Disember 20, 2011

Jumlah Mahasiswa Lelaki Yang Berkualiti Menurun Selepas Menonton Video Ini




Kau rasa dalam video ni, ada berapa mahasiswa?

29 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

0...

Tanpa Nama berkata...

Suke2 takbir tang hujung2 tuh. Doa mkn ingat la kot.

**tak semestinya anti BN tapi sokong PKR n Pas okkey!

Tanpa Nama berkata...

ckp je berdegar2...hahaha...

cewek.medusa berkata...

dah tgk reply mahasiswa utk video ni. mmg ada beza antara "orang lebih makan garam" ngan "orang lebih makan belacan"!
tak patut la takbir kat ujung video ni.. "puiii"" (ini bukan ludah, aku buang sisa makanan je)

SM berkata...

panglima perang? aku tengok muka masing-masing yang pegang bendera kat belakang tu mata kuyu macam baru bangun tidur je. macam gampang perangai!

Tanpa Nama berkata...

konpiuslah,kalau yang ni ngaku panglima panglima,yang bukan panglima tu muka dia yang camna plak?

Edward Khil berkata...

SEMUA SEKALI EX MAHASISWA, LULUSAN ENGIE/ MASS COM / BISNES YANG DAH BERKERJAYA

ADLI TU NTAH-NTAH MAT 'TOI CGPA 1.8 JE SEBAB ASIK BERPOLITIK HANJJJJJJJJJJ

DAH LA TAK SENONOH BERTAKBIR KUAT PASTU MELUDAH. SILAP2 MASA BERAK PUN DIA BERTAKBIR....NAUZUBILLAH. INGAT MAIN-MAIN APA TAKBIR NI? BAIK KO TAKE BEER JELAH ADLI OOOOOIIII

Pelik berkata...

pelik la..
sory, aku bukan ape..
trasa pelik dgn org2 y mnyibuk2 nk sebarkan hal org len.
pelik.
pelik.
pelik.
pelik dgn blog2 mcmni & seangkatan dgnnya.
confirm ke kesahihan crita2 yang korang tulis.
xtaw samada 'tersalah' ke 'terfitnah' ke atau sengaja fitnah.
elok2 ibadah, amal kebajikan ckup..
jgn kerana jari2 & ayat2 yang korang tulis tu la yang tarik masuk ke neraka jahannam.
Waalahualam.

Tanpa Nama berkata...

@pelik
pi la isap k*l*p panglima nuu..
tak suke jangan bace..
bangang!!

Tanpa Nama berkata...

@pelik
sila baca harian metro atau utusan malaysia utk menambahkan pahala anda..

kacaknyeee berkata...

bertakbir sekadar polimik semata2..baca Fatihah ntah betui ntah tak tu..mintak tunjuk ajar dengan Ust Zamri,kaedah2 bertakbir dengan betul

Tapi Benar berkata...

@pelik

sila tgk tv3 tanpa henti sebagai unjuran tambahan pahala anda

heo berkata...

mantot,aku teringat kes kat satu umno cawangan melaka ni. bila orang ikhlas buat kerja,agihkan duit ikut bahagian yang betul,tolong kawasan setempat bila banjir,guna duit sendiri bila makan2 time meeting, orang tu lah yang akan kena singkir. senang cerita,kalau orang tu jujur,ikhlas buat kerja, jenis tak mahu kroni dgn orang yang songlap duit yang ali rostam bagi untuk tujuan kebajikan,orang tu ialah 'kafir', 'sundal', dan 'nak tolong cina kafir aje,melayu kau tinggalkan'.

sama la macam kes ni. semua pasal duit semata-mata. persetankan masa depan bangsa kau,negara kau,agama kau. yang penting skarang kita enjoy. yang nyata, golongan menyalak2 tu tak lain tak bukan, keja despatch,rempit dan cleaner aje. diri sendiri tak terurus, sibuk mahu 'bangunkan' bangsa (read:rembat duit subsidi). sibuk sangat berajakan duit,apa pun dah tak nampak.

mr edz berkata...

ptuih.. ptuih.. ptuih.. cis lalat masuk mulut daa

Vanonymous berkata...

eh ramai tu mahasiswa ket dalam gambar tu .. Pemuda UMNO PJ Utara, semua tu grad.

yang tak grad nanti budak yang ambil tesl kat upsi tuuu, teriak terlolong tapi tak matured banyak sangat aww awww awwwww dia .

tengok muka pun , hrmmm, macam dah kena dengannuar berahim jer..hahAhahaahahahahahaahahahahahahahaahahahhaa

Tanpa Nama berkata...

tak cukup KY nya Nyaahhhhh

Tanpa Nama berkata...

arsehole

StormXisme berkata...

hoh

the same loser again!
say no to BN lah kawan2

saya suka abang mantot berkata...

aku nak muntah!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

gampang. takbir pndai. yg cakap besaq tuh klu tak silap pakai rantai. tak tahu halal haram. dah mumayyiz ke blum ?? aduyaii.. ma'nusia =..=

wira peludah berkata...

bila agaknya pahlawan ni semua nak ludah apek chua?

Zinedine Zaiddin berkata...

Kebanyakan yang mengaku pembela bangsa ni sebenarnya pembangsat bangsa. Enuff said.

Pelik berkata...

TO:


Anonymous said...

@pelik
pi la isap k*l*p panglima nuu..
tak suke jangan bace..
bangang!!

December 20, 2011 1:14:00 PM GMT+08:00

Anonymous said...

@pelik
sila baca harian metro atau utusan malaysia utk menambahkan pahala anda..

December 20, 2011 1:17:00 PM GMT+08:00

SALAH KE APA YANG AKU CKP TU????
AKU RASA XSALAH...
terpulang pada penerimaan individu.
Tunjukkanlah kewarasan anda bila menulis.
xpayah ikut sgt emosi politik or watever la.
just back to basic.

*sorry utusan malaysia or hmetro. aku mmg xpnah bace paper korang.

panglimax berkata...

somehow, a lottt of teacher/teacher-to-be yang perangai hanjing biadap macam adam adli ni. tesl ehh? tesl ehh? belum habis belajar, hala tak tentu lagi kau dah berani menganjing macam ni yek? elok lah. tambah lagi sorang barua pkr. cikgu taik anjing kau ni!

SyncRo MEOR berkata...

damn.. couple of days tak hadap media ni jadi. haha. tatau lagi pe jadi neh. japgi aku nak research sat. but before that, dear panglima2, rasenye krg tak bce comment aku ni and honestly aku tatau pape isu ni but.. first impression aku psl korang from this vid,

fuck off. i felt no fear. and more so, disgust at your last touch on your umm.. 'speech'. i'm embarrassed we're of the same nation. thank GOD BM is not a much globally known language.


@panglimax

adli tesl ke ?
awesome !! tell him i said he rocks aye ? oh and uhh.. stereotype much ?

Daisy Biru berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
StormX berkata...

@Pelik

I think u are new to this blog. Typo in blog address maybe?

I'm not saying that you're off your rocker, but as your 1st comment more focus on this-->' pelik dgn blog2 mcmni & seangkatan dgnnya.confirm ke kesahihan crita2 yang korang tulis.xtaw samada 'tersalah' ke 'terfitnah' ke atau sengaja fitnah.elok2 ibadah, amal kebajikan ckup..jgn kerana jari2 & ayat2 yang korang tulis tu la yang tarik masuk ke neraka jahannam'

Can I assumed that you're just love to be an ignorant Malaysian? This is a blog, if you love it, read it. If you're not, let's just save your time by not commenting, shall you? Because I simply can't stand stupidity.

Another thing is, please learn more about sarcasm. You're ruining the joke.

Neng berkata...

Yeah pelik is just a weird newbie. Oh btw, malunya aku tengok pakcik2 panglima ni. Inikah malaysia yg dikatakan moden? Mcm tak bertamadun je aku tgk perangai masing2. BN will never be my choice. Pemimpin bukannya Tuhan utk disanjung sampai mcm tu. Let alone corrupted leaders. Tak payah nak undi orang mcm tu. Buang karan je

Balqis Riza berkata...

zero