Ogos 04, 2010

Perasaan Insecurity Menjadikan Aku Pemalu Tapi Pervert

Katy Perry
Zooey Deschanel


Kadang-kadang bila tengok cermin,mesti kau ada terfikir,"muka aku ni macam sapa?"

Seronok jugak terfikir nak tengok diri sendiri ni rupa macam mana daripada pandangan orang lain.Sama jugak macam aku selalu terfikir,"Besar sangat ke aku ni pada pandangan orang lain?Apasal orang lain pandang aku penuh dengan unsur2 ketakutan?Adakah aku menggerunkan?"

Sure korang pun ada rasa insecurity macam tu.

13 ulasan:

mcjust.lol berkata...

aku pun suke zoey deschanel n katy perry. serupa tapi tak sama. hehe

dayat berkata...

datang keje la oi...
rupe ko mcm isma daniel..
takpon mustafa kamal...

muke aku???

Mantot berkata...

aku kene gi jadi kameraman kat PJ la hari ni

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

sebenarnye takde mende pun.. diri sndri jer yang rasa bukan2..

milo boyd berkata...

muke ko cam joe. muke joe cam ko. kalo korang tua muke korang cam uncle colonel kfc tuh. hehe kidding.

raina berkata...

aku dulu comel gebu tapi semenjak wat plastic surgery, botox, collagen segala neh apsal je muka aku dah mcm rosmah bini najib tah...pelik sungguh!

Nerzhul berkata...

memang ada perasaan gitu. tapi bukan semua orang nak tengok kita.

oni berkata...

zooey deschanel mmg terbaik ah!

Tanpa Nama berkata...

this is creepy!
ak baru aja tengok mereka dengan kakak aku di google image malam semalam(dah pagi sebenanya).
pagi ni aku bukak, ada!
creepy!!!

Anne M. berkata...

scary.

nik berkata...

kau ada rasa macam robert barone tak masa kau tengok cermin?

buruhKasar berkata...

milo: shit. kalau ye pun aku 50% lagi hensem dari mantot.

nik: TERBAIK! hahahaha

aku lagi suka Katy Perry! wohooooo!!

Tanpa Nama berkata...

walau macammana pun rupa aku. aku suka dengan rupa aku. apa orang nak kata, aku tak hirau. sebab orang yang suka mengata pasal fizikal orang lain tu sebenarnya diri dia tak perfect dan mempermainkan pemberian Allah kepada seseorang.