November 17, 2011

Contest Untuk Blogger : "Kenapa Aku Rasa Blog CursingMalay Awesome Gila?"

Memandangkan blog ini dah makin popular dan makin dikenali sehingga mendapat pengiktirafan antarabangsa, yakni orang Malaysia yang duduk oversea, aku dengan ini ingin mewujudkan contest macam blogger-blogger lain yang tak sefamous aku selalu buat.

Contest ni mudah.
Apa yang diperlukan hanyalah sedikit aje masa anda.

Cara menyertai :

1. Buat satu entri dan tajuk entri tu adalah "Kenapa Aku Rasa Blog CursingMalay Awesome Gila?"

2. Entri tu mestilah memuji aku. Sebarang kritikan atau pandangan negatif aku disqualifykan.

3. Peserta contest ni mestilah meletakkan plug in lagu kegemaran aku sekarang ni di blog diorang iaitu lagu Cinta Muka Buku nyanyian Najwa Latif dan pastikan plug in tu autoplay bila orang bukak blog anda. Tujuannya untuk menghasilkan mood yang sesuai untuk pembacaan. Volume setkan tinggi2.

4. Dalam entry anda tu, anda mestilah meletakkan banner yang aku sediakan kat bawah ni. Takde banner dalam entry, disqualify. Pilih salah satu. Kalau nak letak semua lagi bagus tetapi chances untuk anda menang tidak berubah.





5. Kemudian lepas anda dah publish...anda ambik link post tadi dan pastekan link blog anda kat ruangan komen kat entry aku ni. Ni syarat tak compulsory. Lagi cantik kalau gambar avatar anda adalah gambar gadis cantik, kalau aku nampak gambar awek, selalunya aku akan bukak link anda tu. Sebarang proposal untuk menjadi gelfren atau perempuan simpanan akan diberikan penilaian yang lebih khusus.

..............

5 x Hadiah Utama :
Pemenang akan mendapat satu (1) visit daripada aku dan apa yang lebih membanggakan, aku akan komen dalam posting anda mengenai blog aku tu. Lumayan kan?

10 x Hadiah Saguhati :
Kemungkinan untuk orang bukak link blog anda yang anda pastekan dalam komen tu akan meningkat. Percentage anda bertukar-tukar link dengan blogger lain akan melonjak!

1 x Grand Prize Winner :
Aku declare awal-awal lah supaya takde orang sue aku..
Grand prize winner contest ni adalah aku.

.................

Terima kasih jika anda menyertai peraduan ni.
Mula lah mengarang entry anda sekarang. 
Tiada tarikh tutup untuk peraduan ini. 
Bila-bila anda nak masuk anda boleh masuk. 

Pemenang hadiah utama akan dipilih bila-bila masa aku berkelapangan.

29 ulasan:

peep berkata...

macam shiall..haha :P

CaBaiKeRinG berkata...

fuh memang kalau ada perempuan yg join tu dia mmg tergilakan hang.. and kalau ada lelaki yg joi tu.. dia memang gay!

Husna berkata...

yg Grand prize tu tulisan kecik sgt...tak grand hehehe..

bujal X berkata...

sudah menyertainya :

http://sayaperlukanperhatian.blogspot.com/2011/10/Kenapa Aku Rasa Blog CursingMalay Awesome Gila?".html

Han Ibn Suib berkata...

hahahaha.,,

Akulah Pak Lan berkata...

aku ingat kau btol2 buat contest tadi. kah kah kah

♥CIK SHA♥ berkata...

hahaha!

amboii..grand prize die..kemaen lagi..;p

Liz Ard 27 berkata...

haha..giler glemer tol..hampes..

Tanpa Nama berkata...

aku tak suka cinta muka buku...mungkin sesuai utk mereka yg bercinta monyet...

saya suka abang mantot berkata...

grand prize tu memang best....hahaha..

Kasih berkata...

Tak paham ~

Cik Sizu berkata...

takut wokeehhh nak masuk..kang dapat grand prize winner, naya je HAHAHAHAHHAH

Nurul Syuhada berkata...

wat la betul2...ishh...hahaha..baru hengat nak join...ekeekkeke...

Tanpa Nama berkata...

suke ko ek.......

Tanpa Nama berkata...

lu mcm lahanat la tot..

gua rase lu tmbh syarat2 nk masok.. sile letak post gmbr anda posing seperti dlm majalah mangga..

Dafuq? berkata...

hahaha... pehal letak gambar jacob ngan edward cullen 2? apa-apa hal mmg style contest nie..

ayunda maajis berkata...

hadiah tu..mantot post diri sendiri...wiii

Breakeven berkata...

~ sy nak hadiah terus...boleh ?

Abang Zam berkata...

join :)

http://chumelchumel.blogspot.com/2011/11/kenapa-aku-rasa-blog.html

hadiah oteh!

Tanpa Nama berkata...

another useless articles from mantot...boring..

Tanpa Nama berkata...

ini...ini...ini...ini belog b*n a****i...wakakakaka

Rabiatul berkata...

haha banner tuuuu..priceless

~Ati_Hime~ berkata...

cipan la wei..lagu muka buku tuuuuuu...bahahhahh

[AMR]ReenaRawee berkata...

halamak~
edward ngan jacob pun merebutkan lisa suriramramram...
giler kentang....

sim_2096 berkata...

hallo en. mantot...lu punya itu contest punya syarat...da macam taktik umporno punya kerajaan supaya sokong & membodek polisi diorang la...haiya ini macam org juga ada ka..

Ayu berkata...

x tau nk komen apa... hahhahaha...
takut dpt grand prize jek kalu masuk huhuhuu

Sha.Az berkata...

hahaha... contest yang hangat!

Tanpa Nama berkata...

owh, so this is supposed to be a joke?

boring!

Tanpa Nama berkata...

bujalX : kahkahkah! terbaik bro. aku suka kau. ;)