November 26, 2010

Presenting,Sebuah Indie Girl Band Dari Kabul,Afghanistan!



Ni bukan lawak.
Band indie ni memang betul-betul wujud.
Ditubuhkan oleh 3 orang gadis Afghanistan.Tapi sekarang dah tak aktif
sebab penyanyi terpaksa lari dari Afghanistan cari kerja.

Yang mana paling hot?
Aku book yang main gitar.Hot!

58 ulasan:

alana zainal (miss teddy) berkata...

SERIUS KE NI???

Maya Ariffin berkata...

" SAYA SUKA BLOG AWAK LA " ... betul tak tipu!


Saya Suka Blog Awak! Ye I Loike!

Laici berkata...

ahah,biar betol prmpuan?? lawak la pulak aku tengok

Kazaztan Team berkata...

drummer tu mmg best

nur berkata...

eerrkk title tu...
india ke indie? hehe

Mantot berkata...

camne gua boleh tak perasan.
dah betulkan dah.
marah karang Hidraf...

Khairy berkata...

ada ke band ni? tak pernah nampak pn...

shasha berkata...

perghh berkelubung penuh!

ika~~ berkata...

i like banyak2!

Rogayah Suparman berkata...

nape aku rasa cm tgk band hantu pocong je? aiseyh horror kot...

zulaikha berkata...

erk. seram dgr lagu ni sambil tgok vc ni malam2. uuuuuuuuuuu~~

miss labi berkata...

hahahaha..nampak ganas gila drummer tu kui2

redbean berkata...

tgk 2 alam pn x horror cmni

milo boyd berkata...

bluee..bluee..burka blueee..

beb..next week jamming lagu nih. ayoh!

eRaY berkata...

huh tak tahu nape
tapi sungguh berase seram sejuk

uuuuuu burkha blueeeeee....

EffYouSeeKay WhyOhYou berkata...

marah hindraf nanti.lolz.

mereka hawt.aku mahu sumer.

faraulah berkata...

Confirm ker pompuan ni???

Cik Agogo berkata...

stylo la beb!!!

hahaha...

tapi lagu dia memang takleh blah...

seram syial lagu dia kalo layan tengah2 malam... sampai nak tido terngiang2... huhuhhh

Tanpa Nama berkata...

http://en.wikipedia.org/wiki/Burqa_Band

thn 2002 rupanya dah release single...

Tanpa Nama berkata...

merepek, percaya sgtlah cakap omputih tu. source pun dari wiki. cannot trust such agenda -ana-

Tanpa Nama berkata...

bro...elok jgn dilayan video2 semcm ini..

kita tak tahu apa tujuan mereka buat ini...tapi yang pasti mereka hina cara berpakaian sebegini..dan kita tak pasti siapa kah yang mendalangi cara berpakaian ini...

mungkin lelaki, perempuan atau gay..

yang pasti untuk mengelirukan umat manusia..

lagu dalam bahasa german sedikit sebanyak ditranslate membawa erti:

wir alle tragen burqas, doch keiner weib, wer drunter steckt, willst du deine schwester treffen,dann kann es auch dein onkel sein, du gibst mir deine liebe, und alle deine kusse, dann berührst du meine burkha und weißt nicht, wer es ist

terjemahan dlm BI:
we all wearing burqas, but not woman under it, if it can be your sister, then it can also be your uncle,

you give me your love, your may kiss and touch, but then as you touch my burkha, you do not know who it is (inside)



nota;
bro..masih minat yang bermain gitar tu? hot ek? hmmm....

theblabber. berkata...

for real?

Mohd Affendi berkata...

tipulah ni tot...

ntah2 jantan disebalik burqa ituh...

hahahaha...

brat2104 berkata...

berita dan sarikata dlm bahasa jerman kn?

ashraf berkata...

macam taik je lagu

rompa berkata...

ini bukan lawak.. ini tipu.

MuJE berkata...

serius shit?




- MunzirShafie [dot] Com

anak abdullah berkata...

Ya Hya Chouhada!

Mohammad Faize berkata...

ni agenda nak busukkan agama islam.muslimat yg dah berkelubung abes camtu logik ke nak buat mende2 camtu?mane logik.

Tanpa Nama berkata...

ahaha,merapu la weh..adoi,aku stuju ngan komen2 kt atas, ada ker orang yang pakai berkelubung nak menyanyi2 cmtu,siap main gitar,drum...karut ! lagu pn tak besh

silang kata berkata...

seram. macam hantu.

Tanpa Nama berkata...

kelakar - seram je aku rasa hahaha - suaka

Mulu berkata...

LOL!

I*K*T*I*R*A*F berkata...

nak mintak yang main drum tu punye sain lah! hahahaha XD

Tanpa Nama berkata...

tipu atau tidak,
laki atau pompuan..
tp ini lawak dan pelik. seram sejuk tgk..

Sca Ndx berkata...

aku suka semua

Mknace berkata...

:):):)

Tanpa Nama berkata...

seperti aku sedang mengikuti prosiding makamah LIWAT II aje aku rase.....

cik markonah berkata...

camne dia main gitar tuh??? tak lari ke bunyi dengan tangan berselubung dalam kain?

l0veyd0veyd00 berkata...

Fake. Nuff said.

salamat_sabtu berkata...

Cis!!!

Knapa aku tgk time3 cm ni???

Tanpa Nama berkata...

betul ke ni pompuan?
gaya macam kasar je

~eid~

Tanpa Nama berkata...

setuju ngan anonymous atas (yg ada translation tuu)

saya rasa lelaki la.. nampak keras jer... selalu follow girl band ni, tapi diaorag sumer tu tak sekeras yg kerubung tuuuu lahhh....

farhana berkata...

serious geli

beldighah berkata...

laen macam seramnye,
bole menari menari +.+

Apis berkata...

cam pelik je mantot weh. hahaha..

www.hafism.com

Nerzhul berkata...

kahkahkah!! fake!!

iFfaH berkata...

Mak aih..seram betol tgk bende bekelubung ni main... ni jantan ke pompuan ni..len mcm je..

jiwa berkata...

Serius mantap !yang mana mana pun HOT sebab pandai men gitar.kalo ukulele mungkin lagi cool.hahahahah!!

inzal

PELiK berkata...

aku tengok 2 Alam pun tak seram camni.uhuhuhuhu

aku rasa lelaki sebab aku nampak sorg badan tegap je bila dia diri

buat suara pompuan? ngan komputer hamnpir semua benda boleh buat

daisy berkata...

adeh...walaupun ngko kata tak lawak,serius aku gelak macam nak tercirit..

A'a Nazzirah berkata...

menakottkan okke!! aku tgk half way je.. takot silap2 dia g bukak burqa die nampak bukan manusia..horrorr

muhd berkata...

orang nak hina islam..kita enjoy2 lak kan..kesian

SHE berkata...

AMENDAAA LAAAAA..... TTP SUME TUH DH BAGUS...TTP AURAT. TP NYANYI TUH YG XBLEH BLAH.

mie berkata...

macam tak caya je..aku rasa ni nak hina muslimat yang memakai burka. entah2 yg berkerubung tu bukan islam..

ISLAMOPHOBIA !!

digambarkan seolah2 diorang pemakai burka ni sbg hantu yg berjalan di jalan raya pada waktu siang serta menakutkan orang awam. lagu dan muzik diorg pon mungkin sengaja disusun dgn rima yang menyeramkan..toksah pecaya la..

Tanpa Nama berkata...

ko punye psl la mantot,aku addict tgk video antu nih.asek nk tgk je

this is so wrong berkata...

aah ni nk mempersendakan agama. my mom & my sisters pakai burka. takkan buat camni lah punye kan. nk burukkan islam je ni

Tanpa Nama berkata...

lagu pun slow cam stok nasyid jek..