Ogos 24, 2010

BA ALIF BA YA BA ALIF CHA WAU LAM !


Jumpa mamat ni...sagat skrotum dia dengan kertas pasir gred halus.

41 ulasan:

dark berkata...

ni kat s'pore xslh aku nie...

Mantot berkata...

baju sekolah dia lain

weda berkata...

mcm x brape nk jantan je mamat ni sbb gaya jalan die melenggang habis. mgkin die nyah yg jeles ngn awek tu sbb tekel balak len yg die minat jugak. urgh drama nyah zmn skrg.

Isa berkata...

Mantot,

Angin jer... gua tengok mamat tu.., mau nak kena penerajang dengan gua nih... dengan pompuan berani la tu...

Gua cilok n3 ni bro... kasi sebar satu Malaysia...

Incek Akim berkata...

ape salah pompuan tu? nape die x melawan? apsal kurang aja sgt laki tu? persoalan, nape jantan tu jalan melenggang? salah parking ke ape?

tampa pompuan yg xmelawan bole la. meh sini tampa aku, meh. aku pon mcm da lame xpukol anak orang nih.

cis-trans isomerism

J. Love berkata...

babi punye pondan-wannabe!

babi babi babi.

perempuan tu pun satu tak melawan apsal?

raina berkata...

ngeh! Ngeh! Cam catfight plak!

Solahuddeen berkata...

b****
tu bapok.
geram plak aku.

norMAzuan MUstafa berkata...

gua ingat mamat nih batu die dah abis kne sagat kot b4 ko terniat nk sagat die bro....bkn ktas pasir tp grander suma ckop....

MX berkata...

satu je aku nak tanya...
pahal perempuan tu macam merelakan je?...
memang nak makan pelempnag free ke?...
tak defend langsung...

Teletubis berkata...

pergh...cilanat betol..kalau dapat aku sunat dia rapat-rapat..biar tak da baki...

Entri Cilanat!!!

Cilanat!!!Aku Nak Kawin...

PIDUT ASiS berkata...

walapon bapok,masih mengekalkan identiti kelakian..tapi depan gurl jela..

Post Terhangat...
Gadis Seksi Itu Gampang

Silverleaf berkata...

ish kuang ajo...

Silverleaf berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Silverleaf berkata...

cis kuang ajo nye bapok..!!! ngan pompuan berani le....pompuan 2 skg de bukti...kalo dier report polis je pun bleh dh ni...mgkin sbb 2 dier xmelawan dulu...kire pompuan ni bijak gak le...kalo melawan kang lg lame kot gadoh...

Sarah Nivea berkata...

kurang ajar betul budak lelaki nieh...
suka2 dia tampar anak org...
lesen apa yg dia ada nak tampar anak org mcm tu?
budak pompuan tu pun satu tak reti2 nak defend diri sendiri...

hishhh...!!!
buat hangin jer tgk video nieh...
:(

Zonkers berkata...

aper dier ckp dow..aku x paham. yg aku paham ni jer...


pot pet pot pet ko tawwwww~

kung kang kung kuang aja ngn aku tawwwwww~

Tanpa Nama berkata...

kunun diva la tuh!
chaitt!
mantot, ko nak sagat skrotum dia? ada lg ke? wuahahahaha!

-mamaTakbosan-

micro_cuts berkata...

eh rimaslah.
asikla perkemas rambut je, bukannya nak defend diri dari terus dilempang.. (-_-")

citahrudin berkata...

mmg pompuan tu lg syg rambut dr syg pipi kh?

Tanpa Nama berkata...

Kalau berani lawan lempang dengan aku la .... dengan pmpn blh la ko lawan jln pun mengepit cam tak de telor kalau rase nak tengok ko nak tengok muka ko erot mari laaaa main lempang2 dengan sape-sape tau mane bapok ni tinggal bagi tau aku....

lelakitulin

Tanpa Nama berkata...

apa la korang ni...tgk la pompuan tu salah apa...kalau dia rampas suami orang kan ke tak baik tu...ahaks!

pompuan ni belakon iklan rejoice ke apa...dah kena sepak pun jaga rambut lagi..ahaks!

ALucard berkata...

mmg bastardo... tp nape la gurl tuh xmelawan..

Tanpa Nama berkata...

oh.. rasernye awek ni pengawas kot.. ade dgr pondan tu sebut psl beritahu cikgu segala..
haih2.. mmg sgt rimas oke tgk die asek dok perbetul rambut jer.. dah xreti nk defend pipi sendiri.. pompuan2.... (sigh)

Tanpa Nama berkata...

mana ada sakit kena pelempang budak pondan tu..rilek je muka bdk pmpn tu. mgkn dah terbiasa kena pelempang. yg paling aku nk pelempang budak yg ambik video..nyerrrr....

Najiha berkata...

better dia tak lawan.biar boy tu rasa die menang,then puas ati.klu tak nanti melarat lagi jauh.nyusahkan.

makcikorange. berkata...

bapok bapok, baru budak sekolah pun dah jadi bapok, ada hati nak lempang lempang anak orang.
aku syak bapok ni tak puas hati dengan budak pengawas ni, pastu lempang lempang orang.

geram gila aku tengok, macam nak lempang bapok ni tubi tubi je.

gugugaga~ berkata...

owh mxm cilake bapok tu..
yg pompuan tu apahal x lawan tot?duk sebuk betulkan rambut ja aku tengok..hahaha cam haram tul

Other Malaysian berkata...

aku sebenarnye BLUR oi.
kau gelar dia mamat ke? aku tgk mcm sotong je =))

fuh. kalau kat skolah aku, sah2 kene libas ngan rotan. haha. sekolah aku takdak kompromi, rotan depan mak bapak, biar mak bapak tgk sendiri mcm mana anak dia dirotan dan apa kesalahan anak dia. next time aku nak cadangkan pasang cctv pulak. rekod perlakuan anak2 mereka di sekolah. konfem salah laku, hantar tape kat rumah. bia mak bapak sendiri tgk, anak kesayangan mereka beraksi.

eh. jauh dari tajok sebenar. aku rasa laki ni gay. budak pempuan tu report cikgu kata dia gay. :(

rambut i lg macho berkata...

bila kena lempang, pertama skali yg anda kena jaga ialah rambut.

bila lempangan itu menyebabkan getah rambut anda tercabut, mintak semula getah rambut anda daripa si pelempang.
kalo dia pkai tudung mesti aku lg menyampah tgk dia betul2 tdung lpas kena penampo.
pompuan ni mcm tau2 muka dia msuk blog mantot. Itu yg maintain tu...

Tanpa Nama berkata...

bapuk, sotong dan nyah aside, what a son of a whore douchebag..

Tanpa Nama berkata...

Mr Somebody

aku rasa pompuan tu cuak kot. sampai xingat nak cover pipi.
budak laki tu nampak jalan lenggang pon, jantina asal laki juga

tapi klu dia berani lempang laki betul, mau bersepai kepala kena tibai

(teringat bapok kat 999 time lari dgn polis, habis keluar suara jantan. hak3x)

usop berkata...

aku rase bapok nih mmg patot kena bunuh cam hitler wat kat yahudi dulu.. aman sket dunia

Tanpa Nama berkata...

eh babi gila mamat pondan bodo ni..sukati nak lempang orang..memang sial mamat ni..

pompuan ni pon bongok jugak rasa..ke sbb terkejut sgt pondan sial tu tampar die smpi x reti nk tahan ngn tangan ke apa..

aishh...angin badan aku..

Ara berkata...

ntah2 pempuan tu yg crk pasal dlu...

Tanpa Nama berkata...

kurang dah pahala aku baca komen carut2 neh.. haihhh

Sue Anna Joe berkata...

Aku rasa perempuan ni mesti mengata akan 'kejantanannya'. Tu yang sensitif habis.

Aku pernah, masa kat Pertama Complex. Kat tangga, aku ngan Leila keluar dari tandas, sekali tengok, ada sorang minah ni naik dua tiga anak tangga sekali sambil makan kedondong ke mangga. Tengok huih ganeh, sekali pusing, mak ahhh bapuk rupanya. Lepas tu kitorang sampai kat pintu masuk dari tangga tu, ktiorang tak tahan tergelak.

Lepas tu, terus dia datang balik, dia kata 'kenapa gelak?'. Tah tak ingat lah ayat dia, tapi dia gila emo lah, hahaha. Sib baik tak sempat kena pang.

Anyway, tak guna pon kau nak guna kertas pasir, orang macam ni, skrotum pon takda kot?

Tanpa Nama berkata...

budak pompuan tu takut. nmpk sgt la...sbb tu dia x melawan... laki tu mmg bapuk... gaya cakap pun dh tau

sepol berkata...

hahahahhaa... ni klu dapek ni ikat kat katil bagi lilin panas hahahahahahaha...

sue berkata...

yg si perempuan tu pulak tak habis2 betulkan rambut. hampeh

Tanpa Nama berkata...

wow, aku surprised engkau tak kaitkan umno dengan entry nie.. fuuhhh melepas lima ribu aku..