April 04, 2014

Lelaki Mana Akan Menolak Peluang Mengusap Buah Dada Gadis 21 Tahun Bab 03

Aku tak tau sama ada salah atau betul, boleh atau tidak aku berimaginasi pasal benda ni. Kita hidup ada beberapa peringkat kan?

Masa dalam kandungan > Lahir ke dunia > Alam mati > Alam akhirat

Kalau kau fikirkan, sebenarnya, ke empat2 peringkat ni kita sebenarnya "hidup." Cuma ia dibezakan melalui peristiwa yang berlaku antara kehidupan2 tu. Peristiwa kematian sebenarnya hanyalah transition process untuk kau mulakan hidup di alam kubur...sama macam peristiwa kau dilahirkan memulakan kehidupan kau di dunia.

Kau pernah bayangkan dalam kubur tu macam mana?

Adakah dalam kubur tu nanti, kita masih lagi sedar, macam kita sekarang ni lepas kita dibangkitkan sementara untuk hadap Malaikat? Adakah bangkit di kubur tu macam kau bangun tidur tapi kau dalam tanah? Macam kau kena tanam dalam kotak kemudian kau pengsan dan kemudiannya kau terjaga tiba2? Wallahuallam.

Adakah waktu tu, sama aje macam kau tengah hidup sekarang ni, macam saat ni....tapi kau kena seksa sepanjang masa? Ular belit kau tapi kau sedar semua benda tu? Dinding himpit kau tapi kau merayu macam mana pun dah tak ada second chance lagi? Kau dapat rasa bahang panas dan kau dapat juga rasa nyaman nikmat sama macam kau dapat rasa air cond dan terik matahari bumi?

Agaknya macam tu la kot.
Cuma dalam kubur.

Bila kiamat pulak, bila tiba hari pengadilan....kau bayangkan camni; sekarang ni, tiap2 hari kau bangun tidur, kau pegi kerja, kau drive, bawak kereta, buat kerja, makan, minum, berak, kencing, dah letih kau balik, kau penat dan kau tidur. Tapi dalam rutin seharian kau tu, mesti ada part kau rasa happy, rasa marah, rasa stress, rasa hyper....at least mood kau turun naik.

Itu hidup orang normal. Cuba kita bayangkan kalau terjadi mini neraka atas bumi ni...

Kau bayangkan kalau atas dunia ni, kau kena jadi hostage seorang yang sangat sadist, yang tangkap kau jadi hamba seks dan seksaan dia. Dia rantai kau, dia sebat kau, dia rogol kau, kemudian dia bagi kau minum air kencing dia bila kau dahaga. Dia suapkan kau muntah dia sebagai makanan kau. Tiap2 hari dia panggil kau anjing. Buat kau macam binatang.

Macam mana kau rasa kalau ada manusia buat kau camtu? Kau still boleh rasa marah, kau still ada hope nak lari dan paling penting kau tau, dia akan terima balasan dia.

At least kau sedar, kau tak salah.

Cuma sekarang ni, kau bayangkan benda sama terjadi dekat kau, tapi si Syaitan dan Iblis yang buat. Diorang assume kau nak sangat jadi pengikut diorang jadi apa salahnya dia treat kau cam gitu, kan?

Masalah paling besar, waktu tu, kau tau, kau mengaku dan kau akui, kau layak dilayan sebegitu. Kau ikhlas mengaku yang "ya saya layak disula kerana saya telah berlaku curang dengan isteri saya walaupun saya bapa kepada 3 orang anak yang comel."

Tak ramai orang stressedkan benda ni sehinggakan kita terlupa yang apa yang berlaku selepas kematian sebenarnya adalah "kehidupan." Cuma kehidupan tu di alam lain....alah, macam kau hidup sekarang ni tapi kau bangun pagi kau tengok rumah kau terbakar, hari-hari, dan kau tak ada jalan keluar. Lepas kau pengsan, benda tu repeat balik. Hari-hari kehidupan yang sama.

Kau bayangkan, apa yang kau rasai sekarang, dengan badan fizikal yang ada atas dunia ni...digunakan untuk hidup di alam lain, hanya untuk kena seksa. Senang cerita, kau gantikan pergi kerja hari-hari dengan pergi kena bakar hari-hari tanpa ada apa2 appeal, annual leave atau cuti sakit.

Yang menggembirakan hati, kau sepatutnya dah pun tau, semua yang aku tulis di atas ni, tak semestinya akan berlaku dekat kau, kan?

................

Hidup kat dunia memang susah. Benda tu dah jelas dah dan banyak kali disebut. Kenapa jalan senang jugak yang kita pilih? Solat? Memang susah! Tutup aurat? Memang leceh! Tak ajak awek romen2? Memang payah! Jangan ikut kawan pergi party rave? Nanti kena kutuk anti social.

Lelaki mana tak nak cium mulut dengan awek hot sambil dapat peluang raba2 dia? Masalahnya, benda tu senang nak dapat. Ujian dia adalah bila ada awek hot ajak kau cium mulut siap tarik tangan kau suruh usap breast dia, apa kau buat? (special case untuk lelaki2 lonely yang memang takde peluang langsung usap dada gadis, itu cerita lain kali)

Itu dunia kita sekarang ni. Tolong jangan give up dan ambik jalan mudah, sebab dunia sekarang ni memang seronok kan nikmat dia, kalau kita ambik jalan mudah?

Aku akhiri trilogi mati aku ni dengan satu soalan mudah yang sangat sensitif; berapa orang lelaki yang mengamalkan onani dengan niat kononnya nak mengelakkan zina? Itu, adalah contoh jalan mudah di dunia, yang menjurus ke neraka.

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ko onani tak tot?
please kasi jawapan yang benar.

Tanpa Nama berkata...

kalau mak bapak bagi nikah gantung!..

Tanpa Nama berkata...

Hanya lelaki "gay" tak mengusap buah dada awek.

Tanpa Nama berkata...

kena seksa ke dengar lagujustin bieber?

Tanpa Nama berkata...

dah kawen, boleh la cerita x onani bagai. dulu time bujang hari2 lu pulun jugak kan......

Norizzuddin Kasim berkata...

Benda2 di masa depan kita, kita lebih percaya Waze dari apa yang Islam sampaikan.

firdaus m berkata...

Salam mantot

aku nk tanya, suatu hari anak kau besar nanti dalam umur belasan dan baca blog ni, apa pikir dia kt kau?

Atau masa kau dah takde nanti.

Tajuk posting ni memalukan la tot. Aib weh

firdaus m berkata...

salam tot. sorry for previous comment, but it's an honest one.

nasihat yang baik tapi ada cerita mcm kelucahan ada 2 effect tak elok.

1. aib = kau bagi org pandang serong kat kau.

2. indirectly, generasi yg skrg dan akan dtg, kalau dgr benda2 baik / agama, dia akan balas balik "so what, orang tua tu pervert/horny cam aku gak, apa kisah?"

anyway aku paham point kau and it's a good writing cuma bab2 lucah tu je la yg kurang.

salam

Tanpa Nama berkata...

girls masturbate too.. and yes even muslims and malays.. don't understand why people stress on guys when it comes to masturbate..
try google ; girl masturbate in islam / perempuan onani tanyaustaz
xsurela minoriti.. but it dosen't seem like it..

and i agree with others , i would be happy if you could try to be more sensitive when writing topics related to sex and im not referring to this particular post.. i don't find anything disturbing here..

i don't know if they're talking about the picture you use coz i can't see it now.. this stupid laptop meragam it won't load any picture , but ive seen a lot from your previous posts.. there's a lot of pics females not covering their aurah.. probably would be recorded in your account.. to be safe ,u should take them down one by one slowly.. would be a trouble to your son and daughter to do that for you if you die leaving your blog like that..

i appreciate all your posts and topics you come out with.. they are important and relevant to be discuss , just maybe improve the way you write..

it's the first time i leave a comment.
was a silent reader..
just want to say ;
i'm a fan!

Tanpa Nama berkata...

Jaga agama dikira gay ke