November 12, 2012

Soft Porno Percuma Melayu Semasa Traffic Jam


Mintak tolong kepada pemilik kereta bernombor AFN889X, kereta Perodua Viva warna hijau, pemuda Melayu muka ala-ala hensem tapi sebenarnya wajahnya douchebag. Tolong jangan beromen dalam kereta dengan awek sambil cium mulut dan usap2 breast dia pakai mulut walaupun tak bukak baju.

Semua orang boleh nampak anda. Kalau nak beromen sangat, beromen lah masa kereta tengah meluncur laju. Orang lain tengok kau bro, kau boleh buat bodo aje?

Tengah2 trafik jam, yang horny tu kenapa? Adakah traffic jam salah satu aphrodisiac zaman era moden ni? Susah lah kalau semua orang ghairah bila traffic jam. Orgy di jalanan maybe zaman akan datang?

Peringatan ini dikeluarkan kerana jika couple tu break dan anda adalah bakal teman wanita baru mamat ni..dinasihatkan agar anda cuba mengelakkan traffic jam untuk mengelakkan anda jadi bahan santapan mamat ni dan pandangan umum.

ps - suami isteri nak buat camtu dalam kereta? Hmmpphh. Nak pegang tangan pun kadang2 malas. Isteri tertinggal pun fikir dua tiga kali nak patah balik ambik. Aku nak ambik video tapi bila aku dah keluarkan fon aku, aku baru sedar...fon aku terlalu smart untuk jadi smartphone.


50 ulasan:

Cik Engr Hunny Aishah Zakaria berkata...

ghairah di pagi isnin...gila betul...-___-

The Watercolour berkata...

Culture Shock! Oh yeah!!

Tanpa Nama berkata...

memang bodoh nak mampos laki mcm tu!! sama mcm lelaki pervert on the net! pegi mampos!

Cik Siti Fairuz berkata...

"usap2 breast dia pakai mulut walaupun tak bukak baju"
knp awek tu tak ketuk je kepala balak dia ngn kasut? oh, oh, mungkin mereka sdg praktis nursing in public. see, mana ada nampak aurat? mantot sorg je yg nampak. mungkin couple tu perlukan poncho juga...ahahaha

Cik CT wan Kembang kecut berkata...

setuju ngn cik cT fairuz... xnampak pun aurat..mebi tu suami isteri yg halal..selagi x nampak kulit, xpela biarlah si isteri menjalankan tanggungjawab die kat suami..tu kan kewajipan dlm Islam... korang je yg pervert lebih suke pkir bukan2...

kahkahkahkahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

suami aku selalu nak raba2 aku dlm kereta masa traffic jam..

Tanpa Nama berkata...

U.. Senyaap u~~ jgnla bgtw owg rmi.. klo x i nyentap u blk krg..

Len Inouie berkata...

Hahahahah...funny!

Tanpa Nama berkata...

Siap bg no plate.Masaklah mamat tu..hahahahaha.

Henzy berkata...

Sorry, gambar?

Gangnam berkata...

Sebenarnya ada laki bini suka gesel2 dlm keta(cuma Mantot je tak tau berdasarkan pandangan sempit lagi)

Tapi tetap salah gak sbb not meant for public(termasukkan blog post mendedahkan fantasi seks sendiri). Jadi apa yg betul? Takde. Mantot takde topik nk cakap. Aku expect isu wedding LCW sebenarnya.

Nadya Honey berkata...

hahaha..biasala kan...melayu terlampau moden..camtu la..

Ezad Zainal berkata...

apa nak heran, skrg ni Melayu Liberal....nk tukar agama pun tk dk hal ada yg tlg pejuangkn kalau nk murtad.....setakat romen2 apa nk ada....hahahhaha

viva berkata...

apa yang dibuat dalam viva tu memang tak patut. walaupun husband n wife, tp tak sesuai kot. PDA. dan apa yg mantot tgh buat pun tak patut jugak. memalukan orang. siap bagi no plate, and kaler bagai. kesian. kot2 nnt pesalah tu insaf & bertaubat, mantot nak remove tak entree ni? sekian dari saya yang kurang ilmu...just my 2 cents. jgn marah mantot..

Tanpa Nama berkata...

@viva, dun wori, thambi macam mantot dia create je viva hijau ngn plat no.tu. cube cek, ntah2 tu nombor motosikal mana ntah...

Tanpa Nama berkata...

eh 14 je ke komen..oo la luper..da tuka topik da tak post pasal ibu menyusu lagi kan..post topik porn2 pon tak dapat komen byk2..ha..ape lagi..post la lagi psl ibu menyusu tu lagi tak sabar dah ni nak tembak mcm2 lagi..peluru da siap da ni.

Tanpa Nama berkata...

mgkn suami istri sbb xmalu bt msa traffc jam..alaa bf suami kt public apa slhnya..keperluan suami ptt d penuhi wlau dmn skali pn..ye x?

klu bkn suami istri, lapor g jais..biar jais siast,,.nt xpasl2 ada pl anon kutuk mantot xmembasmi maksiat dlm negara nih

jenuh aku

Tanpa Nama berkata...

Anon 2:23:00 PM

kau ada sakit mental ke. MOVE ON. bila mantot post pasal NIP banyak2, korang mintak dia tukar topik. bila dia dah tukar topik, nak jugakkkkk post komen 'backdated'... serious sakit mental.

aiDan berkata...

Aku bukanlah pakar bab agama, cuma aku nak tegur sikit part komen

"xnampak pun aurat..mebi tu suami isteri yg halal..selagi x nampak kulit, xpela biarlah si isteri menjalankan tanggungjawab die kat suami..tu kan kewajipan dlm Islam..."

"mgkn suami istri sbb xmalu bt msa traffc jam..alaa bf suami kt public apa slhnya..keperluan suami ptt d penuhi wlau dmn skali pn..ye x?"

ini jawapannya:
http://www.youtube.com/watch?v=Qr9nStthLOk


T/jawab isteri adalah kpd suami.. tapi jangan lupa, di atas ranking suami tu adalah Allah & rasul. Jadi mana satu patut dtg dulu? T/jwb pada suami atau t/jwb pd Allah & rasul?

pB berkata...

wow

Tanpa Nama berkata...

to Aidan
epic facepalm. xpaham troll, xbace entry mantot hat previous.

Tanpa Nama berkata...

kehkehkeh.. adoi.. moden & open minded sungguh umat islam zaman skg.. kalo camtu romen (laki/bini) la tgh jln.. kan tanggungjwb kat suami kalo suami tu dah kemaruk sgt kat public..
tuhan bg akal, gunakan la ye... bknnye ikut sedap ati aje nak guna dalil yg diamik sekerat2 ikut sedap..

Laici berkata...

apa yg menyedihkan, komen2 yg ketawa, cakap "biasala kan", "apa nak heran"

menunjukkan tahap pemikiran dan pandangan umat Islam di malaysia sekarang....sampai maksiat, dosa dipandang sebagai perkara yg biasa

Prince of Noob berkata...

selain daripada no plat anda digunakan untuk tangkap gambar pakai kamera aes kerana langgar had laju, ia juga boleh digunakan untuk mengesan couple2 yang suka beromen dalam kerata...

missmuss berkata...

ANONYMOUS 2:23:00 PM

anon 3:00:00 pm btol, spesies anon 2:23 nie berpenyakit mental yg suka gaduh2 even though sebenarnye xde sangat pun untuk digaduhkan. adakah kerana anon 2:23 ingat bahawa setiap entry yg ditulis perlu di 'tembak' guna 'peluru' yg penuh dgn kata caci maki tanpa ada perdebatan berhemah yg lebih sihat? dan anon 2:23 juga sanggup kembali ke blog ini semata-mata ingin mengetahui topik apa yg ditulis, maybe dgn harapan topik yg ditulis adalah mengenai NIP lg supaya beliao boleh menembak peluru beliao sepuas-puasnya.
pada pengiraan saya, anon 2:23 merupakan seorg manusia yg xde keje yg lebih berfaedah utk dilakukan selain bergado style 'keyboard warrior' dan ini jelas menunjukkan tahap ke-tidak-matang-an anda.
sila jgn buat saya gelak, saya lebih muda tp saya boleh berfikir lebih matang dari anda~

Tanpa Nama berkata...

anon 3:00 pm oii.ko ni ada sakit mental ke.da sah2 ayat anon 2:23 pm atas tu ayat menyindir.tu pon tak paham ke.lgpon ayat tu ditujukan utk mantot.yg ko nak.sentap sgt apesal!lupe lak.mantot tu kan idola ko.da puas usha b ibu menyusu sebok plk usha org beromen dlm.kete sampai kuakan fon nak amek video bagai.pastu kepoh cm cik bedah cte kat blog.MOVE ON LA WEII.SERIUS SAKET MENTAL!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Buat malu org perak..

Tanpa Nama berkata...

Kpd pemilik keta AFN889X anda diperhatikan mulai skrg.. to much layan bang bros..

Tanpa Nama berkata...

plat perak tak semesti orang perak..gua orang selangor pakai plat Penang

Tanpa Nama berkata...

tade sape ke pasan mantot ta bagi pon no plat penuh?

Tanpa Nama berkata...

uissssh..matangnye penulisan.kagum ni..zzzzz.WHATEVAH!!like i care.talk to the hand.ade aku kesah!

plain83 berkata...

LoLoLoLLL!!

Kes naya kalo yg buat hal tu pinjam kete member die, pstu angkut gf, buat hal dlm kete member...kahkahkah syialll punye member, salah satu sebab aku tak pernah bagi member pinjam kete gua, bukan tau kalo depan ko dia nmpak baik lg alim, tp bila kat blakang ko??..LoL! XD

Tanpa Nama berkata...

betul jugak kata ko.Mampos,nak nak kalo keta tu bapak dia punya plak,dh tu imam plak tu.Tak pasal pasal org tua kene fitnah.
Genius lah ko plain.Tak le plain mana.

Tanpa Nama berkata...

eh haku penah kasi member pinjam keta haku ko tau...punya la buat muka kesian merayu, aku pon kesian la member kan...pstu dia speeding cam nakharom, tau2 aku dpt notis saman!!! gilavaviiii puii lahanat punya kawan!!!

plain83 berkata...

vauuu omg ada anon kata aku genius??? teheheheee demmm~ XD

sumpah aku tak menyamar jd anon n puji diri sendiri tau...LoL!! XD

Tanpa Nama berkata...

koman punya ibu2 yg menyusu konon modern. berlagak... isu penting x dpt, jgn sampai anak itu mendapat susu yg x berkat.

Tanpa Nama berkata...

Anon 4:07:00 AM

kau ada sakit mental ke. MOVE ON. mantot da tukar topik. die da tk cter psl isu tu lagi. nak jugakkkkk post komen 'backdated'... serious sakit mental.spesies anon 4:07 nie berpenyakit mental yg suka gaduh2 even though sebenarnye xde sangat pun untuk digaduhkan. adakah kerana anon 4:07 ingat bahawa setiap entry yg ditulis perlu di 'tembak' guna 'peluru' yg penuh dgn kata caci maki tanpa ada perdebatan berhemah yg lebih sihat? sehingga sanggup mendoakan susu tak berkat dan anon 4:07 juga sanggup kembali ke blog ini semata-mata ingin mengetahui topik apa yg ditulis, maybe dgn harapan topik yg ditulis adalah mengenai NIP lg supaya beliau boleh menembak peluru beliau sepuas-puasnya.
pada pengiraan saya, anon 4:07 merupakan seorg manusia yg xde keje yg lebih berfaedah utk dilakukan selain bergado style 'keyboard warrior' dan ini jelas menunjukkan tahap ke-tidak-matang-an anda.
sila jgn buat saya gelak, saya lebih muda tp saya boleh berfikir lebih matang dari anda~.

tolongla kot ye pon nak kondem tgkla isu ape skg ni.jgn men entam aje..skg sape yg malu..

Mantot berkata...

dia post salah section tu.mungkin tak perasan

Tanpa Nama berkata...

kah2 ayat kaver terbaek dr mantot!

saifudin abu izzudin berkata...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin abu izzudin berkata...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin abu izzudin berkata...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin abu izzudin berkata...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Master Yoda berkata...

Owner Mai Vee = KAWAN SEK RENDAH aku Tot oi..Tapi dia memang SUX la...Hahaha...Pervert, Ero-Sennin, Bahalul dan sewaktu dgnnya...

Tanpa Nama berkata...

Geng2 ibu NIP ni dlm entry ni nak mroyan gak ker.. Dah2 le tu..

Tanpa Nama berkata...

Mmg x sesuai langsg wat dlm keta,kena lak bdak2 jd penontn mcmna..agak2la..

Tanpa Nama berkata...

Sah org perak ni..

Tanpa Nama berkata...

anon November 13, 2012 4:07:00 AM GMT+08:00- ko ni bnyk minum susu beruk ni, patut la meroyan cam beruk!!

si ketot ni mmg kaki skodeng siall... pantang nampak tetekkk..... mata ko ni nampak jeeeeee kan... isk isk iskkk....

Tanpa Nama berkata...

ho yeah!mantot da bukak topik NIP balik!die tau topik romen dlm kete ni tak kan dpt sambutan sehangat topik NIP.so ape lagi pencacai2 mantot yg dok bekap mantot tu.silela bekap mantot kat page sebelah.sian die takleh bernafas da kene tembak.komen byk2 pon da tadek reply siap insaf wat topik baru lagi.

p/s:tak perlu kot nak meroyan marahkan ibu2 NIP kat sini.nak g MEROYAN.SILE KE PAGE SEBELAH.

Annakholat Atastokhdevishizar berkata...

erk... macam haiwan. romen ikut suka.

GET A ROOM LA WOI!

adab zero. nak buat maksiat pun jgnla obvious sgt.