April 01, 2011

Awkward Agama - Kenapa Artis Yang Ada Facebook Suka Share Gambar Dia?


Serius,aku tak faham.
Adakah diorang memang suka orang tengok dia dan meng-idolakan wajah diorang agar peminat sentiasa teringat dan memuja diorang?

Apa hukum share gambar kau yang tak tutup aurat dan kemudian kau sebarkan supaya peminat kau yang perempuan berharap ada wajah secantik kau dan yang lelaki pulak timbul keinginan nak peluk cium kau?(Come on la,lelaki tengok gambar perempuan lawa takde terfikir benda lain lah)

Kau share gambar bercuti ke,gi jalan2 ke,aku boleh faham.
Tapi,bila kau share satu set gambar photoshoot kau untuk tatapan ramai,
aku tak nampak sebab untuk kau berbuat demikian.

Dan itu tak masuk lagi bab poster2 atau billboard politik
yang kalau geng 1Malaysia ke geng serban ke,perangai dia sama aje.

(Gambar di atas for the ladies.Enjoy!)

53 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Salam en writer. sy ada satu topic nie nak minta pandangan encik.and maybe encik boleh tulis dlm blog isu nie? so mcmmana saya nak bg isu nie? ada email?

Mantot berkata...

aa..kau msg aku sini buleh,kau email aku buleh.email ada kat sidebar kiri

Munna berkata...

saje nak share ngan peminat lah 2.yg kelakarnya bila dia sengaja ltk gmbr dedah2 sexy2 pastu bila org jadikan isu die leh wat statement org ceroboh privacy dia pulak...mentality ciput sesetgh artis..

(artis mana pulak kt artis nih? serius geli!)

iema LELA berkata...

auw..gmbr xley bla..hahhahahaha

Encik Sood berkata...

Dada aku berdegup kencang bila menatap picture di atas.
Dan sebelum ada suara-suara sumbang menuduh aku lelaki ria, suka aku tegaskan di sini bahawa aku ni wanita. tak caya tanya bini mantot. heh.

Sue Anna Joe berkata...

Mantot, don't make me remove you from my bloglist because of this photo. Hahaha.

Btw, sexist lah kau Mantot, the guys pon boleh je layan apew?

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

siapa la tuan gambar ni.. tak boleh terima langsung.. hu3

SyncRo MEOR berkata...

dayme ! cam gay stripper dalam jail siod !

oh come on mantot, if you're a girl with a hot ass and nice boobs and a father issue or just well, wanting to live the teenage high up a notch then wouldn't YOU want to slut yourself, with all due respect dear slutters, from time to time ?

tah aku pon tak paham tapi sebab guys suke tengok kot.

kalau girls (as in universally speaking) suke tengok guys pakai cap dan diorang rase cap tu membuatkan a guy jadi lagi hot dan yang tak hot jadi agak suam then tipu la kalau ramai umat laki laki tak nak dan takkan merasmikan pemakaian cap sebagai tradisi/rutin harian.

religion is not really the issue here, at least that is true for people that fit the category. jangan tanye aku category ape. sendiri tau.

LS berkata...

satu jela.

yuck!

Fyqa berkata...

euuwww. hahaha

Tanpa Nama berkata...

RASA NAK BERUS MATA NGAN BERUS GIGI TGK PIC TU..
EUWWWWW....

MIS IZZA

Khairi berkata...

aku rasa utk entry ni, gmbr tu saja dah cukup

hahahaha. cm siel.

Nik Zulkhairi berkata...

yeaa.. i like..

intan.maisarah berkata...

ish..
gambar ape tu..

zzz


geli

Tanpa Nama berkata...

sorry aku tk berjaya untuk enjoy bila tgk gambar itu. kalau malam ni aku mengigau kena kejar dgn mahkluk dlm gambar tu aku salahkn kau dulu

Fina Fento berkata...

LOL

Aslina berkata...

muntah laju laju aku tengok gaye orang tu....

aaaaa.... kau ganti balik ape aku makan smalam tot!!! ganti ganti ganti!!!

Manty berkata...

Wah, Mantot! Itulah gambar LELAKI yang sebenar. Adakah kau lebih terpesona dengan lelaki di dalam gambar itu ataupun lelaki2 jambu dlm post2 kau yang lepas? Keh..keh..

nadiayaya berkata...

wohooooooooo sexayyy

SiLabiLabi berkata...

pergh..bulu ketiak macam hutan hujan..hakhakhak...

BlogSHOP : Frollic Shoe MURAH GILER

Ara's Darlings berkata...

ketiak3..... hahaha....busuk! XD XD

acik berkata...

simptom akibat tgk gambar kat post ko :
- muntah hijau kebiru-biruan di tengahari..

serius, aku rasa kalau dia pakai baju lagi hensem..

Tanpa Nama berkata...

hilang selera makan satu hari nih...

so yuckkkkks!!

batu bata berkata...

wekkks,nak muntah aku

buruh berkata...

kalo korang nak tau. itu lah Mantot. dia saja nak tanya korang pasal penampilan dia. inilah dia yang korang duk puja-puja. hahahahahahaha

eykameow berkata...

oh noo! tak enjoy langsung tengok pic tu. yg lagi ensem plshh! HAHA

Tanpa Nama berkata...

knp model dlm pic ni mcm gmbr2 iklan minyak ikan belacak..hehehe..

dewajiwa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
dewajiwa berkata...

bajet kinky la tayang ketiak tu

Tanpa Nama berkata...

nih lawak April Fool ke..ke wakene beb,ke punked? aku cam yakin aku kena punked! i bet there's a hidden camera somewhere...(mode:mencari hidden cam)LOL

din berkata...

weh mantot gambar sape ko amik ni?
kang tak pasal2 dia marah ko amik gambar die n letak no henpon die kang kat sini...

dark berkata...

alamakk..wat putus urat kentut la gnie..

spoiled la mantot..hahahahahhaha....

Tanpa Nama berkata...

woit..ini style mcm sepul bukakari je...heheh

Ayyman Rahim berkata...

Hahahaha gambar ni ingatkan lecturer aku. Artis share gambar sebab konon nak rapat dengan peminat. Nak bagi peminat rasa lebih dekat. Konon.

Vin Petrol berkata...

Walaupun hanya gambar, kenapa hidung aku dapat menghidu bau yang kurang sopan dari gambar post kali ni..

~ Muhamad Nor Haqim ~ berkata...

demm lah mantot, bukak2 blog gambar tuh..hahaha

pak jid berkata...

HORNY nye!

geli mat berkata...

eeeee...geli bulu mato den..hik3..

geli mat berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=Z1wF3OysFjM

sim_2096 berkata...

cam g*mp*ng jek..

LibangLibu berkata...

Tuan blog,

Saya selalu mengikuti blog tuan ini dan saya ingin sama melebarkan jaringan pembaca.

Kalau tuan tak keberatan, mintak letakkan blog saya dlm blogroll tuan.

t/kaseh

wannurakmal berkata...

dorang kehausan dan menagih kepujian para peminat dorang..

Ayu berkata...

aduhai tottt... muntah hijau aku nengok gbr tuu.. pleaseeee la...

Tanpa Nama berkata...

komen banyak aku pikir orang sibuk bagi pendapat/jawapan pasal isu yang mantot ketengahkan, kenapa artis suka share gambar kat facebook, tambah2 dia tunjuk aurat dia.

sekali ramai komen pasal gambar. isu kecik yang dititikberatkan, yang utama dihiraukan.

ayunda maajis berkata...

GELIIIIIIIIIII

Kap berkata...

harap gambar yang kurang bulu pula di masa muka.

semah berkata...

wekk muntah darah

Ara's Darlings berkata...

menjawab isu post mantot :

"eh, kalo dah name artis, bukan ke tu mmg tugas dorg utk promote gmbr sdri? bkn same je gmbr dorg dijaja oleh wartawan hiburan di akhbar2, media mahupun kamera peribadi di fesbuk mereka? pd aku, same je kot. pe de hal"

ckp psl artis, ni aku jumpe link best dr blog ni, care to make an entry bout it mantot?

http://ninemustafa.blogspot.com/2011/03/video-veena-malik-yang-bongkak.html

malaymind berkata...

Entry yang bagus....

Tanpa Nama berkata...

olrite.soalan yg saya nak tanya tu ialah, kalau org cina or india ade 2/3 dlm dewan rakyat, dorang dah boleh jadi pm kan? saya ta tahu sgt pasal politic, tp time dekat college, saya ada terdengar my chinesse friend ckp, if amerika yg kuasa besar pon boleh bg barack obama jadi president, bg chance dekat bangsa yg pernah dorang layan mcm sampah jea dulu, why not malaysia ta boleh bg chance dekat chinesse and indian? it means, so biar laa dewan rakyat dorang ta smpi 2/3 pon, just give the chance. so saya mcm terfikir, apa kita nak jawab if chinesse ckp mcm nie kat kita nnt? kaitkan dgn barack obama? harap en mantot boleh bg pandangan. im a girl and only 19 btw. thanks.

Tanpa Nama berkata...

olrite.soalan yg saya nak tanya tu ialah, kalau org cina or india ade 2/3 dlm dewan rakyat, dorang dah boleh jadi pm kan? saya ta tahu sgt pasal politic, tp time dekat college, saya ada terdengar my chinesse friend ckp, if amerika yg kuasa besar pon boleh bg barack obama jadi president, bg chance dekat bangsa yg pernah dorang layan mcm sampah jea dulu, why not malaysia ta boleh bg chance dekat chinesse and indian? it means, so biar laa dewan rakyat dorang ta smpi 2/3 pon, just give the chance. so saya mcm terfikir, apa kita nak jawab if chinesse ckp mcm nie kat kita nnt? kaitkan dgn barack obama? harap en mantot boleh bg pandangan. im a girl and only 19 btw. thanks.

fafa berkata...

ewwww... muntah la tengok gamba ni.
tak naik shahwat langsung

osman kabilah berkata...

@ cik anon 19 years old
senang je. malaysia ni agama rasminya islam.. so pemerintah kena la islam w'pun x berapa islam..

btw: aku tau tu ko tot.