Ogos 26, 2010

Gosip-Gosip : Cinta Beberapa Ela

Gosip-gosip ada menyatakan Roslin Hashim,player badminton negara yang paling kacak telah pun bercerai untuk kali KEDUA selepas perkahwinan pertamanya.Malangnya,Roslin meneruskan tradisi "kahwin cerai sekelip mata" dan terus mempertahankan rekodnya.Untuk pengetahuan anda yang tidak tahu,perkahwinan pertama Roslin kekal selama 12 hari dan perkahwinan nya yang kedua telah pun berakhir selepas lebih kurang 30 hari.Tapi aku tak nak menulis pasal Roslin.Aku nak menulis pasal gosip2 yang mengatakan Roslin Hashim bercerai dengan isteri keduanya kerana perempuan lain...iaitu pengarah kontroversi;Raja Azmi.

Adalah seorang dua makhluk yang mempersoalkan kenapa Roslin nak dekat Raja Azmi.Komen2 yang aku baca menulis Raja Azmi dah tua,selera Roslin pelik dan sebagainya.Tapi mereka tak paham!

Sebagai seorang yang pernah bekerja bersama Raja Azmi; aku boleh simpulkan begini...Raja Azmi memang hot.Walaupun dia dah berumur tapi dia mampu membuatkan aku "mempunyai fikiran jahat" dan mempunyai imaginasi nakal.Benda ni bukan aku seorang aje rasa.Ada lagi seorang member aku mempunyai pemikiran yang sama.Dia memang hot.Daya tarikan dia sangat2 sensual,seolah2 mempunyai vibe seorang "DOMINATRIX." (Google kan sendiri apa maksudnya)

Jadi,kepada sesiapa yang tak paham lagi;aku jelaskan lagi sekali.Raja Azmi memang hot.Aku tak main2.Aku ikhlas ni.Kalau betul Roslin Hashim bercerai sebab Raja Azmi aku boleh la paham kenapa.Dia memang hot.Ada sesuatu dalam pandangan mata dia yang mampu membuatkan lelaki jadi lemah.

Sayangnya,Roslin Hashim tidak hot.

26 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

terbaek la mantot! kurang pahala terawih aku..

Tanpa Nama berkata...

haiyoo.. kinky jugak ko ni mantot,
ada hati nak jadi 'slave' ke?

brat2104 berkata...

isk.. aku nk komen tp xleh nak susun ayat. haha..

zalizalu berkata...

haha, laju jer aku komen pasal nie.. yer ker dia hot? err.. huhu..

Zeelicious MeowMeow berkata...

MILF buat lelaki2 rabbit di luar sana...

raina berkata...

aku percaya!

sebab member aku baru umo 25 tahun dah kena balas dengan raja azmi neh.. gigolo one nite stand! mula dia cerita aku xcaya, aku kata tua dah woi, kering dah! pastu member aku give up! bila dah keluaq cerita neh, member aku call kata 'ive told ya!'

filem2 dia pun semua ada unsur2 sensual..melambangkan diri sebenar dia..

aku pun kalau boleh maw jaaa jadi cam diaa...huhuhu...

Tanpa Nama berkata...

Aku tgh layan cite Fatimah Najwa kul 5am waktu sahor di TV2...aku setuju gak ngan Mantot berkaitan penulis skrip drama Melayu nih. Aku mmg benci gile layan Drama Melayu, tp sbb da X de cite lain time sahor tu, aku pun on aje TV2, X pasal2, ntah kenapa aku terlayan plak drama nih! Serius shit! Now everything make sense.
Drp,
Rakyat yg Setia mcm Haiwan Peliharaan.

Lann Shaukani berkata...

MILF ke cougar? LOL

daisy berkata...

she's hot?
berapa darjah celcius mantot?

ejaMaria berkata...

kesian nye... 'dia' hot pada pandangan lelaki... tapi apsal tak hot ngan suami sendiri... hingga perlu kelihatan hot ngan jantan lain?

'I - masih hot dlm pandangan suami, tak perlu lelaki lain... insyaAllah' ;p

Along berkata...

Setuju dengan EjaMaria...nak hot pun pi hot ngan laki sendiri la. Hot ngan laki org lain buat per...

Lina Rahim berkata...

pernah bekerja dengan Raja Azmi sebagai apa?

Tanpa Nama berkata...

tu la korang pompuan...make sure masih hot...kang lari suami.wakaka.

Mantot berkata...

kitorang dulu ada projek joint venture dgn dia.dia producer projek tu

shimusuru berkata...

she's a cougar... MILF.. hahahahaha

zuliana_me berkata...

haha..masa aku kecik bapak aku penah keje ngn raja azmi: anak-anak sidek.

Bapak aku kata die tu dok menghabiskan duit keluarga sidek je ngn projek2 die yg bnyk rugi...huh...

Bapak aku x cakap plak tang die hot. blk nnt nk tanya! haha....

Zeelicious MeowMeow berkata...

Nope, she's both MILF & cougar...
check the terms out...
If you find her 'hot' then she's milf for you plus she pursues younger guys so a cougar too...

Tanpa Nama berkata...

Aku setuju dia memang hot.aku mesti secara automatik tak akan lepas pandang kalau gambar Raja Azmi terpampang dalam paper atau majalah. Meskipun sekarang dia dah agak tua, aura hotnya tetap masih ada. Aku harap isteri aku pun hot macam ni...Tapi hot untuk aku jelah.

JePh berkata...

tu diaaa..topic yg tgh hot!!

semtex berkata...

Okay. Part Raja Azmi tu MILF aku boleh terima. Part COUGAR pun ok lagi.


Tapi dalam banyak-banyak orang, kenapa lah dengan Roslin Hashim.


Why....?

rowena ridzuan berkata...

terus aku google: milf dengan cougar

heh

l0veyd0veyd00 berkata...

Yerp...walaupun aku perempuan, aku tetap nampak dia ni ada aura nye yang bley wat laki xsenang duduk...and memang aku rasa muda2 dulu dia cun.

Dia hot di mata suaminya serta lain2... dan mmg tul la jangkaan aku dia ni ada something wrong ngan sexual desire dia...wkwkwkwk

The Poyo Me berkata...

biasanya ppuan yg banyak adik beradik lelaki, dan agak tomboi time kecik, bila besar dia hot.

ak tau sbb member ak mcm tu.

dan ingat tak Tiz Zaqyah? ada tak die menggamit kejantanan anda semasa bertudung dalam nur kasih tu?
dan siti nurhaliza pun camtu.
dan raja azmi. heh...

Ara berkata...

the poyo me : i like ur theory..hmm..

Mat Pintu berkata...

herm~ gua pun mcm penah rasa gak firasat mcm tu, tp ngan rozita che wan ar...raja azmi xde lak. ohoi

zaty hanyut berkata...

aku akan berusaha maintain hot untuk laki aku saja , huhu,

PS : nak try la tanya raja azmi tu apa petua dia :D