November 08, 2011

Dari Facebook Hari Ini


Walaupun banyak keburukan Facebook,
tapi benda yang paling best mengenai social media site
adalah betapa banyaknya benda menarik yang aku boleh baca tiap2 hari.

16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

haha..

-zam-

man panjang berkata...

gahahaha..

his diary memang best..memang sah mat rempit yang wat demo kat penang aritu mamat nie

Tanpa Nama berkata...

wakaka... satu hari pikir knape motor tak bley start.... kadang2 satu hari pikir nape pasukan dia bole kalah...

Husna berkata...

bila husband sy buat mcm tu pon sy xdapat lari dr berpikir yg dia ada org lain..tp sbnrnye tak pon..suka nk over tau...

EVERY MOMENT MATTERS berkata...

mmg rase pelik kekdg...cube bese2kan diri dgn keadaan suami cam tu...

Kaki Merapu berkata...

satu perkataan 'LUMRAH'...hehehehee..

Rai berkata...

kekeke..orang pompuan memang suka pk pelik2..

Hidemichi berkata...

Diari lelaki baru 100 muka surat, diari wanita dah masuk jilid ke-4!

Lady Windsor berkata...

Hahaha...sempoi gila ayat tu! Compare dgn retorik pompuan, berjela2, rewang...

sesegar berkata...

woha! terbaik.. haha.

B.O.B.A berkata...

kaum lelaki ni memang suka memikiorkan benda sedetail2nya.. jadi perempuan ni memang kuat cemburu.. nyampah... kan motor dia takleh start sebab ko amik kunci dia... hahahaha

Tanpa Nama berkata...

ini menunjukkan betapa berbeza nya cara pemikiran lelaki dan perempuan.perempuan akan berfikir byk giler kalau lelaki tu tak bape layan dia.

Harith Z. berkata...

He's Not That Into You

Qai berkata...

Perangai lelaki mmg mcm tu. My hubby pun kdg2 berperangai sedemikian rupa. Sedihla jugak. Tapi sabar aje. Esok pas bangun tido dia pun cite problem dia. Pastu kita rasa bersalah sebab dok pikir yg bukan2. Haha..btw i love my hubby many many many

Raden berkata...

hahahahaha, aku selalu kena ngan wife aku, menda yg "tak de menda sebenarnyer", tapi jadi hal besar giler, last2 malas nak layan, hahahahahaha

amnikhassim berkata...

kitorg lak terbalik... aku jenih xpikir byk2 sgt... laki aku plak jenih tu...

Alhamdulillah 'ala kulli haalin