November 24, 2011

Di Mana Suami Anda Ketika Ini?


Kat mana sbnrnya car wash ni?
Kereta aku kotor gila.

20 ulasan:

Nurul Syuhada berkata...

basuh motor ke mandi ni? sampai ke badan2 bersabun...adushhh...

Tanpa Nama berkata...

ramainye penonton.... hahahahaha
-coma-

Sang Merah berkata...

hanya perlu 3 org gadis utk wat sekumpulan lelaki alpa :D

ejaMaria berkata...

lambat la mantot ni... gambar ni dah kuar 3-4 tahun lepas melalui mail... benda ni masa pameran motor-motor besar kat padang merbuk... kite tau sbb opis kat sebelah tu je... hihihi

Tanpa Nama berkata...

open public toilet?? :p

Lens berkata...

Haa.. ini baru la monyet!!

Mantot berkata...

aku dah letak dulu..
tapi bangun pagi tadi,tak larat nak menulis.aku letak la gambar tu...

@Lens

yang mana monyet?yang basah ke yang pegang kamera?

Breakeven berkata...

bukan 3...ramai lagi...hihihihiih...semua melayu x silap..~

hst berkata...

both monkey.... baik yg mandi baik yg pegang kamera... yg pegang kamera x rasa mcm forever alone ker?? keh3... minat rempit gtu pun berduyun2 forever alone nak ambik gmbr

kueh bakar berkata...

mcm padang ukm jer..

kalau dah basuh pun, nak basuh sekali lagi...hahaha

sim_2096 berkata...

nk basuh keta kt c2

Tanpa Nama berkata...

syukur suami aku takde kat situ...

azrul berkata...

dunia akhir zaman ......

tapi kalo ada next time aku pun nak pergi

Cik Amyra berkata...

astagfirullah hal ajimmm!
bahhaha. free show ke basuh moto cik kak

Madman berkata...

Cuci kapchai boleh tak?

Najib berkata...

I nk mandi. boleh pergi situ tak? kat mana ni abang mantot?dah xtahan ni..

Lebai Malang berkata...

Cam khinzir

Tanpa Nama berkata...

Dah lah muka tak lawa..perangai lagiii lah tak senonoh

Tanpa Nama berkata...

hahahaaa...sebab muka xlawa la depa menyeksi..eh silap..monyetsi..:P

wootwoot berkata...

buat post yang senonoh cket sempena awal muharram ni mantot