April 30, 2011

Nak Kata Lelaki Bukan,Nak Kata Pempuan Pun Bukan....




Bila tengok gambar diorang ni,
satu-satunya benda yang aku fikir hanyalah,
diorang ni takde skrotum.

49 ulasan:

Dude berkata...

Abes kalau muka ganas macam celaka, perangai panas baran macam lelaki tipikal tapi hati gay pun tak gune jugak..

K-pop tu ape weh? Kebab?

ain fathihah berkata...

muahaha. geli tengok.

Ifa Olsen berkata...

makin hari makin pelik dengan rakyat negara sendiri. jelik.

Hansyirah Takezur berkata...

hahaha..
tak boleh blah doe...

misz myza berkata...

muahahahahhaha.. yuckkkk.. geli tgk pose dorang..

cik ina berkata...

macam tak de identiti langsung...

habsahharun berkata...

muntah hijau.

husna berkata...

mantot mantot. ni lagi satu grup .kau mesti suka http://igula-gula.blogspot.com/

Fyqa berkata...

eeuuwww haha

Tanpa Nama berkata...

I risau they gonna sing maaf, maaf song pulak ..... Hahaha

Ateeka Amer berkata...

ingat pempuan je bebal gila kpop, jantan pun sama hampeh.

hyemynameisrasyid berkata...

ewwww., gay!
meluat aku tgok.,sakit mata bai., xdpt byk klo time diorg telompat2 tegedik2 menari.,sumpah gay~

dindingkosong berkata...

arghh!!!apa nak jadi dengan anak melayu...kalau tengok bangsa lain, tak ada pulak diorang gedik2 macam ni....sedihnya aku...

Zullism berkata...

lepas ni nak tiru group mana plak...hahah macam2 orang malaysia..takdak identiti..

Cik Kiah berkata...

haha.. I pun ada update blog pasal mereka ni.., tapi dah convert kepada "prince william".-la konon.
but still looking like a sh!7

Fina Fento berkata...

geli oi.

Sabo je la

♥CIK SHA♥ berkata...

muntah darah..

Cik Sizu berkata...

kot nak tiru laki korea...depa takpa la kulit cerah,takde bulu tangan segala, muka pun licin cam perempuan...lelaki melayu tak sesuai gaya ni

~Ati_Hime~ berkata...

mcm bapok...ptuihh! hahahah

Nik Zulkhairi berkata...

skrotum tarak. teloq ada. wakaka..

ika~~ berkata...

xphm motif stail angkt tgn yg gmba brtiga tu..nk kte nsyid tak nsyid sbb tayang bulu tiak!haha

rabunmerah berkata...

tak cun langsong!

Rabiatul berkata...

disgusting

Kap berkata...

gaya ultraman wa cakap lu.

N berkata...

hahahaha they think they are cool and gorgeous. but they are not. disgusting!

Amir berkata...

biarlah... itu budak-budak baru nak akil baligh. ;)

freezer_91 berkata...

hahah..bro, tgk yg pmpuan plak..mcm ape ntah...hahaha...gula-gula ape ntah..hahaha

freezer_91 berkata...

kpop tu keindahan pop~

Ries Lee berkata...

k-pop?
jangan khuatir. percayakan saja kat budaya berfenomena kat malaysia ni. fenomena yang bersifat sementara. gerenti diorang hantuk2 kepala kat dinding lepas tengok aksi k-pop sendiri 10 tahun akan datang.

weed something out berkata...

nampak busuk jaa..macam tak mandi..

siti syuhada berkata...

sangat kawai..
dah macam sakai..
haha

AkuMuzikFilem berkata...

tapi inilah yang disukai gadis malaysia. kahkah

yang tengah tu tak macam kpop langsung, bapak geli tengok muka

f_aRa_aINa989 berkata...

ewwww.....

Tanpa Nama berkata...

eh kau kena respek minat derang pada k-pop sama macam kau minat pada anuar ibrahim yang baru keluar video dia tuuuu .. kan?

Tanpa Nama berkata...

macam mat gian pun ada...

K.zoe berkata...

diorang xde akal kot mase nak amik gambar ni.. memang xde rse perasaan malu langsung. huh

Tanpa Nama berkata...

Aku tengok perempuan buat tangan the shape of love tu pun aku rasa gedik nak sepak.Ni lelaki.Gosh! Whats happening to the world? Mana progesterone mereka?!

Tanpa Nama berkata...

artis lelaki k-pop (e.g: DBSK sape lagi tah) ambik gambar camni korang minat gile2 pulak eh?

zad berkata...

yg kpop betul badan ada six packs.
ini diorang, boyot =.=

Tanpa Nama berkata...

Aaaarrrghhh!!!!jijik giler weh!!!benci ar lelaki melayu macam tu.kenape mesti nak PERASAAAAAAAANNN!!!!Jijik!Jijik!Jijik!

el heart berkata...

bulsit

kaya berkata...

lagu dia mana. ada link

epul berkata...

wahahahahhahaahahahhahah...best giler picture no.2 tu...heheheh

elf berkata...

skrotum diorang tumbuh kat tekak...sekali dg bijik duk kat tekak...

sab berkata...

ni bukan k-pop..ni k-pap..
bebudak ni sbrnye bkn tau apa yg dorang wat..ikut trend je..

Ara berkata...

stuju dgn cik husna (komenter no 8)...bahan sal kumpulan 'gulagula', mantot! cepat2! kpop melayu versi pempuan plak!

Tanpa Nama berkata...

bodoh lah korang semua, semua nak mengutuk, ingat diri & sedara mara korang tu mulia sangat ke...bab mengumpat no 1, penulis blog ni pun 1..makan lah ko saham dosa orang2 dok mngumpat kat blog ko ni

nan berkata...

anon kat atas ni pemuja 24:7 ke? hahahahaha bodohhh! muka sekor2 mcm penagih dadah aku tengok..malu wey jadi melayu...kebodohan yang terserlah betul la anak2 melayu zaman sekarang ni..makin canggih alam, makin bebal orang melayu

Tanpa Nama berkata...

dont even have sic-pack but showing off abs?? =_='
come on..really..*sigh*