November 30, 2011

Ada Apa Dengan Khairul Fahmi Che Mat?

Sekarang ni memang heboh betul pasal gosip Khairul Fahmi Che Mat, keeper Malaysia. Hero negara. Pahlawan Melayu. Pembaham Garuda. Mula-mula sekali gosip dia kalau ikut kronologi;

1. Dia putus tunang. Tunang heboh dekat blog. Lepas tu berebut pasal cincin. Tunang kata dia ada orang lain.

2. Kantoi KFCM jalan-jalan dengan awek sambil pegang tangan.Dia kata minah tu macam adik kandung.

3. Keluar gambar KFCM posing depan botol arak. Dia kata tu kebetulan.

4. Blog-blog gosip keluarkan gambar KFCM bergambar dengan seorang minah yang cleavagenya agak lazat tapi sayangnya....tak berapa hot.

5. Semalam, keluar statement kat radio Bernama, family dia mintak tolong hentikan fitnah ke atas KFCM. Mak dia kata "anak dia baik."

......................

Gila banyak masalah kau Khairul Fahmi Che Mat.
Kau nak tau kenapa semua masalah ni kena kat kau?

Sebab kau handsome.

Orang Melayu jarang nak bergosip pasal subjek yang tak hensem.Baguslah
kau dah cuba menghodohkan diri dengan fesyen rambut kau yang terbaru sekarang.Kalau tengok gambar lama kau kat atas ni, aku pun boleh jatuh cinta.

Dan bagitau dekat family,tak kiralah siapa..
Tulis masalah peribadi dalam internet khasnya dalam Facebook atau blog
adalah benda paling bangang yang seseorang boleh buat.

25 ulasan:

NXXB berkata...

cc jejari runcing la bang mantot apa lagi

Lady Windsor berkata...

so..sapa bangang ni...sumer bende nak sumbat kat FB...dua kali bangang! jangan marah aa fan KFC..aku tau korang kipas susah mati KFC...aku tak!

Dieya berkata...

hahahhahaha aku gelak baca entry ni..gelak lagi sbb aku baca jugak blog jejari runcing

Farhan Ismail berkata...

ffuuu....!! x hnsem pn..tp dia keeper plg best..

mr edz berkata...

hensem ker? ntah la bagi aku lagi hensem fizo omar...

zad berkata...

sekarang semua beralih arah dekat nazmi faiz pulak, jangan dia jadi budak kopi sudah.

salma berkata...

nazmi faiz bawah umo doohh.. pe2 hal kang 'rotan' mandatori.. kah2..

-HanaMichi- berkata...

Tulis masalah peribadi dalam internet khasnya dalam Facebook
ini memang gua setuju..bukan bangang je..tapi bangangs..ade S sbb plural

Sang Merah berkata...

rse bkn sbb hensem je...mungkin sbb ini kot kih3....
http://milosuam.blogspot.com/2011/01/gambar-khairul-fahmi-bertemu-tuan-guru.html

LydSunshine berkata...

Eh, semat plak aku tgk dia dlm gmbr ni. Betul la.. rambut memainkan peranan dalam menyerlahkan rupa seseorang. *Takde kaitan dengan entry. Jgn marah ye encik mantot.

Balqis Riza berkata...

BAHAHAHAHAA suka betol aku dgn entry ni

♪ cik katak ♪ berkata...

hahahaha setuju gile..
kronologi cinta dia sama hot dengan achievement dia kot

N berkata...

beliau tak hensem, maybe sbb dia puteh melepak je so semua nk tergila2kan dia.

and mak mana nk ckp anak dia jahat? mesti r nk ckp anak dia baik.

Tanpa Nama berkata...

itu la akibat kalau pakai public as middle person

Hidayah berkata...

haahhaaa...aku nak agree bab last tu sgt2.
"Dan bagitau dekat family,tak kiralah siapa..
Tulis masalah peribadi dalam internet khasnya dalam Facebook atau blog
adalah benda paling bangang yang seseorang boleh buat."
tiada yg benar melainkan bemar sesangat.

rekbing berkata...

fizo omar apa sumbangan pada negara pun aku tak tau

Tanpa Nama berkata...

haha...klu tgk gmbr die ni kat blog ko, mmg boleh masuk band k-pop malaysia..

Tak kenal pun KFCM berkata...

Ramai dengki sebab KFCM hensem. Tak pun, dengki dia popular sbb ada yg merasakan KFCM hensem. Takyah nak admit pun. :)

Rilek la Mantot. Dah rezeki KFCM, dia hensem/popular.

domestobot berkata...

ramai2 player Malaysia takde siapa pun nak gosipkan si Thamil Arasu tu. mentang2 dia hitam.

shidaidris berkata...

ni lah kelakarnya orang kita. minat orang sebb attitude. KFCM tu jual bakat as a goalkeeper buat apa nak kisah dengan kehidupan pribadi/sosial dia.

as long as pencapaian dia sentiasa bagus, aku ok je...hehe

saya suka abang mantot berkata...

tot...breaking dawn da layan ker? :D

Tanpa Nama berkata...

this is a fucking gay forum ke aper?

Tanpa Nama berkata...

Entry berbaur jealousy nampaknya hahah. takpelah, dah dia ada rupa, goalkeeping skill pon ok kan, sure jadi bahan perbualan

Cik Alus berkata...

Ensem la dia..

kacangbadam berkata...

Tak handsome la, Mantot! Aku orang perempuan pun tak jatuh cinta dengan dia. Fyi, aku straight LOL.