Januari 30, 2013

Cara Baru Bersentuhan Antara Couple Bukan Mahram Yang Tidak Memerlukan Sentuhan Kulit

Minggu lepas, aku tengah jalan2 sebab ambik motherboard aku kat kedai, nampak sepasang couple jalan-jalan.  Diorang berdiri agak jauh, ada gap dalam satu kaki antara diorang.

"At least ada gap..." fikir aku.

Tup tup...minah tu angkat tangan dan.............masukkan tangan dia dalam poket belakang seluar boifren dia.

"What the hell?" fikir aku terus terkesima.

Sebab kebetulan aku dengan diorang nak ke arah lif, aku pun jalan aje la belakang diorang selama seminit dua. Sepanjang ke lif, minah tu langsung tak tarik tangan dia dari poket lelaki tu. Aku tak nak membayangkan apa yang terjadi dalam poket tu, mungkin jari minah tu menggaru2.

Mungkin ini cara baru nak mengelak bersentuhan kulit dengan bukan mahram kot? Kalau orang tanya, berlapik ni bang oi! Masuk aje dalam lif, sebab dia ingat aku foreigner kot, dengan selambanya diorang gedik2 dan mamat tu cium pipi minah tu.

Suami isteri nak buat macam tu? Jangan harap.

Apa-apa pun, at least...dia seluk poket belakang. Kalau poket depan macam mana? Boleh grip belalai sambil jalan2. Uuuuuuu....

Tak dosa maa! Tak bersentuhan kulit. Lagipun, ada benefit memastikan wallet boyfriend takkan terjatuh.

Mesti mamat dan minah tu antara yang akan mengamuk besar bila tau Kristian nak gunakan perkataan Allah dalam Bible.

ps - sebelum ada orang tanya, aku jelaskan, minah tu tak cun dan aku tak jeles.

33 ulasan:

La berkata...

hg mcm foreigner negro ke india??
ahaahaaa

Tanpa Nama berkata...

wahliau style baru yea..

meraba pungung nih boleh menaikan nafsu syahwat lol..


Tanpa Nama berkata...

Hahaha.. Xkn la smpi tahap foreigner kot..

Tanpa Nama berkata...

ini memang bf & gf lar aku pun muskhil apesal kena masukan lam poket lelaki tu? ada simpan emas kot?


Montot cuba minta bini ko masukan tangan dia dalam kocek seluar belakang ko ada rasa apa-apa tak? lol..

kalau ikut nafsu sedap gak ramas montot perempuan kenyal gitu lol.. :) macam ala-ala spank pulak hahahahah sila buat dengan pasangan yang halal yea ;) Woha..

muslimah rempit berkata...

itu kami la...
laki bini...

Tanpa Nama berkata...

Eh. Sy pun suka masukkan tangan dlm poket blakang.. alaaa... toley ke.. lagi lagi dlm panggung. Sejuk.. sy masuk dlm poket sy sndiri sbb sy bny haba dr laki sy.. hahahha..

Tanpa Nama berkata...

Bai, nak tnya sket ni, agak musykil. ayat 'sebab dia ingat aku foreigner kot', punca dari mana?
Ada kah muka hang mcm Bangla or hang hensem macam Johnny Depp? Jangan marah naa, aku tnya je..
mana tau betul hang cam Johnny, next time xde la aku pun terkeliru sama...

Tanpa Nama berkata...

Masuk aje dalam lif, sebab dia ingat aku foreigner kot, dengan selambanya diorang gedik2 dan mamat tu cium pipi minah tu.

Huh pulak doh.. :) walau ko orang asing pun tak malu ke buat depan orang? lol.. :)

p/s: musti ko muka toya je kan cuba ko bulatkan mata ala2 muka samseng musti mereka cuak nak buat lol.

Tanpa Nama berkata...

laki bini pon ade buat la -__-

Tanpa Nama berkata...

aku suka tang yang " mengamuk besar bila tau Kristian nak gunakan perkataan Allah dalam Bible" tu....heheheheh macam Ketua agama islam heheheheheh sesetengah tempat heheheheheheh....

Irfa berkata...

keh keh keh ;)

Tanpa Nama berkata...

dalam kocek/poket seluar ada lubang kotttttttt... korek2...

Kak Mah berkata...

pasni akak nk jalan2 dgn laki akak stail mcmtu gak lah.. tp kali ni akak nk try seluk kocek depann.. baru ngammm

waterxcolour berkata...

Umppphh Umppphh..

Tanpa Nama berkata...

Ek..eleh.... laki bini buat la.

Tapi cium tmpt awam tak main la. Poyo....

Tanpa Nama berkata...

Betul tu.. Ini semua POYO!

nurulachal mamat berkata...

LER.. penah gak nmpak insidenmcm tu.. yg dhsat dr tu pon penah.. tak bersentuhan tp sembg lucah, couple nk msk lift sembg lucah pon penah xpasan kita kt blkg.. (utk org yg dh kawen dkt 10 thn ni.. tgk gaya pon kite leh paham dh merapu ke tak)
tak pyh la couple maple ni.. pahala belum tentu dosa dh kompem.. nk kawen je teruih

Tanpa Nama berkata...

nikah je dulu :)

ciNDerella stRikEr berkata...

sekadar pendapat:

ada je husband n wife romantic2 mcm tu kt tmpat umum. ntah2 2 org tu dlm mood honeymoon lg kot.
dah jatuh fitnah. hehe

Prince of Noob berkata...

mungkin dia tengah menggaru2 jubur lelaki dia tu.

plain83 berkata...

kalo laki bini skalipun, elok ke dok buat perangai mcm tu kat public, tayang depan orang ramai?

Anoneemus™ berkata...

Pasal suami isteri tak buat mcm tu....erm...I selalu je gedik2 dgn exhusband dlm lif. Lagi2 dlm lif yg takde orang atau cctv. sekian.

Tanpa Nama berkata...

mantot.. ko tak tolong tegur ke? ko patut belajar dengan mak aku..sound direct terus..

Tanpa Nama berkata...

ayat mak aku selalu guna bila sound direct"..kamu berdua memang dah tak malu..ni kami orang sekeliling dok tengok..kami yang malu.." haha

Tanpa Nama berkata...

Biasa saya tegur macam ni "Macam best je cium tu.. Boleh saya join ke" lol..

LydSunshine berkata...

Mantot tak nahi mungkar ke?

Tanpa Nama berkata...

Jangan harap apenya..
Aku dengan suami ada je buat macam ni. Naik escalator suami aku peluk pinggang sambil cium dahi aku. Apedehal. Halal khenn..
Kau ni tak romantik la. Minda terlungkup sket aku tgk. Pesen bini ko terkedek2 ngan anak2 kat blakang. Ko nuuunn kat depan usha tetek pompuan tudung labuh. Koottt.. ;)

- Sayang Melayu

Tanpa Nama berkata...

Orang luar negara yang usia emas elok jer berpimpin tangan mengambil angin.... si tua jantan tu siap beromatik lagi dengan isteri dia yang tua kerepot tu...

kalau kat malaysia harus lah berita tergempar... HARAMMMMMMMMMMMMMMMMM JADAH la jadinya...

Tanpa Nama berkata...

laki bini memang halal.. tapi perbuatan cium2 manja lebih2 depan orang pun boleh jadi dosa.. sila pi mengaji ye.. bukan tak boleh nak manja laki bini depan awam tapi ada batas..

Tanpa Nama berkata...

tak payahla nak tunjuk romantik depan orang ramai... tu bukan cara kita (Islam & timur). Nabi pun takde tunjuk kat depan sahabat2 dia betapa romatiknya baginda kat isterinya.

Tanpa Nama berkata...

Sila pi mengaji ye.. > very the funny yet typical kind of statement. when being too defensive that's urmmm word?! ahaks!

- Sayang Melayu

Tanpa Nama berkata...

Bila laki bini romantik kat public, masyarakat rimas.

Bila laki bini tak tunjuk romantik kat public, Mantot kata "jangan harap suami isteri nak gedik2 kat public"

Hahaa... camne tu?

Tanpa Nama berkata...

mantot otak kotor. suka pikir lucah. haha jadi lagu best ni