Jun 29, 2008

Jaga-Jaga 6 Julai Ini

First sekali,apa yang aku akan tulis ni adalah satu pandangan aku,satu ramalan aku.Aku takde fakta nak menyokong dan takde pun fakta yang membantu aku buat ramalan ni.

Aku terkejut benar bila tengok berita kata ada lagi orang yang buat report tuduh Anwar sontot dia (aku gunakan sontot ganti liwat) Melihatkan mamat tu aku rasa member2 aku yang gay pun tak selera nak sontot dia.

Apa yang membuatkan laporan polis ni nampak sangat ada motif belakang2 ialah timing nya.timing bila mana seorang lelaki telah membuat laporan polis dia kena sontot.Bukan kena rogol,tapi kena sontot.Aku rasa dalam masyarakat kita ni banyak lelaki2 gay dan diorang bebas je buat apa yang diorang nak,cuma jangan la buat secara terbuka.

Timing report tu pelik.Sebab takde angin takde apa,tiba-tiba keluar cerita Anwar sontot lelaki lagi.

Pada pandangan akulah,ada sebab kenapa laporan ni dikeluarkan sekarang 28 hb Jun 2007.Seminggu sebelum perhimpunan rakyat menentang raksasa huduh.Boleh kata hampir seminggu selepas Raja Petra membuat pengumuman sensasi mengenai kes gadis Mongolia dan Menteri Letupan Malaysia.

Pada pandangan aku,aku senaraikan secara kronologi,ramalan aku apa yang Pak Lah plan ialah :

1) Akuan bersumpah Raja Petra tersebar luas
2) Pak Lah,Najib,Jeanne dan Khairy Khinzir menafikan dakwaan
3) Sebagai taktik last resort,kerajaan pun menjadikan "musang dalam selimut" mereka iaitu Saiful@GayBoy yang telah diletakkan di dalam PKR sebagai alat mendakwa Anwar Ibrahim
4)Anwar akan melarikan diri/bersembunyi
5) Raja Petra akan ditahan akibat membuat hasutan palsu
6) Rakyat akan menjadi sangat marah dan mereka akan melawan segala dakwaan kerajaan
7) 6 Julai nanti Perhimpunan Rakyat akan menjadi satu medan luahan amarah rakyat
8) Akan ada mata-mata gelap yang ditempatkan di kalangan rakyat,tujuannya untuk menaikkan darah rakyat yang memang sedang marah
9) Berlaku tragedi dan rusuhan pada 6 Julai 2008
10) Kerajaan mengisytiharkan darurat dan negara akan ditadbir buat sementara oleh Majlis Gerakan Negara pada 7hb Julai

Kenapa darurat?
Sebab itu saja jalan yang ada oleh Kerajaan sekarang ini untuk menghentikan proses pertukaran parti oleh ahli-ahli Parlimen (kerajaan dibubarkan).Mungkin rasuah dan sogokan wang dah tak berguna untuk memastikan Ahli-ahli Parlimen ni stay dalam BN.

Jadi,pada pandangan aku sekarang ni apa yang kita patut buat ialah:

1) Kita batalkan perhimpunan raksasa tu
2) Kita duduk diam2 dan tunggu September (2 bulan je lagi)
3) Kepada pihak2 yang berkenaan,pastikan Anwar Ibrahim dan Raja Petra selamat
4) Jangan melawan kalau berlaku provokasi
5) Sabar dan tunggu sebab itu saja cara kita boleh selamat
6) Bagitau dekat orang2 yang tak tahu hal sebenar pasal kes Raja Petra dan Anwar Ibrahim
7) Sebarkan berita yang betul pasal kes GayBoy mangkuk ayun ni

Selamatkan Malaysia.
Jangan biar perasaan dan fikiran kita dikuasai.
Teruskan berjuang secara senyap.

8 ulasan:

Snowflake berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Snowflake berkata...

Assallamualaikum
Teori loe tanpa bukti dan fakta bagus banget bagi orang yang ngga suka fikirin seperti gw dan pandangan loe supaya "call off demonstration" juga gw ikutin setuju.
Wassallam

jannah berkata...

memang patut batal jer dalam keadaan macam ni..

haru sungguh...

Ron Jerem Lee berkata...

ok. time for me to buy some porno and prepare to masturbate for 2 months no need go out. :)

Tanpa Nama berkata...

masuk sini http://taraknama.tblog.com/
Saiful Bukhari

Tanpa Nama berkata...

Ada kemungkinan berlaku mcm tu sebab dah dua kali teori mcm ni aku dengar. Takpa....kita tunggu je hari Ahad ni dan tengok apakah benar kesahihan teori ni. Aku sendiripun taknak join perhimpunan tu sebab aku rasa mcm satu perancangan yg terselindung.

Mantot berkata...

fikir la,
masa UMNO nak kalah pilihanraya hari tu,Pak Lah dah plan nak umum darurat.

senang2 dia je nak isytihar darurat kalau luck bukan sebelah dia.

apa lagi kalau ahli2 parlimen dah nampak nak melompat2 parti.

last resort,taktik kotor standard la.

Tanpa Nama berkata...

x payah menilai dgn logik akal sendiri.. hanya allah jer yg tahu... nak lompot2 parti nie pun... bukan perjuangan yg asli... klu nak... aku yakin... pilihanraya akan dtg... rakyat akan bukak mata... yg lompat2 nie... semua nye nak kan kuasa jer... ingat diorg nie lompat... free2 jer ke?