November 04, 2011

Awkward Agama : Apa Warna Pakaian Dalam Anda Hari Ini?


Benda yang paling memalukan bagi seorang lelaki adalah lepas masuk tandas,
dia terlupa nak tarik zip seluar dia, lalu berjalan merata-rata.

38 ulasan:

anoni berkata...

1st

Husna berkata...

orang skrg pelik2..
ape yg pompuan tu pikir bila pakai mcm tu?
cantik ke?..ingat dh pakai tdg dh cukup tutup aurat ke ooiiii

Nani berkata...

Mcm serba salah Ustat depan tu. Hehee... :P

-thethinker- berkata...

takda sense langsung pompuan nii , bila pakai baju yg dedah bahu , kena la pakai bra takda tali , ataupun tukar ke tali yg transparent ..
nak melawa , tapi takda sense of fashion , tapi nasib baik dia pakai bra hitam , mai dia pakai bra cokelat makcih dibah , pengsan

Nani berkata...

Husna, ya cantik(tp bkn maknanya I sokong). Cuma lain kali kita kena nasihat org2 yg nak sngt2 jgk dressing camtu, akad kat rumah la. Jngn kat surau/masjid.

ejaMaria berkata...

dia takde cermin yg tunjuk belakang... dia cermin diri kat depan je... depan ok dah... tudung dah cover... belakang dia tak nampak... org yg duduk/diri belakang dia je nampak kan?...
kenapa takde org tegur dia siap-siap sblum keluar tu?

Tanpa Nama berkata...

bagi gua.. org2 di sekeliling pun patot aware pasal pakaian pompan tuh.. kalo x dorang pun same je la..

p/s- tot..any review utk Ambiga nk wat perhimpunan LGBT tu?

Cik Siti Fairuz berkata...

uisshhh tu pengapit ke pengantin tu?
walaupn fesyen pakai org ni aku xbrp gheti nk komen... patut pompuan tu pakai bra putih la, ada la gaya cam pkai wedding dress skit. kejam betul org2 yg aniaya gaun kawen ni.

Mantot berkata...

tgk la kalau sempat.aku pun baru mula baca psl seksualiti merdeka tu smlm..agak menakutkan

otaklunyai berkata...

ini semua spesis boddoh-sombong... tak tau tak nak belajar, bila tunjuk cerdik macam tu lah rupanya dia punya cerdik... tak boleh diikut... sesat lagi menyesatkan... malaysia boddoh!!!!

eddyminako berkata...

nak tau apa yang lagi pelik? mat saleh, or even mat saleh celup rasa tali bra tunjuk kat public sangat offensive, tapi kalau pakai bikini 2-piece tu takpe.

kenapa macam tu?

Breakeven berkata...

~ urrrrrrgghhh? ..~ whaaaaaaattt?

Hikari berkata...

macam slut.. kot ye pun la pakai la yang strap jernih tu..

aku rasa Tyra Banks kalau nampak pun geleng paler.. hehehe

Liz Ard 27 berkata...

sebagai perempuan, saya malu, ok....

saya suka abang mantot berkata...

ade perempuan2 macam ni bila tanya kenapa pakai macam ni...panas lah pakai baju berlapis2...yer lah..malaysia kan PANAS...

Tanpa Nama berkata...

Ahahaha apekah ini..ni la orang melayu, xsensitip langsung dgn agama sendirik..canela agama laen nak respect..rosak2..

-dakkampong

STEP CONSULTANT @ BLOG berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
samanosuke_04 berkata...

xmasuk akal apa yang pompuan tue buat.. pastue ustaz depan tue cam serba salah jer, dah diorang kawen, takkan aku nak sound plak kan?

mummy_icha berkata...

ya allah, buruk gila...

Tanpa Nama berkata...

aku pon tunggu mantot buat review utk seksualiti merdeka.

kyo_9 berkata...

ari tu ada keluar kt tv..

Kajian di Amerika mendapati warna pakaian dalam wanita mampu memberitahu keadaan ekonomi semasa di negeri tu.. Kalau ramai sangat beli pakaian dalam warna hitam, tandanya ekonomi tgh down la tu..

pastu penjualan seluar dalam lelaki juga boleh beri petunjuk yg sama.. kalau jualan kurang, tandanya ekonomi tengah down..

believe it or not?

WaniZakaria berkata...

tanggal yolah tudung tu.

Fabulous Me berkata...

Xde ke la yg nak nego nye mse dlm mesojid tuh. Adeh. Nk kte negara lua, pakaian lelaki tuh bju melayu!

Qudhwah_Hasanah berkata...

JAHIL MURAKKAB!!!

lkjhgfdsa berkata...

yang orang belakang lagi best. siap amek gambor.. ye dak?

hmmph..

Tanpa Nama berkata...

kenapa byk sgt fesyen baju jarang nih kt pasaran...kunun buat baju kurung/kebaya pastu pakai tudung tp baju lagi jarang dari tapis santan

last2 laki gak syok...dpt tgk tali bra pompuan n teka kaler bra die pakai...stim siot

Faceberuk berkata...

Gua bajet itu bapok.

ana berkata...

cantik ke tidak rumah Allah tu, harap ade orang sekitar dia dh tegur masa tu.

aku rasa dah tau ape yg ko nak smpikan pasal seksualiti merdeka tu, byk dah topik cmtu kau buat tapi msia makin menjadi2, bala tak kenal iman manusia, astaghfirullah

Ayyman Rahim berkata...

Ni memang betul ke ada orang buat fotografi lawak-lawak eh? Haha.

Tanpa Nama berkata...

bg aku la...tukar tali bra transparent pun tak seswai...ko bertudung tapi terdedah badan, tak guna jugak....kan boleh pakai inner, takde la nmpk badan tu...dasar bengap! org sekeliling pun sama...bengap jugak! knpa la tak ditegur pengantin pompuan tuh...aduss

Tanpa Nama berkata...

http://zays1amiys.blogspot.com/2011/10/w-day-full-review-final-episode.html

Tanpa Nama berkata...

http://www.mikeindustries.com/blog/archive/2009/01/how-to-really-import-your-delicious-links-into-tumblr

Pumpernickel berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

http://3.bp.blogspot.com/-vJeNASJZPyw/TpWoNEwvcDI/AAAAAAAAG9A/FozlRFH7f5w/s1600/_DSC5507.JPG

adesss berkata...

twiiiit!!

saya masa nikah aritu pon terpakai baju camni sebab

- saya baru umur 21 tahun
- kahwin muda
- saya ni jenis pakai baju besar, seluar besar (senang citer: tomboi. opps bukan lesbian/pengkid. kalo tak saya tak kawen la)
- memandangkan saya spt di atas, paling ayu dan lawa saya pakai adalah baju kurung. tak penah pon pakai kebaya. ya saya seorang yang sedih.
- masa kat kedai pengantin cuma bagitau kat mak andam nak baju nikah kaler putih ja. pastu masa test baju seriesli tak prasan langsung yang jarang tu sebab saya tak rasa jelita nak pakai baju krawang2 nih.
- even masa nikah pon still tak prasan yang baju nikah cemni
- dalam sebulan kot, pas vidio n pics dh edit suma n tengok, astagaaaaaa!

so, pesanan untuk orang cam saya, lenkali tengok bebetul dulu baru angguk setuju T_T

Tanpa Nama berkata...

aku pernah dlm majlis akad nikah kawan, tok imam tu sound baik2 pengantin pompuan tu suh pakai tudung yg proper bukan takat berselendang je...

Si teNang berkata...

apakaaaaahhhhh????
hahaha...tah pape pakaian...lawak dan hmmm...memang awkward agama!

rantai berkata...

"Awkward Agama (Islam)" bermaana yang bertentangan dengan hukum agama (Islam) .... biasanya yang melakukan perkara-perkara bertentangan dengan hukum Agama Islam adalah orang yang kurang ilmu tentang Islam dan banyak terikut-ikut trend kemodernan barat yang bukan Islam .......