Jun 07, 2008

Pak Lah Lemah!


Gambar sekadar hiasan.Cuba bayangkan Jeanne Abdullah atau Datin Rosmah pakai mcm tu...perghhh!

Aku tak berapa ada mood sebab minyak naik.Aku isi minyak hari tu Rm10,biasanya selamat jalan 2 hari,sekarang aku boleh jalan pegi dan balik sekali lepas tu pegi sekali,balik kena isi lagi.Masa aku isi minyak dekat stesyen minyak tu,depan aku ade brader melayu tua isi minyak motor EX5 dia.Dia isi
Rm3.00.Tengok dapat la dalam 1.1 liter lebih.Dulu masa aku pakai EX5,isi minyak sekali RM4.50,dah full tank.Sekarang RM3 pun baru 1/4 tank.

Bodoh kan kerajaan Pak Lah ni?

Ni lah orang Melayu yang stereotaip,tanak buat kerja tapi nak hidup senang.Masalahnya penyokong dia ada jugak,still masih ada lagi orang yang nak menyokong dia.Bodoh...ramai sangat pemimpin Malaysia ni yang bodoh2 ada master ada Phd pun sebenarnya otak penuh sampah.

Sejahat2 Mahathir pun,aku rasa kita semua setuju,Mahathir seorang pemimpin.Walaupun dia dah ke arah2 diktatorship tapi dulu aku rasa Malaysia tenang je.Lupakan pasal kes Anwar tu sebentar dan fikir pasal sumbangan Tun Mahathir Mohammad dekat kita.

Apa yang kita boleh buat?

Ambik pengajaran daripada penduduk Bukit Mahkota Cheras.Kalau kita tak suka,kita lawan.Berdarah pun berdarah lah.Kena hentak ngan helmet ke kayu ke takpe lah.Sebab itu lah caranya kita nak menang.Aku mintak kalau ada siapa2 yang terjumpa Pak Lah face to face,ludah je muka dia.Ludah si Khairy tu sekali.Kalau Pak Lh rajin gi solat Jumaat dekat Masjid Putrajaya,lepas habis semayang tu curik je kasut dia.Biar dia jalan kaki ayam.

Carik satu limosin Mercedes 3 pintu kaler hitam plet dia takde nombor tapi letak lambang kerajaan Malaysia.Perah limau kat ekzos kereta dia biar karat.Tiap2 orang yang lalu ludah je keparat tu.Kalau kita tak selamatkan diri kita,kita nak harap kat siapa lagi?Demokrasi?Undian?SPR?RASHIT?Bodoh betul.Menyampah tengok muka Pak Lah ni.Aku rasa macam nak pijak2 sampai rata buat karpet.Umum kenaikan harga minyak sambil TERSENYUM.Pemimpin mana yang hepi nak announce benda2 camtu?...PEMIMPIN TAMAK DAN SENGAL

Kita bangun dan kita lawan.Kalau kena spray gas lagi takpe.12 Julai 2008 prepare.Bawak garam sepaket kalau kena gas.Bawak air sebotol.Kita lawan sampai kita menang.Sampai kita tak menderita.
Sampai Pak Lah lari ke Australia.

Aku tulis ni penuh emosi marah.Jadi sori la kalau kasar.Kalau aku kena tangkap sebab hasut orang ramai,takpe la.Dalam penjara takyah pakai minyak,semua jalan kaki.Save banyak tu.Mungkin nanti kerajaan akan announce yang sebenarnya kasut2 yang kita beli ni pun kena subsidi sebenarnya dan subsisi akan dikurangkan.

10 ulasan:

a w e n g berkata...

asal lari australia weh.?? da hell.?

IZWAN berkata...

Yess..Pak Lah dah jadi orang minyak agaknya dah naik minyak..

p/s : I'm ur brothers friends, Izuari promo ur blogs..Maybe we sharing same interest..God save Malaysia from corrupt and disgust people..Amen....

IZWAN berkata...

Yess..Pak Lah dah jadi orang minyak agaknya dah naik minyak..

p/s : I'm ur brothers friends, Izuari promo ur blogs..Maybe we sharing same interest..God save Malaysia from corrupt and disgust people..Amen....

IZWAN berkata...

Yess..Pak Lah dah jadi orang minyak agaknya dah naik minyak..

p/s : I'm ur brothers friends, Izuari promo ur blogs..Maybe we sharing same interest..God save Malaysia from corrupt and disgust people..Amen....

no2umno berkata...

Amboi .... marah nampak. Semua orang pun marah.

Mantot berkata...

marah bang....
mmg menyirap rase ni

a w e n g berkata...

marah2 pon soh a die lari thailand ke.. tempat org screw up. Aussie cool weh. demm haha.

Snowflake berkata...

Assallamualaikum
Mantot,
Gue ngga kisah sama PokLoh. Gue sungguh udah malas sama issue bodoh walaupun gue seakan agree sama loe. Apa apahal gue mau loe tenang aje.
Wassallam

hoya berkata...

apa lg mantot, kita buat konspirasi culik paklah... pampasan... mintak harga minyak turun pastu cover balik kos culik dia... hahahah


-hoya-

Tanpa Nama berkata...

Tentang Dr Mahathir, setuju bangat.

Tang Fucklah tu, agaknya sape2 bunuh dia tu, then kena gantung, mati syahid kot. Sebab selamatkan semua rakyat Malaysia, bangsa melayu, ugama islam.