Januari 18, 2013

Awkward Agama : Nafas Wanita Itu Jadi Kencang Melihat Gambar Suami Orang


Soalan :
Siapa sanggup spend RM9.90 untuk sebuah buku yang penuh dengan gambar suami orang lain?

Jawapan :
Orang gila yang mampu kerja untuk dapat duit.

Soalan :
Apa yang berlaku bila lelaki tengok gambar perempuan seksi?

Jawapan : 
Rasa ghairah.

Soalan : 
Apa yang berlaku bila ada wanita beli majalah di atas?

Jawapan : 
......Err.....rasa basah?


17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

rase ghairah jga la.. ahahhahaa~~~ asal laki tak bley terima.. perempuan mmg akan minat gile kt aaron aziz... terima la kenyataan...

enon berkata...

mantot memang dengki,sbb die tak hot mcm aaron aziz..

rose berkata...

xde la minat smpi nak beli buku poster bagai...minat kt lakonan dia je..asal mantot ni anti-aaron sgt eh??
ooo...mesti jeles sb wife dia minat AA.haha

Tanpa Nama berkata...

cakap je la, ko jeles kannn? harharharunnn...

Tanpa Nama berkata...

mana ade... ramai pompuan minat kat Salih Yaakub ler....walaupun dah penuh kuota..

hidayah zahari berkata...

apa yang best sangat pasal AA neh...xminat pun dia..xsemua girl minat dia pun....crita kalo best, minat crita je lah...nak minat kat artis OPSSS, sory lah...

yong propaghandi berkata...

takpe...bg peluang kat mereka.haha

Tanpa Nama berkata...

sepatutnya mantot tulis..nafas isteri orang....

Tahlah sekarang ni ramai benar para isteri yang dok gile ngn AA tak kisahlah AA ke BB ke janji janganlah ada unsur ghairah..berdosa ooii

Adik AA berkata...

most women minat kt AA sb secretly diorang fantasize nk laki/bakal laki diorang memiliki rupe begitu + romantic/heroic characteristics spt AA.

x gitu makcik2 sekalian? hehe..

Tanpa Nama berkata...

Ala mantot kan ramai perempuan bujang isteri orang juga ko sibuk hahaha.. Biar la orang bujang beli nak mengelamun ka syok sendiri atau nak buat bungkus ansik lemak.. lol

Tapi bagus juga nasihat ko mengigatkan tentang yang tak elok/tak baik tu harus dijauhkan..

Prince of Noob berkata...

sebenarnya lebih ramai kaum wanita melayu yg beli majalah al-ustaz sebab minat ustaz don kan...

Tanpa Nama berkata...

Seb baiik UAI X wak klua majalah, kalu idak gak meletups....

AlpocodelaCruz berkata...

diorang malu nak tengok porn, kira okay lah basah tengok pic laki orang haha

Tanpa Nama berkata...

Aku tak tau kewujudan majalah ni sampailah terjumpa blog ni. Apakah penulis telah membeli magazine ni? Utk apa? Utk 'siapa'?

Saranan aku. Isteri2, jgn belikan majalah wanita seksi utk basahkan pasangan anda. Suami2, jgn belikan majalah lelaki seksi utk membasahkan pasangan anda. Kalau anda melakukan perkara di atas, anda memang gila. Praktis naikkan ghairah pasangan tanpa bantuan external.

Tanpa Nama berkata...

Wow sangat super sensitif korang yea kalau tgk gambar pun boleh basah.. :)

Kalau bujang tahap wajib kawin tu..

haper berkata...

aron ajis?? yuck!!

Tanpa Nama berkata...

AA henseeemmmmmmmmmm!!!!!!! Jangan jeless...