Januari 25, 2009

Aku Ingin Berehat Dan Tak Nak FIkir Pasal Malaysia Seminggu

Aku berkabung kejap sementara cuti lama ni dan sementara kematian seorang tahanan polis akibat "paru-paru berair."

Jadi aku tak update dalam seminggu sebab aku nak tumupukan perhatian aku dekat muzik,hahahaha.Poyo siot ayat aku.

Sebab nak improve main dram punya pasal semua bende aku buat pakai tangan kiri (kecuali makan pakai tangan) dan memang boleh rasa effect dia dekat semua bende.Ambik kona motor belah kiri pun aku dah berani nak kona lebih sket.

Mouse pun aku pakai tangan kiri.Ini semua sebab nak lajukan tangan kiri aku nak main muzik.

Jadi,bila tangan kiri aku dah laju,aku nak tumbuk semua orang.Insya Allah aku selamat sebab aku boleh claim diorang ada masalah kesihatan.

"Paru-paru berair?"
Ces.Anwar Ibrahim masa lebam mata tu pun diorang claim Anwar tumbuk sendiri.

Try la tumbuk diri sendiri.Mampu ke?Instinct ko akan tahan diri ko.

Letak jawatan la Musa Hassan!

3 ulasan:

malekpon berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
malekpon berkata...

hah... aku rasa bagus gak ade orang kene pukul macam ni.. aku penah ilang kete gak takla kete mewah, ilang kat puchong. memang aku rasa nak bakar aje pencurik kete tu idup-idup.. orang-orang camnih memang, penat-penat orang kumpul duit beli kete senang-senang aje dia nak curik..

abdrahim kassim berkata...

Kugan dan aman dah petang tadi. Yang tinggal seksanya polis yang debik Kugan.