Julai 30, 2011

Erti Perjuangan Seorang Patriot


Peace!


Peace,no war!

............................

Selamat menyambut Ramadan.
Jangan tak puasa.

Jangan biasakan anak puasa sebab nak dapat duit.
Nanti besar2 dia buat benda tak ikhlas.
Nak kena suap aje baru kerja jalan.


14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1st laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

mehmed berkata...

bdk 2 tahun pon reti mngira la weyh..
....
gambar ngn tajuk mmg menyentap..
haahha

Adlilatun Nur berkata...

Nice pict... Huhuhu.

Tanpa Nama berkata...

shaza-kasih
sinis betul la pesanan ko.. simple je entri ko skrg ni.. gambar sekeping dua, pastu ayat dua tiga patah..

Tanpa Nama berkata...

# Kesimpulannya:

Jangan pangkah dacing.

Takde tapi-tapi.
Jangan tidak-tidak.

-MatCermin-

al- ifudin berkata...

peace!!!
salam ramadhan semua.. pertingkatkan amalan.. rugi kalau xmanfaatkan.. bulan ramadhan ni sebenar nya kemenangan kita... bukan hari raya...

semoga kita semua kuat berusaha!!!!

Allahuakbar!!

dyna syamsuri berkata...

btol2, sokong

Sang Merah berkata...

pernah azeez ckp mse wacana kt kelantan.... "walaupun kulit sy gelap...tp sy lbh melayu dari org melayu" ........ini y die maksudkn kot hehehehe

Merentas Horizon berkata...

patriot ni da tak macam 1Malaysia lagi.. da macam 1World sudah..

Obefiend Blogserius berkata...

bersih pun ada pendatang asing yg join. jangan berat sebelah.. ptuiih

-obefiend-

Sang Merah berkata...

aku x phm npe nk nyamar jd obe...kmu obses kt die eh? hehehe

ptuiiihhh!!

Ara berkata...

haha...setuju bebeno ngn ayat 3 last tuh! wahaha`

nn berkata...

dengar kat tv and radio budak-budak sekarang nak puasa sebab:-

bapak janji nak bagi handphone

bapak janji bagi duit

bla bla bla


terpesong.

Tanpa Nama berkata...

ha..haa..ha...bangla pun reti perjuangan patriot ke...ha..ha...berapa ringgit la mamat tu dapat.