Julai 26, 2011

Bab 01 : Cincin 24 Juta


Kalaulah tahun 2011 ni pun ada orang yang

1. ingat staff sektor awam kena sokong gomen
2. tak reti perbezaan berpolitik dan memerintah
3. tak paham apa itu demokrasi berparlimen

Cuba fikirkan berapa kerat orang yang faham erti merdeka
masa merdeka dulu.

Atau..adakah orang Melayu ni makin bodoh
lepas zaman Mahathir?

Jangan pilih dacing.
Jangan pilih cincin 24 juta

32 ulasan:

aesh came berkata...

oh..staff awam kene sokong gomen ke~..ish ish br tau..

Hazwan Arif berkata...

staff awam kene la sokong gomen sbb gomen yg bg diorg makan kah3

Tanpa Nama berkata...

owh staff gomen kena sokong gomen sbb gomen bg diorang makan??? dah tu , gomen dapat duit dari mana lak??? tak semestinya keje gomen kena sokong gomen ~~

Adlilatun Nur berkata...

Bagi makan la sangat... Huhuhh.
24juta tu kompom ker ek?

Cik Bucken berkata...

PEDASSSS~~pemikiran yang pedasss...JANGAN PANGKAH ORANG2 UNEDUCATED MALAYS NATIONAL ORGANIZATION!

MissViVio berkata...

wah! great!! haha

Nik Zulkhairi berkata...

oreng gomen kena sokong gomen tapi time undi jangan pangkah dacing. itu macam boleh la..

Master Yoda berkata...

naib baik gua tak keje lagi ngan gomen...hahaha, so gua leh le kutuk gomen, state atau central...kah kah kah

mr edz berkata...

biar najib je yang pangkah rosmah tiap malam.. kita jangan pangkah BN

mr edz berkata...

biar najib je yang pangkah rosmah tiap malam.. kita jangan pangkah BN

Tanpa Nama berkata...

tak abis2 modal cincin. takde modal lain ke? bukti ade? video seks ade?

Tanpa Nama berkata...

kalau cincin 24 juta xperlu declare pun bro.letak dlm beg duit sud.ko igt kastam berani ke nk selak beg duit rosmah.blogger ni ckp je pandai, kalau fitnah lebih teruk dr membunuh katanya. tp bukti pun xde ape pun xde, pastu ckp mcm2.itu bkn fitnah ke bro??saje tlg igtkan blogger mcm ko ni.

Tanpa Nama berkata...

wah ni mesti mak sedara kak ros ni..;p

Aqram berkata...

aku nak tengok jugak kalau2 ada perempuan kat malaysia ni tak nak cincin harga 24 juta.

mesti berlian karat type 24k.

bersinar mata jugaklah. bertambah sayang dengan husband/pakwe. peh peh peh!

Bebeh berkata...

Aku pompuan. Aku tak hingin cincin 24 juta. Tak rela pakai. Tak pasai2 di terget perompak 24 jam. Kalo pakwe kasik aku cincin 24 juta, aku jual. Duit boleh joliiiiiiiii!!!!!

Tanpa Nama berkata...

aku sokong Bebeh..aku dapat cincin tu aku pon juai.. dgn bf tu skali aku tinggal.. sbb kat aku mgkn dia bg cincin 24juta,kt gf len xtau bapa juta lak dia bagi.. bahaya tu.. (OT jap)

paloibinmulau berkata...

teman keja gomen. masa keja mmg teman sokong dan laksana semua dasar2 kerajaan MALAYSIA. Tapi masa ngundi teman tak pangkah kerajaan barisan nasional huahuahua. sbbnya kerajaan barisan nasional curi kredit bila buat buat projek berbunyi SATU LAGI PROJEK KERAJAAN BARISAN NASIONAL. Sedangkan yg laksana projek tu semua pegawai/kakitangan kerajaan MALAYSIA.Tak penah pulak teman dengor pegawai/kakitangan kerajaan barisan nasional huahuahua

Tanpa Nama berkata...

aku tak taulah...tp klu betul siasat, cari bukti mungkin ada kot...cam ttgn pegawai nama abdul najid abdul razak kat borang tu. fishy...fishy mmg fishy.

apapun aku sedih je bila teringat kat 24juta tu teringat plak kat budak2 miskin kat tahfiz yg gelisah bila 15hb takut makanan tak cukup...bygkan

mat jendul.

Tanpa Nama berkata...

aku tgk blog cursing ni saje nk buat kecoh.ce tgk blog aidid tu...real blogger. xde iklan nuffnang bagai. ni saje wat kecoh blog nk pendapatan lebey.opss

Tanpa Nama berkata...

lah. ikut die lah. yang ko mai sini duk baca gak watpe? gi la menempek kat blod aidid nu.

Tanpa Nama berkata...

#Kesimpulannya:

Jangan Pangkah Dacing/Kati.

-MatCermin-

[AMR]ReenaRawee berkata...

pergh~
pompuan2 semua.
tak yah nak berangan la kau nak dapat cincin 24juta.
melainkan kau SUAMI najib.
bangun weh, bangun.
hahahahaha~

Macam_Betul berkata...

24 juta, dalam dolar tu, kalau MYR?

ENCIK TIKUS berkata...

aku teringin nak tengok kerajaan Pas ambik alih pemerintahan dari kerajaan BN. kompem club-club takkan wujud sebanyak yang ada sekarang nie..

ENCIK TIKUS berkata...

aku bukan teringin tapi aku memang nak pas ambik alih. kita lihat pemerintahan dari sisi lain pulak..

Tanpa Nama berkata...

Anonymous said...
aku tgk blog cursing ni saje nk buat kecoh.ce tgk blog aidid tu...real blogger. xde iklan nuffnang bagai. ni saje wat kecoh blog nk pendapatan lebey.opss

July 26, 2011 4:22:00 PM GMT+08:00

kate free country, freedom of speech. nk komen pun xboleh kah??
this is free country maaaaaa!!
lu olang ape tau.

Terfaktab berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

aku kerja dgn gomen. tapi aku pangkah PAS. sebab gomen tu adalah rakyat. gaji aku dibayar guna duit rakyat. aku jugak berkhidmat untuk rakyat. dan mengundi tu hak demokratik aku.. hehehe jgn marah aa!

Tanpa Nama berkata...

Aku suka ngan komen diatas, gomen adalah rakyat, ye tepat sekali, umno/bn hanyalah parti, xde kene mengena, kita rakyat yang berhak dan berkuasa, kita yang berkuasa utk tentukan sapa yang kita nak duk atas utk lead dan manage, bukan kite yang dipaksa atau ditipu.

Anjing2 fanatic dacing sekalian, suka ati korang nak cakap apa, besok2 dalam kubur ko taula apa cite bile tuhan tanya pesal apa ko sokong pemerintah yang kufur amalannya.

Papa Chang berkata...

yg nombor satu tuh mmg ramai lagik yg tak reti beze..even yg mude belia macam mike pun boleh pikir yg duit pegi belajor U.. duit PTPTN tuh duit orang yang sokong gomen (kes tak reti nak beza kerajaan Malaysia dan kerajaan BN).. mcm la yg tak sokong 'kerajaan' nie tak bayar cukai... haduishhhhhhhh

sepasang selipar merah berkata...

bersemangat benor ye kome menyalak disebalik nama Anon..bak kata Shark, lu potong lu bagi anjing makan la.. LOL

Tanpa Nama berkata...

AKU TGK RAMAI KOMEN KAT SINI PASAL JOIN DEMO BERSIH DULU...
NI NK TANYA NI, WACANA SINAR HARIAN SEMLM PEGI KE IDAK??
STAKAT CKP NK JOIN DEMO, TP MAJLIS ILMU XPEGI BUAT APE. SAMA LA MCM APE YG KERETA MAYAT CKP..