November 03, 2010

5 Artis Yang Aku Harap Masih Hot Pada 2030


Aku tak pasti mana datangnya,tapi aku dapat merasakan 
feel pelakon drama2 Jepun dari muka dia.


Sentiasa hot.


Hot cuma muka terlalu orang putih.


Jarang aku baca pasal wartawan puji betapa cantiknya Sheila Majid.Mungkin sebab dia nampak macam Melayu tulen,tak pan asian.Lawa sebenarnya dia ni.

Aku pernah terjumpa dia dan aku mengaku aku terpana beberapa minit sebab 
dia memang lawa.

Zaman sekarang ni dah berubah kot.Pelakon2 lebih gemar beraksi gaya kiut macam Scha Al Yahya atau Liyana Jasmay.Dah kurang dah pelakon Melayu yang nampak kewanitaan diorang.Lisa Surihani lawa dah lawa dah...nampak macam kasar aje,hehehe.Adalah beberapa artis yang aku nak letak tapi lepas tengok diorang sekarang,aku tak jadi.Dah tak natural.

36 ulasan:

life4hire berkata...

list aku plak..

1. amy mastura
2. linda rafar
3. sheila majid
4. vanida imran
5. lisa surihani :)

Kazaztan Team berkata...

sheila majid dan sofia jane....

SUPERMAN berkata...

list aku..

1.fasha sanda
2.fasha sanda
3.fasha sanda
4.fasha sanda
5.fasha SUNDAL

Mantot berkata...

betul la..aku terlupa amy mastura

aZeeMaH berkata...

sheila majid...sgt chomel dan cantik!

miya berkata...

ramai yang Xsuka Fasha Sanda. Tapi aku salut lakonan mantap dia. Peribadi dia? aku Xambik tau, sebab Xsuka ambik tau hal artis2. Biarlah diorang tunggang tebalik mcamana pun.
Lantaklah.

Latest entri :
iklan yang meloyakan

buruhKasar berkata...

aku penah jumpe sofea jane & vanida pada masa yang sama. kat IOI mall.

macam double orgasm!

PutraRocker berkata...

OH tidak..SUNDAL

Nerzhul berkata...

daripada saya kecik tengok diorang kat atas tu sentiasa hot sampai skarang.

mr edz berkata...

aku minat zarina ann julie

roeza berkata...

setuju.list yg mmg bile dorg berlakon tak nampak kayu.

Tanpa Nama berkata...

rita rudaini? i dont think so...

Ann berkata...

1.amy mastura..dr dulu smp skng..still nmpk remaja

2.sofea...dia mmg gorgeous

3.vanida....sntiasa ayu

4.sheila..dia cntik sbnrnye

5.fauziah latiff.....ayu jer

Kasut Karipap berkata...

Maria Farida patot ade dlam list kamu la mantot.....

Lina Rahim berkata...

wartawan banyak puji Rozita Che Wan cantik..Maria Farida, Ekin, Diana Rusdi, Diana Jalal pun cantik..

sastraboy berkata...

fasha berlakon tak best.

diulangi, TAK BEST!

bukan sebab peribadi dia pun. apa gua kesah seh pasal hal dalam kain dia.

tapi, memang dia tak best berlakon. nak buat macam mana. haha

p.s- ditujukan untuk akak kat atas. hehe. peace!

shasha berkata...

Scha al-Yahya? agak gedik.

Lisa Surihani? pelat R

Liyana Jasmay? belom matang beb!

Rita Rudaini best. :))

milo boyd berkata...

vote for shiela majid, vanidah n sofea jane! hypothetically hi-5 bro!

fndrocka berkata...

Ruminah sidek

Bini Mantot berkata...

amboi2 abang..!!!

Edward Haste berkata...

aku rasa kan...list ni best...tapi :P besa la...gambaq time depa sexy dan tak asli tak tersebar ja...tapi shiela majid mmg yakin dengan ketiak dia....

weed something out berkata...

sofea jane sezaman dengan julia rais

de_nataLie berkata...

siti maria ozawa xde ke?..haha

RajaBersiong berkata...

Vanida imran, i love you.

Zeelicious MeowMeow berkata...

nasha aziz?

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

artis separa veteran yang masih hot pastinya adalah mereka2 d ats:))btw, sofia jane memang cun ala2 muka org bornia:))

Wan Zulqhairi berkata...

setuju sangat laa Rita Rudaini number 1

de_nataLie berkata...

wei..ko lpe lg 2 org :

1. rosnah mat aris
2. rosmah mansor

Kala 5304 Jengking berkata...

1. Raja Permaisuri Agong Tuanku Nur Zahirah
2.Datin Norjuma Habib
3. Prof Madya Syarifah Hayati
4. Wardina
5. Ziela Jalil

Ara berkata...

1) Nur Syuhada Nur Ain Mohd Zin
2) Datin Julia Rais
3) Juliana Evans
4) Diana Danielle
5) Ayu Raudhah
6) Rozita Che Wan
7) Hanis Zalikha.

haha~ :p

Stammofa berkata...

1) Maria "the Milf" Farida
2) The Che Wan's (Ayu n Rozita)
3) Lisa oh Lisa "Suri Hatiku"
4) Mrs. Vette

no. 4 tu sape tak kenal, maka dia tak pernah kongsi file dlm pendrive / hdisk dia...

Ixora Azura berkata...

ni i pny list plak..

1) Azizah Mahzan
2) Norlia Ghani
3) Normah Damanhuri
4) Ku Faridah
5) Maimon Talib
6) Hamid Gurkha

COKLATLOVER berkata...

stuju..
skang ramai artis pompuan yg gedix+ngenagade..
nyampah tgk..muka lawa gile tapi moral zero..

Tanpa Nama berkata...

apehal rita rudaini,please lah.
gedik habis kot,lelaki memang suka kan pompuan gedik2 macam tu,okay.bagus.teruskan :PPPPP

abahko berkata...

1. wardina
2. maria ozawa

Tanpa Nama berkata...

eja?? die pun sgt cool!