Ogos 13, 2010

Inilah Golongan Yang Layak Dipanggil Pondan


BACUL!
DOUCHEBAG!
TURD SANDWICH!

26 ulasan:

I am Nortrom berkata...

Hahaha! Gampang

Mohd Affendi berkata...

tot,

aku xnak racis sebab aku penah tengok Jantan dayus dari kalangan Melayu ngn Cina pon pernah buat cmnie kt perempuan...

memang haram jadah...

Tanpa Nama berkata...

bapak segala gampang la!!!....

cait.....

terpekikterlolong berkata...

douchebag!!
dengan kolar tak lipat camtu..
bangang..
sape2 yg paham bleh tolong translatekan tak?

Tanpa Nama berkata...

siap ada member rakam video tu...nak tunjuk terer...

Tanpa Nama berkata...

klu ikut kan, video ni dah bleh jd bahan bukti.. klu kat tpt lain mcm kat US, mmg confirm lelaki2 ni dah kena tahan..

Tanpa Nama berkata...

adoyai napa la jantan nie dok tnjuk teror dpan prempuan...xkesian ke...kalau dok teror sgt...p la masuk ultimate warrior bedal dlm tu..br la real...ish2....

Hidemichi berkata...

Samseng Keling ni tuduh pempuan ni dah pecah lobang (pasal apa tak tau).
Dia suruh perempuan tu mengaku pecah lubang, perempuan tu terus-menerus tak mengaku.
Laki tu warning kalau sekali lagi dia pecahkan lubang, mmg dia akan kerjakan perempuan ni.
Ada lelaki tu ckp kat perempuan tu "muka kau tu dah mcm pelacur kat hotel".

teratoman berkata...

Kenapala 'bijak' sgt pergi merakam mende ni. Dah takde burung2 berkicauan, kucing melompat2 utk dirakam ker?

Tapi apapun terima kasih kerana sediakan bukti untuk org perguna dan beri pandangan pada ko.

Response to this video: http://www.youtube.com/watch?v=T4WlqoRaru0

Tanpa Nama berkata...

apekebangang lelaki macam ni??? Ko*# kecik la tu. bodo.

shahrin yusof berkata...

kena mtk tolong padayyappa nh hahaha...

Along berkata...

Macam bagus je tunjuk lagak kat pompuan. Yang member dia pun bangang...pi rakam lak. Bagus..aku harap ada yang tunjuk kat pihak berkuasa.

*Sian tengok kwn minah tu yg kecik...takut giller tengoknya.

The Poyo Me berkata...

dia rakam nak wat filem aksi tamilwood lah tu...

cume takde pistol peluru kapur jer.
piow! piow! (efek bunyi)

Tanpa Nama berkata...

babi keling nih..... kalau aku ader la kat area tu masa tu.... insyaallah mati dah 3 ekor keling hitam legam tu..... bastard
kalau dah keling tu memang ko mati hidup balik 2 juta kali pun still keling jugak...!!

Hikari berkata...

aduhai.. keling.. keling..
*dah nama keling memang mcmni la pe el, tunjuk lagak tak kira tempat dan orang

Tanpa Nama berkata...

haha.. apala nk kutuk pun xyah la nk kutuk kaum india. gila racist.
sama jer india cina melayu org putih pun ada kes cmni gak..
ini kes pasal pukul perempuan.. smpi kaki pun naik.. mmg menyirap jer tgk..

aku wanita melayu

Cik Agogo berkata...

tunjuk terer dengan pompuan. entah apape.

dah la siap bawak geng. padahal dengan pompuan 2 orang tu je. mcm la takleh nak cakap leklok...

memang betul2 pondan lah laki camni...

kalo ada kawan2 aku buat camni... memang aku tembak je ngan bazooka. angkut geng macam nak pegi perang. tapi sebenarnye nak bagi warning kat sorang dua pompuan je... tak gentlemen langsung.

geng2 dok gelak lagi galak dok hina2 pompuan tu...

memang pondan abes lahhhh!!!!

Tanpa Nama berkata...

babi punyer keling!

ali makaveli berkata...

islam itu aman

faheypairan berkata...

tak dpt tgk la..apsal remove?

Amir Hamzah berkata...

woi..tak yah 'keling'2..tak baik..bukan kaum die yg wat die camtu...perangai die..so nak maki..maki la die...

Ps: K!m@k nye c!b@1! Laknat ko! Puk!m@k!!! ko bodoh gile sebab pukul org lemah..bodoh..nak tunjuk power..pukul pmpuan...bangang!!

Tanpa Nama berkata...

wei...da xle tgk...ada link lg x???nk tgk jgk..

Pisyek berkata...

halamak, video dah xde la.. huhu...

tambhiligam berkata...

aiyyo, jangan panggil i pondan la macha~ itu perempuan cakap i takdak konek. itu pasal dia kena pukul. macho apa pukul perempuan. try u pukul satu kali, apa rasa. rasa nak pukul lagi. ok cha! chiow!

sincerely,
tambhi

Faizal@PeJAY berkata...

bacul sgt

fafa berkata...

apasal dah removed?????? baru nk tgkkk.