January 18, 2013

Awkward Agama : Nafas Wanita Itu Jadi Kencang Melihat Gambar Suami Orang


Soalan :
Siapa sanggup spend RM9.90 untuk sebuah buku yang penuh dengan gambar suami orang lain?

Jawapan :
Orang gila yang mampu kerja untuk dapat duit.

Soalan :
Apa yang berlaku bila lelaki tengok gambar perempuan seksi?

Jawapan : 
Rasa ghairah.

Soalan : 
Apa yang berlaku bila ada wanita beli majalah di atas?

Jawapan : 
......Err.....rasa basah?


17 comments:

Anonymous said...

rase ghairah jga la.. ahahhahaa~~~ asal laki tak bley terima.. perempuan mmg akan minat gile kt aaron aziz... terima la kenyataan...

enon said...

mantot memang dengki,sbb die tak hot mcm aaron aziz..

rose said...

xde la minat smpi nak beli buku poster bagai...minat kt lakonan dia je..asal mantot ni anti-aaron sgt eh??
ooo...mesti jeles sb wife dia minat AA.haha

Anonymous said...

cakap je la, ko jeles kannn? harharharunnn...

Anonymous said...

mana ade... ramai pompuan minat kat Salih Yaakub ler....walaupun dah penuh kuota..

hidayah zahari said...

apa yang best sangat pasal AA neh...xminat pun dia..xsemua girl minat dia pun....crita kalo best, minat crita je lah...nak minat kat artis OPSSS, sory lah...

yong propaghandi said...

takpe...bg peluang kat mereka.haha

Anonymous said...

sepatutnya mantot tulis..nafas isteri orang....

Tahlah sekarang ni ramai benar para isteri yang dok gile ngn AA tak kisahlah AA ke BB ke janji janganlah ada unsur ghairah..berdosa ooii

Adik AA said...

most women minat kt AA sb secretly diorang fantasize nk laki/bakal laki diorang memiliki rupe begitu + romantic/heroic characteristics spt AA.

x gitu makcik2 sekalian? hehe..

Anonymous said...

Ala mantot kan ramai perempuan bujang isteri orang juga ko sibuk hahaha.. Biar la orang bujang beli nak mengelamun ka syok sendiri atau nak buat bungkus ansik lemak.. lol

Tapi bagus juga nasihat ko mengigatkan tentang yang tak elok/tak baik tu harus dijauhkan..

Prince of Noob said...

sebenarnya lebih ramai kaum wanita melayu yg beli majalah al-ustaz sebab minat ustaz don kan...

Anonymous said...

Seb baiik UAI X wak klua majalah, kalu idak gak meletups....

AlpocodelaCruz said...

diorang malu nak tengok porn, kira okay lah basah tengok pic laki orang haha

Anonymous said...

Aku tak tau kewujudan majalah ni sampailah terjumpa blog ni. Apakah penulis telah membeli magazine ni? Utk apa? Utk 'siapa'?

Saranan aku. Isteri2, jgn belikan majalah wanita seksi utk basahkan pasangan anda. Suami2, jgn belikan majalah lelaki seksi utk membasahkan pasangan anda. Kalau anda melakukan perkara di atas, anda memang gila. Praktis naikkan ghairah pasangan tanpa bantuan external.

Anonymous said...

Wow sangat super sensitif korang yea kalau tgk gambar pun boleh basah.. :)

Kalau bujang tahap wajib kawin tu..

haper said...

aron ajis?? yuck!!

Anonymous said...

AA henseeemmmmmmmmmm!!!!!!! Jangan jeless...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...