Julai 26, 2013

Siapa Pemilik Nombor Telefon Ini?











..............

Ada orang postkan benda ni, kawan dia kena.

Aku yang lelaki pun pernah kena mesej-mesej camni dan rasa geli.
Balik2 ayat "nak berkenalan boleh?" Padahal permulaan dia salah nombor aje...ramai benar jantan desperate kat luar sana.

Kepada 011-15721744 ni, gelojoh sangat la kau. Bulan puasa ni pun kau pervert tak ingat. Kita ni, kalau nak pervert, kena subtle. Tak salah nak pervert sebenarnya. Cuma cara kena pastikan betul dan hanya melibatkan diri sendiri sahaja.

Dah ada nombor tu, apa lagi...kasi spam telefon dia non stop.



30 ulasan:

Puasa wei berkata...

aku rasa mamat ni pengguna broadband maxis..pasal nombor dia lebih kurang jer..

BlogHafizRahman berkata...

KEPALA BANA DIA

Tanpa Nama berkata...

MOHD YUSOF BIN ABD RAHIM
701223055271
KAMPUNG BARU LANJUT 43900 SELANGOR

MIDNIGHT berkata...

Bengongnya dia ni miang nak mampouih. mujur akak tu x layan...

Tanpa Nama berkata...

Kepada Anon 11.42 AM

Macam mana hang check info number orang tu ek?

Tanpa Nama berkata...

biassa kena dekat wechat :P mula2 ajak kenal2, dahtu tanya "open minded" tak. geli.

Sylarius Yusof berkata...

Lelaki-lelaki miang pesen mengorat taktik tersilap dail memang bangang. Tapi bangang lagi mana yang bini orang boleh cair dengan taktik macam ni.

Tanpa Nama berkata...

meroyan teruq..nauzubillah

ManusiaHairan berkata...

Anon July 26, 2013 at 11:42:00 AM GMT+8 mgkin keje bdn penguatkuasa mcm skmm, xpun telco tu sndiri..

Tanpa Nama berkata...

Ni sms atau 3g apps macam whatsapps, wechat etc.?

Biarkan aje jgn dilayan.. kalau whatapps dan seumpamanya (yang guna 3g/internet line) ni leh guna option block.

Ramai yang mengail ramai pula yang melayan hahaha.. :)

Ada banyak ceirta aku dengar.. sekarang ni.. ada macam2 jenis ada jenis yang mengail/melayan pon ada scam jugak pasang perangkap nak kenakan orang tu ada jenis ugut nak sebarkan gambar la apa kalau tak bagi duit atau apa dia nak..

Tu jangan mudah2 bagi/hantar gambar peribadi anda kat sesiapa.. orang sekarang ni macam2 ragam.

Tanpa Nama berkata...

Gian sgt 'naik tangga' la brader . Kalau nak free 'sendiri bikin' pown boleh . Dah 'termuntah' , mandi hadas g terawih . Org x sakit hati , eh , entahlah aku ......

plain83 berkata...

send 1 msg apa2 ayat terjemahan al-quran pasal siksaan kubur, lepas tu ignore saja, lama2 dia akn berenti juga... kira tu usaha kita utk menegur saudara seislam kita yg jiwa kacau la, smoga dia berubah sblm nyawa kena cabut...

aslina majid berkata...

Hahaha best jugak idea tu. seb baek aku tak penah lagi kena ngan nombor fon merepek2 camni.

Dulu penah la sbb ade org dajalkan no fon aku kat majalah apa ntah. Sampai dekat 3 tahun jugak la aku kena gangguan. Skang kalo ade msg camni masuk, kalo dia cakap nama lelaki... Confirm aku saiko dia lebih2 kata aku pun lelaki gak. Tapi gay. Memang tobat dia tak msg aku dah lepas tu.

Mazatul Azura Muhamad berkata...

Salam ziarah sambil ajak join GA... Sudi2lah join GA saya :) Tak cerdik betulla pemilik no tu....

Tanpa Nama berkata...

Mengundi di DUN Sg Pelek di Parlimen Sepang. Lokaliti Kampung Bahru Lanjut. Daftar kelahiran di NS. Bolehkah dikatakan ramai orang NS atau Sepang yang pervert?

Tanpa Nama berkata...

Wat malu laki ja.......puuuiiiiii.....babi la woi.....

nurulachal mamat berkata...

jujur. lelaki jenis tak jg ikhtilat mcm nie nk je bg kaki.

Hikari berkata...

saje la tu.. test umpan.. untung sabut timbul.. untung batu camni la jadinya.. hahahh!!

Tanpa Nama berkata...

nama dia n nama bapak dia dua2 nama nabi tp perangai mcm setannn!!

ehh emo lak...kesian, gila agknye....

Tanpa Nama berkata...

serius aku penah kene mcm ni....bodo gilerrrrrrr

HidzJ berkata...

BAHAHAHAHHAA!!!! ada potensi aku nak kena halau keluar library sbb ko bro. Hahahahha ya Allah jantan sesat akhlak manakah yg buang tebiat nak berkenalan dengan Melissa ni hahahaha....serius kelakar!

Tanpa Nama berkata...

Banyaknya kredit lelaki loser ni . Prepaid habis camtu je

Tanpa Nama berkata...

Assalam.. Boleh tolong trace no ni x..‭012-256 5946‬.. Dy curik fon adek sy, then dy minx duit.. Law x bagi dy nak pukul.. Da wat report, tpi biase r, polis byk agy bnde laen nk buat.. Dlm fon tu ade alamat rumah n gmbr2 fmly sumer.. Tolong sy.. Semoga Allah membalas jasa baek anda..

afiza amer berkata...

Salam,boleh x tolong trace n.phn maxis ni 0179324964

Tanpa Nama berkata...

Salam saudara boleh tak tolong saya..mengesan pemilik serta kedudukan empunya no..coz melibatkan keluarga dan anak2..plz email me at mjdareez@gmail.com..really need ur help n if possible can gv ur email so that I can email d particular to cx.wasalam

Tanpa Nama berkata...

Salam..Boleh tolong chk no.0147579782

Tanpa Nama berkata...

011-402-13679
Tlg check kan numbo ni...dia dah tpu duit saya

Putih Ain berkata...

nama saya siti,

boleh tlg kenal pasti tak pemilik nombor 011-14733467 ?
telah mngganggu saya dan bakal suami dgn bermcm2 fitnah.
hnya Allah dpt bls jasa sesiapa yg mmbantu sy. trima ksih bnyk

Erni Nurshanisza berkata...

Ade cara ke nk trace alamat melalui no phone??

Tanpa Nama berkata...

sama la dgn betina sekor ni... dok sangap nk tido ngn laki org!!! suh mamat gatai tu try kt no ni.. sesuai ngn prangai! 0129440025 (yaya)pasni tkdela dia sangap da!