Januari 03, 2009

KHas Untuk Penyokong Arsenal Sahaja

Untuk mengurangkan kesedihan penyokong-penyokong Arsenal di Malaysia,aku postkan gambar perjalanan aku ke Emirates Stadium.







Aku tak masuk ke dalam stadium sebab tak bukak.Ada guided tour tapi time aku pegi tu tak beroperasi time tu.


Ni signboard2 yang ada.

ARSENAL OPUS

Ini adalah buku sejarah penubuhan Arsenal dari mula-mula sekali.Buku ni berat dia 30kg,nak angkat sorang2 memang payah sebab besar gila buku ni.Dekat depan tu ada sign player2 Arsenal.

Ini pulak maskot Arsenal yang dipanggil Gunnersauruss.
Aku rasa orang yang memakai kostum ni masa game tidaklah secomel maskot ni.

2008 merupakan tahun yang sangat2 menyedihkan untuk penyokong-penyokong Arsenal jadi marilah kita prepare diri kita untuk menghadapi tahun 2009 yang berkemungkinan lebih sayu dan sepi.


4 ulasan:

milo boyd berkata...

ARSENALLLLLL LOSERRR!!!!! wuhhuuuu!!! *baling keychain arse ke arah mantot!

aku masih tak faham kenapa aku masih bersabar sokong club loser..sbb aku loser gak kot...pfft!

Jeng!Jeng!Jeng! berkata...

GO!!! GUNNERS!!! loser tak loser aku tetap bersama Arsenal daripada MUnafik FC!!!

Tanpa Nama berkata...

aku rasa baik korang stop sokong arsenal ni weh.

http://www.inminds.co.uk/boycott-arsenal.html

SyDen berkata...

idup MU