April 05, 2011

Dah Tengok Porno "Anwar"?


Apa pandangan anda?
Berapa saiz pinggang Anwar sebab bila aku tengok video tu,
lebih kurang macam pinggang aku saiz dia.

Kakak Wan Azizah,sila konfemkan.

Awek Thai memang hot.

28 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Awek thai memang hot tapi anu dia semua dah barai..

Khairi berkata...

ko ni mantot, at least kasi la link satu...

aku ada tgk kat tv3 semalam blog yg provide vdo ni, tp aku tak sempat catit link dia la.

dem.

Fazil Hamid berkata...

kat FB dah tersebar...

TeratoMan berkata...

Polis yg release ke mende ni?

Tak reti nak simpan rahsia langsung.

Mohd Nor Quiyyum berkata...

korg kne bace komen che'gu bard.

mr edz berkata...

tak best macam maria ozawa

Tanpa Nama berkata...

KENYATAAN MEDIA

5hb APRIL 2011

Semalam, video seks yang mula-mula disiarkan di Carcosa Seri Negara baru-baru ini telah ditayangkan sebahagiannya di laman web-laman web tukang sorak UMNO.

Keluarga kami telah diuji dengan pelbagai dugaan sejak 1998. Pelbagai fitnah dan tuduhan telah dilemparkan terhadap Anwar Ibrahim. Setiap tuduhan tersebut adalah sendirinya terlalu berat, tetapi Anwar terpaksa melalui satu demi satu tuduhan yang busuk, jelek dan jijik.

Namun jika disenaraikan semua tuduhan tersebut, nyata sekali tidak masuk akal bagaimana Anwar dapat melakukan kesemuanya yang bertentangan antara satu sama lain.

Dalam kes video terbaru ini, kami sekeluarga memutuskan untuk menonton sendiri rakaman tersebut.

Video tersebut adalah bukti paling kukuh bagi sesiapa yang benar-benar mengenali Datuk Seri Anwar bahawa tuduhan terbaru ini satu lagi fitnah zalim dan palsu.

Siapa lagi yang lebih mengenali beliau dengan begitu intim kalau bukan kami, keluarga terdekat beliau, yang telah bersama beliau dalam susah dan senang, khusus dari saat beliau berada di arus perdana kepimpinan negara hinggalah ke hari-hari beliau mulai pulih dari serangan apabila beliau dibebaskan daripada penjara.

Jelas kelihatan susuk tubuh badan pelaku dalam video tersebut amat berlainan daripada susuk badan Anwar Ibrahim. Hal ini diperkukuh lagi memandangkan sejak lebih setahun yang lalu, anak-anak Datuk Seri Anwar Ibrahim sering menemani beliau setiap kali beliau pergi melakukan aktiviti senaman dan fisioterapi selaku sebahagian daripada aktiviti pemuliharaan kesihatan tulang belakang.

Oleh itu, kami sekeluarga berpendirian bahawa keluarnya video ini adalah satu lagi contoh taktik politik lucah yang diangkat dan dijulang UMNO-Barisan Nasional. Kami menolak sekeras-kerasnya politik sebegini dan mengajak rakyat Malaysia dalam bersama menegakkan keadilan dan menolak politik kotor. Kembalikan agenda perjuangan menuntut reformasi menyeluruh dalam sistem politik, ekonomi dan sosial negara.

Kami ingat firman Allah s.w.t dalam surah Al-Buruj, ayat 10: “Sesungguhnya orang-orang yang memfitnah (membuat keburukan) kepada lelaki beriman dan perempuan beriman, kemudian (daripada kedurjanaan itu) mereka tidak bertaubat, maka bagi mereka azab neraka, dan bagi mereka azab yang membakar.”

Dalam menghadapi dugaan ini, kami yakin ada hikmah di sebaliknya. Pendedahan sedutan video ini dibuat pada 4 April 2011 – ulangtahun ke-12 Parti Keadilan Nasional yang lahir daripada kegawatan politik negara.

Fitnah dan tohmahan ini berpunca daripada ketamakan terhadap kuasa dan politik yang sudah hilang nilai moralnya. Kita sewajarnya berbincang secara kritis perbezaan pandangan kita, bukan dengan serangan peribadi yang kotor dan hina.

Kami berharap semua rakyat tidak terperangkap dengan permainan UMNO-Barisan Nasional ini, sebaliknya meneruskan usaha menegakkan keadilan dan memperjuangkan kebenaran.

DR WAN AZIZAH WAN ISMAIL
Presiden Parti Keadilan Rakyat

NURUL IZZAH ANWAR
Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat dan Ahli Parlimen Lembah Pantai

Ahli-ahli Keluarga Datuk Seri Anwar Ibrahim

Nik berkata...

Bro, camera tu wide angle lah... tengok angle dinding kat tepi screen, curved...

Tanpa Nama berkata...

akan datang..

porno kak ros dilenchun trio datuk t...hehehe


satu lagi keluaran UMporNO/Barisan Najis!

Munna berkata...

yg peliknya knp ada yg begitu yakin itu adalah DSAI??

Walaupun video disahkan tulen, tp pelakunya sape dpt sahkan itu DSAI?

FITNAH ADALAH SENJATA AKHIR ZAMAN..

Ann berkata...

ak agak video ni dikuarkan sbb PRU sarawak lah....srwak plg byk kerusi parlimen.

bg aku, aku percaya org dlm vid tu 100% bukan anwar. org dlm tu boroi..bg aku, anwar fit orangnyer.

ak sokong munna, polis sahkan vid tu tulen, tp xsahkan pelakunye anwar. kadang2 kytaan polis boleh mgelirukan org ramai.

Tanpa Nama berkata...

yeah...video tulen..tapi berbalik kepada penemuan video...adalah pencarian jam tangan Omega yang dikatakan milik DSAI tercicir or watsoever..cari jam jumpe video..if betul2 BN buat video ni..mintak wan azizah kemukakan dan tunjukkan jam Omega tersebut. baru aku yakin itu bukan DSAI. dengar2nya jam Omega tu hadiah dari VVIP.. tapi sampai skang jam tu tak muncul2 gak??.... org yang keluarkan/rakam video ni memang keji kerana aibkan orang..tapi si pelaku / penzina (who ever he is) lagi keji sebab tak malu pada Allah..ingatlah dosa kedua terbesar selepas mensyirikkan Allah adalah berzina!

Nauzubillah min zalik

Tanpa Nama berkata...

Video ni saja disimpan tuk mana2 PRU & PR Kecil. Tu memang taktik BN. Semua org tau, dr dulu lg. Klu xtgk video ni, memang akan kata BN nk jatuhkan Anwar. Tp bila dh tgk.... muka memang sama ngan Anwar, perut xde la buncit sgt & aku dh tau sape Anwar yg sebenar

Norain Ishak berkata...

semakin hari semakin menyampah lah dengan bee end.nyampah2!

Norain Ishak berkata...

plus lagi satu, aku pun tak tahu itu dsai ke tidak, tak kesah lah papepun, sama ada dia buat ke tidak, orang yang buka aib orang lain, orang yang menfitnah, dosa pun sama jugak besarnya.

Tanpa Nama berkata...

kt mne ni bro nk dpt video..aduh..nk tgok btol ke x

TheBentPencil berkata...

wah....tepuk tangan la kepada BN.

pandai dia cari pelakon.

sebijik sungguh muka dengan si dia itu.

badan sebijik, tinggi pun sama..

cuma satu je yang tak kena.

patutnya awek tu digantikan dengan seorang lelaki jambu.

#butthurt

Izat Tarmizi berkata...

Aku pun ada buat ulasan jugak,tpi sekadar mengulas lar..yang betul nya,amoi tu memang cun,sekian.

bole layan video anwar dekat sini,tumpang lalu yer en.cursing malay

http://www.theizat.com/2011/04/video-seks-anwar.html

husna berkata...

dah tengok, anwar memang boroi ke?haha

husna berkata...

tapi sy tengok yang sekerat je. xfull.huhu.xpayah tengok full pon da tau bukan anwar.

Raden berkata...

kejap nuar main kat hotel sekitar KL... kejap nuar main kat Thai...

kejap kata terjumpa rakaman... kejap kata "saya la org dlm tu" (maknanyer nyer dia tau la mmg ada rakaman, bukan terjumpa rakaman)

kalau tengok video, nuar tau ada "rakaman"... apa ke bodo nuar nu nak biar org wat rakaman dia ngah main...

ishhh apasal bnyk sngat yg x kena ni???

[AMR]ReenaRawee berkata...

yang ni best!
sehal je!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n3MCeamGShE

-credit to cik epal share benda ni-

Tanpa Nama berkata...

Geng gerombolan parti sarkis mmg jahhhaaat..species sesuai duduk kat ZOO NEGARA.

i'm with u kak Wan. u are a special and very strong woman physically and mentally...Saya selalu berdoa agar Allah merahmati kakWan sekeluarga...

Tanpa Nama berkata...

Aku sangat2 tak suka BN tp aku jugak tak brapa suka DSAI...aku suka yg selebihnya aje...dan aku tak caya dalam vid tu DSAI...

Tapi, kalo la betul BN yg kuarkan/cipta benda2 ni...sure diorang dah expect ape yg terjadi selepas video tu dipertontonkan oleh tiga sekawan tersebut...dan apa saja feedback oleh famili, kawan2 dan ahli parti yg lain2..suma diorang sure dah expect kan...diorang main safe..diorang takde lagi buat statement ckp dlm video tu mmg DSAI (kecuali tiga sekawan tersebut)...diorang nak famili dan ahli pakatan melompat2 dan itu suma dah terjadi...mmg ni yg diorang nak..dan kita buat ape yg diorang dah expect kita akan buat...harap2 famili DSAI bersabar dan otai2 pakatan dapat plan sesuatu yg unexpected tuk menghadapi satu lagi fitnah besar nih...bukan pilihan raya sarawak yg akan di hadapi...PRU for sure just around the corner...akan banyak lagi fitnah akan melanda...

Tanpa Nama berkata...

hanya kepada Allah kita boleh memohon untuk melingdungi dari orang2 yang zalim ..

Npe dorg tak panggil 2 orang lagi dalam video tu bagi keterangab?

pelik bahh ...

~ZH

Tanpa Nama berkata...

i think kat cermin tu ade 2 orang manusia...xtau la pulak kalau salah tgk..atau DSAI ajak orang dtg menonton aksi beliau...haih..nk wat video pon jgn lah careless...

Tanpa Nama berkata...

juz personal opinion lah,,,
-jam tngn omega spe2 boleh beli,,,bukan anwar sorg aje yg pakai,,,
-why always seks scandal
-anwar is not tat stupid...dia dah bnyk experiance dlm malaysian politics.....sumber drp wikipedia..
".......his first ministerial office was that of Minister of Culture, Youth and Sports in 1983; after that, he headed the agriculture ministry in 1984 before becoming Minister of Education in 1986. By then, speculation was rife about Anwar's ascent to the Deputy Prime Minister's position as it was a commonly-occurring phenomenon in Malaysia for the Education Minister to assume the position of Deputy PM in the near future.....
.......In 1991 Anwar was appointed Minister of Finance. In 1993, he became Mahathir's Deputy Prime Minister after winning the Deputy Presidency of UMNO against Ghafar Baba.....
......Anwar was being groomed to succeed Mahathir as prime minister, and frequently alluded in public to his "son-father" relationship with Mahathir....."
-dia kan dah kene accuse seks scandal mase taun 98(which was overturn n found not guilty at last),,logically takkan le bodoh sngt nak caghi pasal wat kes ke-2 ke-3...haram ke jadah....
-yup,dlm hati org mmg kite x tau,,tpi kalau mmg jahat sekalipon dia tuh,,takkan le bangang sangt nk bikin skandal baru,,,marghin baru kene accuse ngan si saipol.....anwar ni bukan x skulah orgnye...
-lepas tuh,,sape lak laki ke-3 dlm video baru2 nih...camera men ke????
-kalau sume nih konspirasi; kpd pihak bertanggungjawab,,tolonglah..dah x de idea lagi fresh ke.....standrd zaman BATU!!!...

Tanpa Nama berkata...

Kan Wan Azizah dah katakan bahawa pelakonnya nampak seperti anuar tapi bukan anuar.. sure punya pelakon itu adalah kembar anuar.. kah..kah..
padan muka BN.