Disember 27, 2011

"Kata Ustaz, Bergambar Pre-Wedding Sebelum Nikah Tu Haram.."


Moga kekal ke anak cucu.
Bolehlah explain dekat cucu kalau cucu jumpa gambar ni nanti

"Atuk,atuk,apasal atuk pegang tangan nenek masa belum kahwin?"

Nak jugak aku tau apa pandangan Jamil Khir Baharom
nampak anak buah UMNO dia bergambar camni.
(Bacaan Klasik)

20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Entah ler...

ayunda maajis berkata...

org tgh bahgie..gitu ler..

diana berkata...

gambar depa berpeluk pun ada tau..
apa nak jadi entah la..

Tanpa Nama berkata...

apasal pegang tangan nenek masa belum kahwin???
jawab atuk: mesti la cu...kitakan MELAYU.

drp Berahim

Cik Siti Fairuz berkata...

ooh.. mantot, mcm ni ye contoh perempuan MELAYU TERAKHIR yg jd kegilaan semalaya... bole pegang-pegang.. mantot suka la ni
income utk si-photographer yg terlibat sama ngn acara gambo pre-wed ni mcm mane? berkat tak nk bg mkn anak bini makan?

matdarts berkata...

Aku dah agak dah dua ari lepas... hang mesti wat post pasai lisa surikayu n yusri nih...hahaha...great job mantot...

Tanpa Nama berkata...

to matdarts;
aku pn da agak mantot mesti tulis psl ni, saje market nk suh pompuan2 & peminat tegar lisa tingglkn komen kt sini.. tp post hari ni taklah se-great mana pn.......pffft

Zinedine Zaiddin berkata...

Mantot ni macam sayang lebih je kat Lisa ni..post pun x de kick sangat la. rasanya boleh power lagi.hahaha

fuad ansari berkata...

bila yg salah menjadi kebiasaan..

makna kata,bila yg haq kelihatan batil..bila yg batil kelihatan haq..

moga sama2 beroleh hidayah Allah swt..

panda bulat berkata...

cdg nak tgkap gmbar post-wedding..boleh bebas2 nak tngkap gmbar pose cam mane..heheh

Lenggang Kangkung berkata...

tengok pun dapat dosa

Tanpa Nama berkata...

mantot,, kau taknak buat post pasal adam adli ke?? aku nak taw jugak pendapat kau..asyik post sikit2 je weyh..

yong jun hyung berkata...

keka; ke akhir hayat la..bukan takat cucu jer mantot

Aku tak minat artis & blogger celeb berkata...

Hek..eleh.. hari tu sibuk buat post pasal agungkan kerja yg haram. Ni ngumpat pasal kesalahan org lain pun bkn haram/berdosa jugak ke?

Kutuk2 la diorang skrg, mana la tau di hujung usia diorang, tuhan terima taubat diorang. Tup... tup.. masuk syurga. Kita yg tukang ngumpat ni, konfiden sngt ke syurga dlm tangan?

Tanpa Nama berkata...

Bagus la posting ni, atleast mantot ada effort nk sedarkan org ramai yg bnda ni haram..

kalau lisa baca post ni pon mesti die terasa, mana tau lpas tu die berubah..haha

Balqis Riza berkata...

kalau tak pegang tgn, tp tgkp gmbr pre wedding utk majlis nnt nak letak as hiasa, haram tak? my bro buat cmtu tp takde gmbr pgg2 peluk2..just berdua duduk bawah pokok then snap snap snap..

Tanpa Nama berkata...

cam bagus je mantot..cakap tk serupe bikin

Tanpa Nama berkata...

@bal, kalau x berdua-dua an xpe la kot. wallahualam.

dikoii berkata...

Bagus ko Mantot jual blog dgn kutuk Lisa dan Yusri. Dia orang tu tgh top.

Paling kureng ko dapat juge tempiasnya hehehe..

Tak dapat Lisa dapat kutuk pun jadilah..hahaha

Kutuk orang oun haram.

Apa lah yang tak haram?


Balqis bilang abang dia duduk bawah pokok dgn gf bukan mahram dia tak haram, abang u pun haram dik. snap-snap tu haram dik oii gambar manusia..

Tanpa Nama berkata...

Poyo la kau, padahal, tgk je video blue kan.. blerhh!! tipikal orang perasan alim nih.

Mel