April 07, 2011

Aku Sangat Busy...


Khabar-khabar angin mengatakan 3 tempat paling merbahaya di Malaysia adalah

1. Jalan raya
2. Lorong belakang kedai
3. Pejabat SPRM

Berhati-hati apabila melalui tempat tersebut.Macam biasa,gambar hiasan untuk tatapan golongan perempuan sempena sambutan penghalalan penyebaran video lucah.Muka mamat tu macam Anwar Ibrahim kan?Sebijik!Nak yang version uncensored?Email aku untuk mintak gambar atau email la jugak kalau sekadar nak meluahkan perasaan anda.Nanti aku post kat sini surat anda.Bz sket skrg.

16 ulasan:

TeratoMan berkata...

Kalau hitam-putihkan mesti Nazri Aziz nak bawa ke perlimen!

drizzt berkata...

perut kena boroi bro .. pastu mana amoi nya?

Khairi berkata...

gmbr mcm cilakak haha.

Vin Petrol berkata...

tak boleh blah, dengan gambar mcm tu, artikel tempat paling bahaya adalah SPRM, pasni semua pejabat SPRM kena buat satu tingkat saja la...

mr edz berkata...

tempat paling selamat? rumah najib

Nerzhul berkata...

tempat tu berhantu...hahaha

Kap berkata...

kapal selam mana???

Raden berkata...

RCI... RCI... RCI... RCI... RCI...

Tanpa Nama berkata...

hahahaha.gambar sape ni tot.mcm monyet..

ayunda maajis berkata...

apsal ko sensor? apsalllll? ahaha..

sim_2096 berkata...

apsal ko suke tunjukkan gambo2.. eih gelinya aku...

d_uzid berkata...

bapok mana laa kena nih! hahaha LMAO

Ashlin berkata...

lepas ni menteri2 terbabit,ksu yg terbabit dan pegawai kerajaan yg terbabit seronok sebab dah ada cadangan kena buat 1tingkat.kirale tengok berapa buah bangunan kena buat dan cuba check,,,mereka ini dari parti mana?dan pesan pula kt pegawai paling rendah pangkat supaya bersedia utk mati klu lubang dah pecah,,,,sebab yg diatas2 tu,,ALLAH bagi can utk depa kaya lagi dan lagi dan lagi.undilah puak2 ni supaya kita melaknati diri sendiri,,bagi can kt depa tentang kehidupan dunia sebab klu kita nak himpun pun,,xterlawan dgn depa,,dan aku rasa,,,dunia ni pun dah xlama lagi dah,,,, dgn signal yg ALLAH bgitau,,,baik kita pakat2 cari dunia yg saqtu lagi,,moga kita sentiasa di rahmati..

Tanpa Nama berkata...

Salam wbth.. Bro aku taktau nak mula dari mane..just nak info mintak ko siasat. kematian pegawai kastam Port Klang. Kwn aku ramai keje forwarding bagitau tadi kat wisma kastam kecoh,mcm kastam mogok pasal kematian ni.kaunter semua tutup.polis takeover wisma xbagi org masuk.tak kuar TV kot.. point aku adalah: Arwah si mati ni dorg ckp bila solat kat wisma dia selalu jadi imam..so mane logik org yg beriman nak bunuh diri..tu satu hal,dlm byk2 pegawai dia ni paling susah nak amek rasuah atau duit kopi.

Isu dia di tahan pun (melalui sumber lisan org kastam)SPRM kantoi voucher RM30 jer dari sykt forwarding bagi dia.tapi bukti xsahih ade atau tak. kedua : ini adalah konspirasi Pengarah Kastam Negeri Sgor sengaja nak kenekan dia,( ko siasat lar,aku ni bagi ko sumber lisan jer )sebagai kambing itam.dan semua kastam tau pengarah dorg giler pangkat & kuasa. ketiga : geng2 forwarding ni ckp yg ske lari cukai,byr cukai tipu ni semua sykt2 tempatan yg dimiliki VVIP.Kalau company international semua byr proper. Aku juz nak inform kat ko supaya dgn skil yg ko ade ko bleh mintak rakan2 blogger lain siasat dgn lebih detail,tgk keperibadian si mati ni.majoriti geng fwrding kat port klang percaya dia clean,alim dan baik sahsiah nyer..lagipun dia dah pencen tapi sambung khidmat jer. ok gang,arios.

=aku kakitangan gomen=

Tanpa Nama berkata...

woit penkomen yang atas..

tempat paling selamat rumah najib???

tempat itu selamat dan pelindung 'hatch' untuk yang kena sontot bontot dan yang nak mintak biasiswa nak jadi 'pilot'...

ta caya tanya shyfool...hehehe

Tanpa Nama berkata...

Kalau buat setingkat pun bangunan SPRM.. sat lagi mati kat basement SPRM plak...hahahahaha