April 27, 2011

Trend Posing Baju Bareback Yang Tidak Erotik dan Sia-Sia



Apa yang aku perasan,artis kita memang kurang identiti sendiri.
Orang putih pakai bareback,dia nak pakai bareback.
Orang putih posing pusing badan sambil tayang belakang badan yang terdedah,dia nak buat sama.




Apa salahnya think original sikit?

Kalau orang putih trend diorang gemar tayang belakang badan dekat red carpet,
apa salahnya orang Melayu jadi pioneer trend baju2 "barefront"?
Asyik2 bareback,posing pun sama....

Ada la jugak benda nak ditengoknya kalau barefront ni.
BAREFRONT FTW!

34 ulasan:

Kap berkata...

aku bersedia baris depan sebagai penonton barefront.
adui.

DuniakuAbstrak berkata...

BareUnder pun bagus jugak

bujal X berkata...

barebottom~~he~~

Nerzhul berkata...

barenaked.

alien berkata...

ber kem ban ..
tu identiti artis negara kita skang
masing2 berlumba2 untuk tunjuk kain basahan siapa yg paling cun

muhsin.aminudin berkata...

wanna touch it with my bare hand.
artis MALAYsia ni sume nak hijrah kt Holiwot.

fast yg slow berkata...

hahaha,btul,nnti bleh pnggil sexyfront dulu sexyback.

Tanpa Nama berkata...

Diskusi dan komen semacam atau seakan lucah seperti ini dulu-dulu tak siapa bicara atau bincang secara terbuka;

Tetapi sejak tahun 1998, sejak kerajaan galakkan media massa menggunakan perkataan2 lucah seperti sodomi, jubur, liwat, zakar, rogol, air mani, air mazi, sperma, maka perkataan-perktaan ini tidak lagi menjadi taboo kepada rakyat..

sekali lagi terima kasih kepada kerajaan 1 Malaysia.

keningparut berkata...

kalau bareunder memang berdarah idung la.haha

mashi berkata...

hahaha...lawak:)

Farah berkata...

Yuna agak original. Tak bare tapi ketat.

Merah berkata...

Saya setuju Mantot!!! saya memang sependapat dengan anda! bila saya tengok kedua2 gambar ni haritu terdetik dlm hati saya, diorg ni xde identiti sendiri ke. dahla x sexy pun. baiklaa tutup je belakang tu. tak cantik mana pon coz sedar diri lah. ni Malaysia. bukan Hollywood.

Ateeka Amer berkata...

Yuna tuh amende yang ketat?

TeratoMan berkata...

Barefrontrow!

Fyqa berkata...

ape daaa..

LS berkata...

Farah, u punye ketat tak? LOL

Cik Kiah berkata...

Sentap Mak!!

Farah berkata...

@Ateeka Amer, legging maa.. Tapi ada masa gak dia pakai seluar loose. Since we're (not seriously) talking about originality here, Yuna is an example of a Malaysian artist original trendsetter.

@LS, hahaaa... XD

PS: Kite bukan peminat Yuna btw. ;)

Cinoi berkata...

hahah barefront xleh blahhhh

Fazil Hamid berkata...

terlalu membanggakan barat..padahal identiti sendiri tak tau..

Norain Ishak berkata...

Bila perintah Allah diletak ketepi, macam ni lah jadinya.

Oh come on, tak takut azab dari Allah ke kalau tak sempat nak bertaubat?

a mi parecer berkata...

dia dah try bareSIDE hari tu, kau bising juga..

mr edz berkata...

kain kapan stail macam tu ada tak?

JR berkata...

sapa nak jadi trendsetter barefront tu?

Aini berkata...

nak ckp cam ne ek.. hurmm.. hurmm.. hurm..

wan atikie berkata...

bare overall lg la mantap...hahahhaaha..ape la nak jd ngan artis melayu nie...asyik ber'bare' j kejonye..industry x maju oun...huh

Rabiatul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Rabiatul berkata...

haha mantot, dah tengok kpop korean popstars wannabes dah? tak tau lah if you suka group ni and akan kutuk i baik punya dlm next post you sbb i kutuk dorg haha but worth a shot. search "gula-gula".

Rabiatul berkata...

okay okay pembetulan, "gula-gula kpop". tau tauuu

Rabiatul berkata...

tgk part image tauuu *seronok i spam cmment space kat sini

Tanpa Nama berkata...

huh...bukan lawa pon pompqn tuh...tayang2 bodi konon.....dah murah sngt artis malaysia nih...standerd pasa malam....

Tanpa Nama berkata...

Kite sebagai umat islam, sepatutnya dijadikn pengajaran,bukan mengutuk mengata, belum tentu anak cucu kite terlepas dari semua ni, hari ni kite tunjuk gmbr org terdedah,silap2 esok luse ank kite yang terdedah dan diambil pulaak gmbrnye,jubunye, dadanya, lelaki plak jadi gay...bru korg rase mse tu...kalau nk tunjuk jalan yang betul bukan mcm ni gayanya...korg pun tgk sampai teleng..ingt ape yang kite buat semua ade balasan nya..jgn ingt kite perfect sgt...kalo duk tgk berejam2, korg berdosa jugk...duk kata ini x btul tu x btul, korg btul sgt kew???cm ni ke carenye??? hahahha...korg pun buat malu islam la...

Tanpa Nama berkata...

konfirm r mantot ni kaki lancap...ske sgt tgk bukan2...sebenarnya gile seks....org terdedah ko tgk apsal...agama x suruh kite tgk bende yg bukan2...byk btul koleksi ko pompuan bogel2...sah ko ni gile seks...skola lelaki katekan...huhu...mesti dulu slalu x dpt usha awek..tu yg jd cmni...lagi satu..ko ni rase diri ko bgus sgt kan...semua ko btul...erm dok kutuk pompuan mcm2...jge bini n anak ko baik2..bini ko jauh..nth2 tgh buat apela tu...dok sibuk jge tepi kain org....huhuhu..peringatan ni...jgn nanti ank2 ko cucu ko jd cmni...

Lyss Iman berkata...

Saya yang wanita ni pun rasa terhina dengan pemikiran 'ke depan' perempuan2 'seksi' zaman sekarang ni. Terus terang saya cakap, cantik tak semestinya perlu ditayang, yang ditutup dilindungi itulah hakikat keindahan hakiki. Terlalu 'mahal' untuk dipertontonkan sesuka hati.
Semoga Allah mempermudahkan segala urusan dan menyelamatkan kita semua dari kemungkaran. Ameen.
Salam Jum'ah