September 12, 2009

Selera Buffetku Hilang Ketika Mendengar Hilai Tawa Mu


Aku sebenarnya tak tau nak buat apa.
Aku nak keluar beli barang makan bukak puasa,tapi lambat lagi.
Aku nak tgk muvi,tapi boleh kata semua muvi yang aku download ada "adegan panas." (Bukan cerita blue,tapi cerita thriller macam filem "Last House of The Left" version lama)
Aku tengah tunggu bola start.Tapi lambat lagi.

Jadi,aku berceritalah.
Hari Rabu haritu,aku pegi makan buffet dengan member2 aku.Aku sampai lambat sket dan memang dah berbuka.Masa aku sampai,tengok semua orang dah start makan.Takpelah,aku minum air dan keluar hisap rokok dulu.Diorang semua dah kawin atau datang berdua,cuma aku je datang lone ranger jadi,aku takde la obligations yang perlu aku ikuti.

Selepas memanaskan paru-paru,aku masuk dan ambik macam macam,ayam,ikan,daging,sotong,udang,ketam. Jadi aku pun gi la kat meja kitorang.Member2 aku tengah khusyuk makan.Semua tunduk sopan menghadap makanan.Aku pun duduk.Letak ayam atas kuali.Tunggu ayam masak.Tiba-tiba...

"HAHAHAHAHAHAH!"

Kedengaran hilai tawa seorang lelaki.Gila kuat mamat ni gelak.Agak mengganggu orang lain.Dalam hati aku,cilaka punya mamat gemok,ko ingat ni tempat abah kau ke nak gelak camgitu.

"WAHAHAHKAKKAHAHAHHAHARGHH!"

Mamat itu pun tergelak lagi,kali ini lebih kuat berbanding sebelumnya.Ini sudah lebih,sudah mengacau ketenangan orang lain.

"BAHAHABAHAHAWAKAKAMUAHAHAHAHAH!!"

Tah hape benda yang lawak sangat sampai mamat tu kena gelak sebegitu kuat.Aku pun tengok je lah mamat tu.Barulah aku sedar,dia ada buah dada.

Rupanya dia perempuan.Berambut pendek dan pakaian nya tshirt berseluar jeans.
Aku ingatkan lelaki.Ini adalah perempuan kedua yang aku jumpai,berbadan besar,berpakaian ala-ala lelaki dan suka GELAK KUAT2 SEOLAH-OLAH cuba menarik perhatian orang ramai.

Nak aje aku baling dengan sotong mentah kat dia.Oh ya,satu benda.Gambar di atas,kedua-duanya perempuan,hahaha.

22 ulasan:

DandelinoiD berkata...

dua2 ni pompuan ke?

mr. hafis berkata...

kat shah alam dah bersepah dengan budaya ni.

syazana zahidah berkata...

this is amy rite??yang AF tuh..astaghfirullah..scary..

Miss_Independent berkata...

penah sekali nampak ade kapel girl-girl yg mcm laki kissing molot kat batang benar..pergh, bodo gile..

Mantot berkata...

kalau boleh,tolong berikan detail di mana kejadian2 tu berlaku supaya aku boleh pegi skodeng.bantu membantu amalan mulia.

terime kasih :D

Blood Seeker berkata...

Yarabbi, makbapak tak ajar ke bersopan kat khalayak ramai. Aku pernah jumpa aweks cemni, gelak kuat cam jantan. Aku tegur, dia marah.

Mantot patut lempar perut lembu/kepala ayam baru depa takut...sotong depa tak geli dah zaman skrg nih

Real Guest berkata...

hahahaha...GAYdar ko lemah! aku sekali pandang dah tau.sekarang mmg byk kes...kat amerika...dia dah buat relationship dgn pompuan yang sebenarnya lelaki tapi dia tak tahu...last dia tahu dia terus bunuh pompuan/lelaki tu..sekarang kalau dah surgery bahaya wo..

Kentut berkata...

nisbah kepala mereka bersamaan 1.5:1.
macam muka andrian la .

fitriah berkata...

ish..

blurb berkata...

banyak tol makan..tk rs asyik nk buang angin je ke masa solat?

tot,cuba bg tips nk kawal angin dlm perut ms solat tarawikh.pahala dpt,smayang pun khusyuk..heheh..

Gayah Lawa berkata...

Mantot kalau nak gi skodeng dorang, aku pun nak gi jugak.. Ko bwk aku sekali ek..

Aku belum penah lagi jumpe pempuan mcm ni depan mata aku..jujur aku cakap..

But don't worry..Gayah tetap wanita tulen..hee...

Obefiend Weiland berkata...

sejuk ceritanya kanda

mantul berkata...

gambr ni tak lak ko cair tgk lelame tot..spek mata bes0r cam heliza siot!

Besi Karat berkata...

aku pun tak paham kenapa golongan macam tu suka tarik perhatian.tempat kerja lama aku ada 2 pasang pasangan itu macam.Cakap besar,cakap kuat,cerita hebat.Duh!

Che underscore Lee berkata...

"ni adalah perempuan kedua yang aku jumpai,berbadan besar,berpakaian ala-ala lelaki dan suka GELAK KUAT2 SEOLAH-OLAH cuba menarik perhatian orang ramai."

adakah perempuan pertama tu kat MMU dulu? ahahahahaha.. i think u know who kan? :p

Tanpa Nama berkata...

ang mesti makan kat seoul garden...
btoi??

buruhKasar berkata...

a) izar: aku pun kenal gak. hahaha

b) mantot, bukan ko sorang je lone ranger. ak ena.

Super HaNa berkata...

nasib baik watashi dh insap merangkak kuar dr zaman tomboy

milo boyd berkata...

=)) hahaaha aku rasa aku kenal juga baru semalam dia mengegarkan kedai nasi ayam cheemeng dengan gelak altec :))

Tanpa Nama berkata...

tot...btol la ko ckp ... kete nasional kt malaysia ni memang kete mewah..ni buktinya
http://perisik-rakyat.com/2009/09/1malaysia-kena-tipu-dek-proton.html

komen sket tot...

Mantot berkata...

hahahah.
aku dah kempen pasal benda ni lama.yang penting skrg ni kena ramai2 sebarkan supaya org tak tertipu lagi.

yem berkata...

hahah gelak altec.cam haram.