Disember 22, 2011

Pertanyaan Untuk Mereka Yang Sayang Melayu UMNO



Dari dulu tak pernah lagi ada
orang UMNO yang cuba jelaskan dekat aku..

1. "Kenapa orang Melayu yang sokong UMNO aje sayang Melayu?"

2. Kenapa sampai sekarang,majalah Mangga masih lagi tak diharamkan lagi kalau buku Lee Kuan Yew di declare haram?

3. Percaya atau tidak, gadis di muka depan majalah Mangga itu mempunyai peluang lebih besar berbanding anda untuk mendapat pingat kebesaran daripada mana-mana Sultan.

27 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sebab umno x haram MANGGA adalah kerana umno satu-satunya parti yg sedar bahawa melayu-umno mempunyai bakat semulajadi dlm bidang hiburan. Kalau cina juara dlm perniagaan melayu pula juara dlm showbiz (yg menyimpang dari cara islam)...cina mati hidup semula 10 kali pun x boleh tapau melayu dlm bidang showbiz.

drp Pemuda Ampang

Tanpa Nama berkata...

buku lee kuan yew mana yang tak halal kat sini?

Hanif berkata...

Buku haram oleh LKY : Hard Truths To Keep Singapore Going

Tanpa Nama berkata...

buku LKY : hard truth to keep Singapore going tu mgkn diharamkan sebab ade isu LKY ckp "org islam Singapura perlu kurangkn amalan agama Islam utk Singapura lebih maju"

kot la..kn?

-wise-

Hanif berkata...

Kalau JAKIM yang haram kan, ada sangkut paut dengan agama la kot? Sebongkah batu di kuala berang pun haram, kenapa?

Tanpa Nama berkata...

kalau majalah Mangga diharam kan..
macam mana melayu nak maju??


- pemuda umno petaling

nadz ruslan berkata...

lol. baru ingat nak suruh mantot review edisi terbaru majalah mangga.

mantot review please!!!

nadz ruslan berkata...

lol. baru ingat nak suruh mantot review edisi terbaru majalah mangga.

mantot review please!!!

ck slmh berkata...

hang pon suka layan beautiful nara eh mantot?
haha...

Tanpa Nama berkata...

Panglima ludah patut buat video ugut nk ludah model ni..lepas tu takbir kat akhir video..ni baru namanya panglima melayu..haha

Tanpa Nama berkata...

kenapa majalah mangga pun nak kaitkan dgn umno? kesian tengok orang yang takde modal nak jatuhkan umno.

-bukan orang umno bukan orang pas-

Gagak Itam berkata...

Aku sokong pemuda umno petaling. Takbir!

Zinedine Zaiddin berkata...

sebab Mangga ni under Utusan.

Utusan tu pulak hubungan dia dgn UMNO...ah ko paham2 la sendiri.

Mantot berkata...

publisher Mangga..Utusan publications.

Syahaneez A.J berkata...

Mangga - bukan sekadar hiburan.

lol.

Tanpa Nama berkata...

Aku pernah tengok bro PAS kat dorm baca Mangga

"Masya allah.....seksi gile dedah2. err, pinjam majalah ni boleh?"

Waktu tengah malam, dengar bunyi fapping

LOL

Dan ada jugak mat2 cina dia suka fap kat gmbr awek tudung tutup aurat (budak batch aku). Entahla bro

SyncRo MEOR berkata...

Anon December 22, 2011 5:58:00 PM GMT+08:00 or otherwise, Anon atas ni,

Haha. Tau pointless nak cakap tapi nak cakap jugak.

Haha.

panglima perang berkata...

aku jumpa perempuan ni aku ludah..

puuiiii!!

Tanpa Nama berkata...

@bukan orang umno bukan orang pas

ko nih lah jenis yang dikatakan bangang semulajadi. kbye!

Tanpa Nama berkata...

tot lu salu cite psl utusan tu menipu jek..

lu review pasal berita Hasan Din tu plak..

Tanpa Nama berkata...

pasal majalah mangga la ramai meleis kayo... industri hiburan adalh peluang meleis seksi & ganteng jadi kaya... i like...
komen pemuda ampang best...

Tanpa Nama berkata...

tengok gambar miera nasib baik aku ade bini dah... tapi bini red flag plak.... aduis...

Lady Milo berkata...

mangga majalah lagha.. carilah rezeki cara berkat, tak kisah la parti mana pun. masuk nereka, syurga tak ikut parti, tapi ukuran iman.,

Master Yoda berkata...

MANGGA vs TIME..mane satu pilihan hati org Felda??? Lu pikir la sendiri...

ஐsHaLLotஐ™ berkata...

http://blogserius.blogspot.com/2011/11/serius-lol-apakah-motif-kewujudan.html

:p

Balqis Riza berkata...

setuju dgn #3

raditzfarhan berkata...

#3 mane2 Sultan ke? xslp aku Sultan satu negeri tu je...