Julai 22, 2011

Demam K-Pop Yang Salah Negara!



Ini adalah North Korean Pop.
Kim Jong Il nampak mesti dia ambik jadi anak angkat.

Gi main jauh2...bawak la sekali machine Autotune suara tu jauh2..
campak dalam sungai...dekat Korea Utara.

59 ulasan:

al- ifudin berkata...

1st biatch!!

Tanpa Nama berkata...

KPOP kita ni bukan maksudnya Korean POP..

maksud dia, Kedah Pop, Kokdiang Pop, Kelate Pop, Konet Pop?

mr edz berkata...

jangan undi BN

ComOt berkata...

serius nak termuntah wei!!!

Adlilatun Nur berkata...

Cam lembut jer mamat2 tu... Huhuhu

Hasrul Affandi a.k.a CarbonizerFreak berkata...

Argghhhhh....!!!!

ain fathihah berkata...

rasa nak bako je blog cursing malay ni. haha

Sang Merah berkata...

dis is so freaking wrong....

Tanpa Nama berkata...

benci la k-pop ni ~~ geli i

KiD berkata...

aku tak nak komen panjang lebar.
Babi!
Itu je yang aku boleh kata pada kump. kat atas tu.

Tanpa Nama berkata...

tolong main jauh jauh dari aku plisss hahah, aduyai, seme mende nak tiru orang sibuk berGaga ada org nak jadi Gagak jugak kat Malaysia, org korea berKpop, ada jugak yg meniru. So sape pulak yg nak membieber skrg? aku yakin tak lama lagi ada tuh

Tanpa Nama berkata...

amenda nih??! sakit mata aku! dah lah sorang2 bajet muka jambu.. suara pun ke laut.. hadoi.. ade ke org nak jadi gf dorang nih? mcm jejaka lembut je aku tgk.

-wny

Penulis Bogel (the naked writer) berkata...

sundal ape bahang k-pop ni...merosakkan remaja skang yg rata2 masih merangkak mengaji...geli geleman kalau askar jepun dulu2 tengok...

Pojiepooh Abdullah berkata...

Whattaaaaa??!!!
Perlu ker jadik wannabe??
Puhh lisss!

aishah na'ai berkata...

the fake malaysia kpop groups r shit!

u r far from them la idiots!

rekbing berkata...

ayat last pengacara buat aku tergelak

kih3

Naim Marinin berkata...

ye! gua suka. amik empat ekor ni, letak dalm aquarium.. isi air parit. (versi sopan skt)

Cik Siti Fairuz berkata...

geli-geleman. tutup jela muka depa ngn tudung saji

Master Yoda berkata...

K-Pop ke Paddle Pop ke Pop corn ke, yg penting, gua tak amik port...

Hahaha, ni sume citarasa bebdk zaman skang...Ade yg sampai tahap FANATIK smpi beli cd la,gi tgk konsert & nk tiru gaya depa la...hahaha...

HEDONISM bermaharajalela...Apo nak dikato...

Yg penting, depa sume jgn lupe ibadah wajib harian masing2...TAPI, berapa ramai yang SEDAR???

Manja Kucen berkata...

jangan lupa tengok aksi kumpulan gula gula.. menari pun mcm malas, body pon tak brapa nak solid, kaki pun tak brapa nak panjang.. pelamin anganku musnah T_T

tupaimerah berkata...

dan logik diorg berada dlm rancangan WHI? adeh!

frwls berkata...

laptop aku ni baru je beli. laptop yang aku guna untuk tengok video klip ni aku dah campak jauh-jauh.

zunitaramli berkata...

:)

wootwoot berkata...

wuuuu!! joget jom joget! joget sambil muntah beramai2!

Tanpa Nama berkata...

mesti ada komen jgn undi bn...hahaha..cam gampang...hahaha

adanhayad berkata...

alahhhhhh pegi la main jauh2

PINK berkata...

bangang melampau sangat ni.

mesti nangis family diorang tengok salah satu anggota keluarga dah jadi cacat otak sibuk berKpop.

WanitaMustanir berkata...

ada je benda yang nak ditirunya.. yg dari malaysia, apa je? huuhh

Tanpa Nama berkata...

aku try bkak sound plan nak dnga.3 saat aku dnga aku dh 'mute'kn.mana plak ak ltak putik kapas nii.

alien berkata...

tatau nak cakap ape
tatau..

dah la g main jauh2, jgn main kat malaysia weh.. syuh3

Jaja Jeng berkata...

arhhhhh..bajingan sungguh..tertutup pintu rezeki aku dengar lagu junky mcm ni...

OnLajer berkata...

mula gua tak faham apasal kau letak klip video ni.lepas aku play klip ni macam tengok maharaja lawak.tolong woi! aku nak berenti ketawa

~KoaKuma-cHan~ berkata...

mcm mane la nak bangga dgn melayu kalau melayu sendiri memalukan bangsa... aku gelak nonstop baca komen2 org kat atas.. tengs sbb bg aku gelak...

n to d POP group, aku lagi rela duduk dlm gua drpd tgk korg lg.. memalukan... x paham aku dgn org yg saje nak memalukan diri ni...

Rabiatul berkata...

probably the most whatthefuck moment in my life.

FUUUU

Penyanyi P.O.P berkata...

Ehhh saye ni KPop, KPop jugak, semayang tetap semayang bro

Takpela kalau korang jeles....aku tetap dengan seni aku. Aku nak nyanyi untuk hiburkan masyarakat

Haters gonna hate

Permata berkata...

Masalahnya nyanyian ko tuh tak menghiburkan masyarakat lansung. Ade ke yang cakap dieorg terhiburrrrr?? Tolong la wei sedar, malu anak cucu korang nanti. Bebawak la pergi mesjid belajo taranum dari dok menari berjoget pastu dengan berkaler rambut ape kejadah bagai. Errr.. Menyanyi untuk masyarakat? Eh sini jap, cube ko dengar sikit lgu ko yg penuh autotune tu. Menyanyi ke?

Erghhh. Kau main jauh jauh plissssssss.

PS/ Aku tau ko bukan penyanyi tu. LOL.

azmie berkata...

wanita ropenye 4 ekor tu

cafiena berkata...

orang melayu mudah melatah..

http://limauais.com/p-r-inc-prince-ini-baru-betul-betul-m-pop/

http://www.budiey.com/p-o-p-prince-of-pop-profile/

http://etnikmuzik.blogspot.com/2011/04/prince-of-pop-pop-group-kl-pop-pertama.html

Insuran berkata...

Gua bukan peminat K-Pop, J-Pop mahupun Kokopop. Tapi yang gua nampak K-Pop ni cuma trend remaja sekarang. Takde bezanye dengan remaja dulu2 yg layan dan berimej rock kapak, rock meleh, rock desperet dan thrash. Nanti akan datang, bila remaja2 skrg dah tua, diorang pulak kutuk generasi muda anak2 diorang. Sama je. Hidup bagaikan roda.

shamsul berkata...

mr edz,
setiap entri mantot mesti komen yg sama.aku suka.ko memang power! :)

Tanpa Nama berkata...

Kim Jong Il nampak mesti dia nak hantar missile rodong-1....
FFFFFUUUUUUUU

Tanpa Nama berkata...

Kesimpulannya:
Jangan pangkah Dacing.

-MatCermin-

GTR berkata...

diorang ni mesti tak tau ape itu monggolia dan kazakhstan

azeera azeez berkata...

baling kulit durian ramai ramai jom..!

Sopek berkata...

ni sume salah BN la ni. haha.

Tanpa Nama berkata...

this is wrong. this is just wrong. fak yu! bontot hitam tu jangan lah disapu bedak.

Tanpa Nama berkata...

kan..annoying sungguh yang everytime komen ada jer komen jangan undi bn tuu

last last daripada aku x nak undi bn, terus undi bn sebab aku meluat tgk komen tu

Know me ? No ? berkata...

they can't even dance... apatah lg nak menyanyi. lip-sync je lebih. nasib baik gua bukan peminat kpop, jd tak perlu la nak condemn sgt. hahah

fakeplasticlife berkata...

tersedak oiii aku tgh mkn tgk vid ni..
mmg patut pergi main jauh2 ni..

ASyraff Ryu berkata...

MCM BAPOK...
BABI...
MEMALUKAN NEGARA..HUHUHU

My_Aqeelah berkata...

rimas mata aku tengok rambut bebudak ni rasa nak tebas tebas aje. hish pegi main jauh-jauh laa

hanafi berkata...

ini apa pnya neraka ni.ketahian apa ini?tolong keluarkan kejimakan tutup

Tanpa Nama berkata...

Ni semua salah astro. macam2 jenis hiburan dah mempengaruhi minda remaja zaman sekarang. Kenapa benda2 mcm ni kita nk tiru korea/japan, tapi bab2 sukan macam bola kita xnak tiru diorg?patut pggl team2 J-league or K-league dtng friendly kat sini. Ok sorry off-topic dah.

p/s - mantot, ko mmg cuti dr menulis blog time weekend ke? dah 3 hari aku bukak blog entry yg sama je. 3 hari jgk la aku muntah-muntah.

EmoGiler berkata...

Alhamdulillah, Mak ayah kitaorang suka kitaorang macam ni.

Tanpa Nama berkata...

DA FAK

Siti Syawal berkata...

hahahaha! =D

punchdrunk lovesick berkata...

babi btol la..kn bneli latop baru plak..dah hancur latop ni kn tendang!!!hahahahah

Tanpa Nama berkata...

nak muuuuuuuuuuunnnnnnnnntaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.........weeeeeeekkkkkkkk

AkuMuzikFilem berkata...

bertambah lagi sampah dalam industri