Mac 14, 2012

Gejala Perempuan Gemuk Tapi Suka Pakai Baju Ketat Di IPT Tempatan


Ramai jugak perempuan yang rasa diri dia hot...suka pakai baju ketat2. Itu memang kita semua sudah sedia maklum, adalah satu norma. Tapi kadang2 ada jugak special case di mana dia adalah perempuan yang agak besar saiznya tapi dialah yang paling suka pakai baju yang  ketat.

Dan dalam ramai2 perempuan tengah duduk makan masa aku belajar dulu, golongan ni lah yang gelak paling kuat. Lagi kuat dari lelaki gemuk macam aku. Benda camni cukup jelas kelihatan dekat IPT-IPT. Mungkin kerana merasakan badan mereka besar, the only way untuk atrract fokus kepada diri dia adalah dengan pakai baju ketat dan gelak kuat2.

Attention seeker barangkali.

Atau mungkin juga mereka ini merasakan berjaya memakai baju tersebut adalah satu kejayaan yang sangat besar dalam hidup. Sebab tu mereka sangat gembira dan kena gelak kuat2.

Aku tegaskan kembali sebelum ada yang terasa.
Kes macam ini adalah special case.

29 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1st!!!

bujal X berkata...

diorang tu keyakinan tinggi~~keh keh~~

nurul lalala berkata...

setuju..kat opis aku ade sorang spesel kes gak!! huhu

Tanpa Nama berkata...

aku pun setuju. kat opis aku 98% yang gemuk2 suka pakai ketat2 giler dan kalau masuk pertandingan siapa gelak paling kuat, memang confem dia akan menang. kenapa perlu macam tu ek? padahal orang2 tu comel2 je pun kalau tak buat perangai camtu iskh iskh iskh...kesian aku nengok diaorg tu..

saya suka abang mantot berkata...

igt ye kakak2,adik2..jgn pakai baju ketat2 & gelak kuat2...bukan molek pun...mantot kutuk lagi ade lah walaupun mantot adalah seorang yg pervert..

kueh bakar berkata...

wowww

seksi pompuan gemok tu!

Kc Kasedah berkata...

hahaha mantot! aku terasaaaa. bahahaha even aku rasa aku takde lah gemok mane pun akuteringin nak pakai baju yg nampak shape badan aku. ala kau tau la, perempuan dah kalau namanya perempuan semua nak bergaya so takde istilah diskriminasi dlm berpakaian.

mcm aku, aku rasa aku gemok thats why la kena diet so orang takan kutuk pelipat perut aku.


tapi apa pun, apa yg kau ckp ni case ni banyak masa kat kolej aku. hahahahah :D

Edward Khil berkata...

BROOOOO AKU PUN PERNAH TENGOK MASA AKU KAT UUM DULU

KALAU MINAH2 TU....FUH PELAMPUNG BERLAPIS-LAPIS TUUUUUU

KENA TEGUR, DIA SALAHKAN KITA 'TAK JAGA PANDANGAN'

BODOH APAAA

OgysiJemariSeni berkata...

Dah habis gojes la depa ingat tu...Sian!

Tanpa Nama berkata...

Aku selalu tgk, dh la gemok...geli dohhh. Tak de langsung etika berpakaian. Otak letak kat perut, sbb tu x boleh pikir.

Jantan Berlemak

Cik Norfa berkata...

setujuuuuu....

bukan nak ngata sangat fizikal tu...tapi terpaksa juga ckp, dah ler gemok di bantai pakai baju ketat...mungkin susah nak cari baju besar agaknya. bersepah kot!

lepas tu takmo pakai tudung...dah nampak lurah dendam. Istigfar byk2...

eray berkata...

gemuk ke kurus ke kalau pki baju ketat sendat mendat pastu ketawa kuat2 memang nampak x senonoh

mendatak hijau berkata...

aku banyk fokus kat Rosmah aje bile bace n3 ko ni





ehh bole ehh dia bernapas dgn selesa?

mama maman aka yana berkata...

ish..ish... malu la.. aduhai..

Shera berkata...

Setuju ckp eray,
Kurus ke gemok, kalau jenis perempuan xtaw adab, still nmpak bitchy.
Tapi gelak kuat tu lbih ok sket lg la dari lelaki smoking kt restoran, dermakan dessert asap rokok pada meja2 sebelah.
Benci lelaki mcmtu.please respect others.
TQ.

Prince Noob berkata...

ana mohon jangan2 main dengan first lady rosmah mansor dan pemaisuri agung

SyasyaHaha berkata...

my fren panggil burger..if tgok from behind mmg sebijik.hik3

Meleis dilema berkata...

gambar kak Ros tu photoshop ka...gemuk semacam je..

UniMeOw berkata...

nauzubillah...

onlajer berkata...

Aku rasa dia orang pakai baju ketat pasal kasi peluh cepat serap.Dan aku tengok rasa menyirap

Tanpa Nama berkata...

Rosmah Mansor kan kemetot sikit. klu dia berdiri belakang, tak nampak plak..sbb tu dia suka duk depan bg org nampak...hangpa kalut apa?hahaha

Tanpa Nama berkata...

kalau pompuan tu kuat gelak air dia mesti byk keluar!!!!

wannurakmal berkata...

SETUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

blog-tips-kurus berkata...

mereka itu perlu dibimbing. mungkin tiada yg menegur (atau tak sampai hati nak tegur secara berdepan...??)

hhhhmmmm.... (",)

Tanpa Nama berkata...

itu bukan attention seeker lagi itu attention whore. LOL!

missus vidic berkata...

cantik baju kak mah tu kan...
duit banyak apasal dia tak nak g slimming world bagi buang skit lemak2 berlebihan tu..
ke najib mmg suka yang big2 size? sexy gitew...hehe

Tanpa Nama berkata...

kan lebih baik kalau ko tegur manusia sebegitu.

Zonkers berkata...

Badan banyak angin, so bila gelak bunyi lebih sket la.

Tanpa Nama berkata...

yg bini tak der jawatan gomen berdiri sebaris ngan agong. yg laki berjawatan tinggi berdiri blakang...