Ogos 14, 2013

Mak dan Ayah Anda Berikan Anda Kemudahan Internet Supaya Lelaki Lain Enjoy Ghairah Tengok Anda

Kau pernah pikir tak apa jadi dengan gambar-gambar kau yang kau letak kat Facebook? Soalan ini aku tujukan khas untuk kaum wanita....Ada pernah tak kau fikir ke mana perginya gambar kau? Kalau kau tak tau, mari aku terangkan kat sini apa selalunya terjadi dengan gambar kau.

1. Ada jenis mamat pervert yang jenis simpan gambar gadis-gadis Melayu yang hot dalam PC dia untuk dijadikan bahan tatapan.

2. Ada jenis mamat pervert yang jenis simpan gambar gadis-gadis Melayu yang hot dalam PC dia untuk dijadikan bahan lancapan. Nampak perbezaan dengan point nombor satu?

3. Ada juga yang sekadar saja suka-suka share gambar kau supaya lelaki2 gersang di internet ni judge kau. Judge muka, judge pinggang. Sudah pastilah mereka juga akan judge figure kau. Selalunya terjadi di forum2.

4. Bila dah share dekat forum, mesti yang akan mintak link akaun Facebook kau, jadi kau akan dapat stalker Facebook.

5. Ada jugak spesis lelaki yang create blog atau akaun Twitter dan dia akan compilekan gambar2 korang dalam akaun dia tu supaya mudah lelaki2 lain dapat tengok kecantikan kau. Antaranya adalah...ah, aku tak nak bagi, kau carik sendiri.

Basically selalunya, itulah yang berlaku. Semua itu bergantung kepada wajah kau. First sekali, spesis2 ni akan tengok wajah dulu. Wajah cun? Diorang akan mintak gambar tak bertudung. Dah post gambar tak bertudung, diorang akan mintak gambar seksi...selalunya gambar seksi yang ada, adalah gambar minah yang baru bangun tidur pakai short atas katil dengan muka mamai kononnya...seksi la.

Yang aku pelik, macam mana diorang ni boleh dapat gambar kau?

Kau ni ;

1. Bodoh sangat ke sampai gambar kau pakai short atas katil kau post supaya ramai orang tengok?

2. Gila sangat publisiti ke sampaikan kau rasa diri kau best sebab ramai lelaki jadikan kau bahan onani?

3. Memang serba-serbi baghal sampaikan kau sendiri tak dapat fikir consequence yang mungkin berlaku dengan kau?

.....................

Seolah-olah bila ada aje permintaan lelaki2 gersang ni nak tengok gambar gadis Melayu, ada aje la sumber dia. Kau nak gambar macam mana? Gambar pakai baju kebaya tapi peha nampak? Ada! Gambar pakai baju kurung tapi duduk terkangkang? Ada. Bila ada permintaan mesti ada supply oleh gadis2 Melayu yang rela. AKU TAK PAHAM KENAPA!Sekarang ni, geng2 ni tengah compile gambar2 awek Melayu yang hot pakai baju raya.

Yang aku pelik, dia boleh dapat gambar pakai baju raya...dia jugak boleh dapat gambar kau tunjuk peha dan kaki kau masa raya. Apa kejadahnya kau cuba lakukan wahai gadis?

Sedarlah, satu2 nya benda yang jelas lelaki2 gersang ni selalu buat adalah mereka anggap gadis2 ni sebagai object for lust. Sedap ditengok, bagi komen, bagi markah, komen cantik ke tidak. Yang mana tak cantik, diorang kutuk, yang mana tak berdada hebat dikatanya airport. Kau suka dipandang macam tu? Kalau kau suka, teruskan share gambar2 kau, dah alang2, share gambar bogel terus tapi censoredkan la mana yang tak patut. Nak tangkap gambar blue pun, kita kena jaga adab budaya orang timur, hahaha.

Tapi kepada yang takut dan gambar dia dah terlepas, aku nasihatkan, baik stop. Stop share gambar kau tak kiralah gambar kau tutup aurat sekalipun...sebab imaginasi lelaki ni ganas,  dapat tengok muka pun kadang2 boleh orgasm sebab imaginasi dah tampung macam mana rupa bentuk badan kau.

Macam mana aku boleh tau benda ni?

Sebab satu masa dulu, aku sama aje macam diorang. Bukan setakat aku aje. Yang sekeliling aku pun sama jugak. Cuma, dulu, tak sesenang sekarang. Perempuan muda zaman sekarang ni, makin banyak cara nak jual badan yang terdedah, makin ramai lah yang harganya jatuh jualan murah.


17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

perempuan skrg mmg murah sgt nak tunjuk body terdedah utk tatapan umum. perempuan kalau body lentik sikit je, dia dah bangga sgt dah up to the extend dia akan show off. bertudung ke, x bertudung ke sama je. yg x bertudung tu mmg abis semua dia tunjuk lah. x menghairankan dah. yg bertudung ni yg bahaya..dalam tutup2 tu pun, kita bole nampak hidden agenda dia. pakai baju ketat sikit kasi nampak pinggang ramping, tudung singkat sket nampak sisi dada, posing senget sket kasi nampak punggung yg lentik, x pun close-up shots especially muka yg comei2 ni. aku sbg pompuan dah penat nak tgk kebodohan melampau ni. hurghh.

Sylarius Yusof berkata...

Pompuan sekarang ni letak hantaran tinggi-tinggi pun tak guna kalau akal letak kat lutut. Parent letak hantaran tinggi-tinggi konon anak dara dia lah yang paling suci. Suci tengkorak dia, gambar-gambar anak pun dah jadi modal melancap.

sabun di bilik mandi sabun berkata...

"awek pakai kebaya pink tak kira gemuk ke tak...abang bagi 100%" - seorang commenter CariGold forum

Tanpa Nama berkata...

perempuan sekarang intelligent...

yang benar,
perempuan dulu yang tak intelligent




Tanpa Nama berkata...

Lelaki bangga mengakui dia sangat gile seks & kerap beronani.

Perempuan bangga menjadi bahan utk lelaki beronani.

Dua2 sama2 serong.

Tanpa Nama berkata...

perenggan akhir!!.. sebab tu aku suka blog ni, sebab kau jujur tot!! hahaha

plain83 berkata...

ada certain mak bapak (modern parents) tu pulak suka sgt share pics anak2 dia dlm keadaan "tak brapa cukup kain", konon comel sgt la, budak2 kecik, mane de aurat lg bla bla bla... well know what? pics anak2 anda yg "comel" tu boleh jd bahan collection baik punya kat mata2 pedophiles and some sick closet perverts... just saying ^^

Tanpa Nama berkata...

Mahal Tot kalau nak kawen (yang halal).. yang tak kawen punya lagi mudah dan murah hohoho..

Tapi kalau kira-kira ni murah juga tiket nak pi ke neraka :|

wanitagagah berkata...

jadi memang sah lah semua lelaki tu pervert. apsal korang jer x jaga nafsu korang

Sicher berkata...

kepada 'wanitagagah'

selagi kita tak jaga nafsu kita sendiri nak melawa, nak menseksi, nak mencantik dan menunjuk-nunjuk kecantikan yang sementara ni, selagi tu lah cycle takkan berenti

khairi mohamad berkata...

Ada orang tgk aurat wanita europe tak rasa stim. local saja taste dia.

anyway, besok kena menjawab la apa apa pun.

Tanpa Nama berkata...

gua stim kalau tengok pic awek asian dengan orang putih je... pic awek negro sama dengan awek india, langsung tak stim bro...tapi bile baca anime bole pulak stim

adakah gua racist seksual?

-rajikon-

rantai berkata...

memang sudah fitrah bangga dengan apa yang Allah bagi ... paras rupa cun, kulit putih halus, buah dada mengkar & besar, pinggang ramping, perut kempis tundun tinggi, punggung besar menonggek lentik, peha ala batang pisang, betis ala padi bunting... dan ... dan ... tetapi Allah bagi peraturan untuk jaga agar tidak disia-siakan pemberiannya kalau sia-siakan nanti dapat dosa besar dan masuk neraka... peraturan ini ramai yang tak tau dan kalau tau, sengaja buat tak tau ... kalau tak tahu seperti orang asli amazon masih diampunkan lagi ...tetapi kalau dah tau, sengaja buat tak tau ... mungkin tidak akan diampunkan ... masuk neraka terus......

Si Mata Hitam berkata...

Thanks laa . Rase mcm zuppppp , sentap kawan . Thanks sgt sgt . Mengingatkan yang kami kaum perempuan memang sentiasa menjadi perhatian si lelaki .

Entry ni buat aku rasa mcm , ya allah mahalnya kite org perempuan ni .

Tanpa Nama berkata...

Sayangi selangor yakini bn*

Tanpa Nama berkata...

Nafsu ni ada jenis macam nafsu makan la ada suka durian ada tak suka :)

So kalau melayu biasanya suka melayu juga la.. tapi peratusan besar suka lain tu ada juga macam orang melayu suka makan spagethi :)

lelaki bernafsu tengok perempuan perempuan pun bernafsu nak melawa menonjolkan aset2 mereka.. mencari perhatian dan memberi perhatian elok la tu kan :)

tapi ingat hidup ni sementara je..

Tanpa Nama berkata...

Thumbs up mantot..kadang2 org perempuan ni dia tau sume tu. Tp baghal.. Faktor didikan dari kecik sgt penting..mak ayah aku, dr aku umur setahun dua dh pakaikan tudung litup..zaman kanak2 aku habis ngan pakai baju yg tutup aurat..menyebabkan, bila aku naik remaja dan dewasa, aku akan ingat dan terbiasa. Mak ayahla yg control aku, di samping hantar ke sekolah asrama yg sgt bagus environmentnya.. Bukan nak bangga atau apa, tp didikan itulah yg buatkan aku takut nak tayang aurat tak tentu pasal. Gambar profile fb pon ak sgt kawal..tak rugi pon kita jaga maruah ni. Hati tenang, orang lain pon tenang...