November 22, 2012

Obama Akur Gesaan Malaysia


Aku nak tergelak tapi aku cuba tahan.
Tapi kadang2 tak mampu.
Zaman Mahathir dulu pun tak sampai level camni.

13 ulasan:

SembangKongkang berkata...

najib guna bantuan kuasa hantu setan bik mama utk pukau obama

Tanpa Nama berkata...

in other way itu menunjukkan betapa malaysia ade "hubungan baik" dengan us a.k.a israel heh. ade planning len la tuh

nurulachal mamat berkata...

hrmmm sok kabar semalam kan.. maleh nk ckp org sibuk dgn gaza. dia sibuk dgn tweeter pastu kuar pic dgn obama.. nilai la sndiri..

Prince of Noob berkata...

senyuman najib dan obama sama... btw sapa2 nak hadiah pen drive 8gb atau 18gb meh join contest ni, mudah je, serious tak tipu.

ajib berkata...

jgn ko nak pitnah. ni bukti obahma akur dgn pujuk rayu mesia: AS tolak kenyataan majlis keslamatan pbb kecam serangan israel - sh. hahahahahahaha

cik ayu berkata...

mcm bangang je kan.. sapa la najib di mata obama.. hoho..

*mohon lawat blog karut sy
http://beribupatah.blogspot.com/

plain83 berkata...

LoL owhhh gila bangga aku rakyat malaysia...LOL! Soratkabaq mana le tewww?? XD

lampu berkata...

tipu orang umno bole la dengan berita camni.

enon berkata...

bangang betul dah tahap bodek surat kabar ni. aku rasa macam haram jadah duduk kat M'sia.

M'sia yg ku cintai..

Tanpa Nama berkata...

amerika takut ngan kuasa besar baru dunia..- malaysia...haa.haa.haa...

BB berkata...

bila tgok menda² cemni rindu kat Tun M

dyg (-_-) berkata...

hahaha kompom aku gelak smpai xdpt nk tdur..ffff

Ayyman Rahim berkata...

Hahaha lawak kan? Ke esokannya berita tajuk "Israel bersetuju untuk menurunkan senjata atas gesaan Malaysia Dan Indonesia..". Seriously? Haha