Oktober 31, 2011

Kita Mesti Boikot Elton John...Sebab Dia Gay!


Tapi ..
Kalau Ellen Degeneres datang Malaysia nak buat talk show..
Kita mesti alu-alukan.

Aku tak sokong gay..
Tapi cadangan boikot sebab dia "gay"
bunyinya agak ridiculous.

Bukannya dia nak tadah lubang jubor atas stage
macam sesetengah celebrity kita yang kerjanya menayang jubor
untuk cuba pikat VIP atau Datuk.


ps - aku tak kerja.Aku tak tau nak buat apa sebab
kerja semua dah setel jadi aku update pendek2 camni.

13 ulasan:

Din berkata...

Ellen Degeneres who?

Donnat berkata...

saya setuju seratus peratus!

'great mind discusses ideas, average mind discusses events,small mind discusses people'

kecik sgt otak kita kalau kutuk peribadi orang walaupun benda tu tak relevan dengan sebab kenapa kita perlu kutuk in the 1st place.

'Bukannya dia nak tadah lubang jubor atas stage'... kan? so kalo dia gay pon biar dia jawab dgn tuhan.

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum !!!

First thing first.. betul lah cakap ko mantot..

cuma bukan maksudnyer camtuh kot.. pada pendapat aku lah.. sebagai insan yang tak mempunyai fikiran sejernih dan secerdik ko..

Gay tu tidak semestinya bila dia dah tadah bonto* baru nak halang...kita halang sebelum dia datang lah.. sebelum dia buat kerja menadah tu lah...

Ataupon jika dia datang kesan yang diterima adalah kesan jangka panjang seperti, anak2 kita yang bakal mentiba nie fikir... Malaysia ni support gay jugak.. rupanya ..
walau dia hanya menyanyi...jer atas pentas tuh..

Yang datang pastinya yang menyokong dia dari dulu... mcm cth kita nie minat rock, mesti bila orang rock2 antarabangsa dtg Malaysia... akan berabis bagai datang nak tgok... so orang yang sama mcm dia mesti support dia nak datang.. so dekat situ akan berlaku kemaksiatan yang maha besar.. kalau tak larang.. tak jadi paper takperlah.. lau ALLAH hantar bala... aduh takutnyaaa

Dewan Pemuda PAS akan senantiasa menggerakkan jentera bagi sebarang apa yang berkaitan mungkar.. sekurang2nya ada bantahan... kita ikut cara Rasulullah yang menyuruh membantah walau sekurang2nya dengan lisan....

itu antara kemurkaan ALLAH yang nyata...jika kita meneruskan konsert ini...

Pada pendapat aku lah... sekurang2nya ada check n balance kan... tk

Kentang berkata...

saya like anon di atas saya :D

Tumpang Lalu berkata...

Yup setujuk ngan Anon October 31, 2011 2:51:00 PM GMT+08:00

Kena careful ngan manusia amfibia tiruan , Terlebih iktiraf takut org ingat kita setuju pulak.

By the way, peminat SB jgn lupa turun mintak autograph, sign kat bontot yer.

Saya Suka Baca Blog! Ninie Simmons berkata...

Ye! Aku pun tak suka gay

Tanpa Nama berkata...

elton john je pon
ade ke org minat?

Tanpa Nama berkata...

Kalau Elton John nak jadi gay, itu terserah kepada dirinya sendiri.

Yang jadi masaalah besarnya, dia SENGAJA UMUMKAN dirinya gay, dan dia SENGAJA sebarkan berita dia kawin laki sama lelaki. Ini sudah melampau dan seolah-olah dia mengalakkan perbuatan maksiatnya kepada seluruh dunia!!

Juga, dia merupakan artis terkenal, seorang ICON kepada jutaan peminat muzik. Pasti contoh kehidupannya akan diikuti oleh sebahagian peminatnya!

Sebab itu, SETIAP ORANG YANG MENGAKU ISLAM kena tentang kehadirannya di pentas umum di Malaysia.

Allahu 'Alam!

Sallehan Sidek, Semenyih.

Madman berkata...

Kalau dia tak umum dia gay ok?
Dia selebriti yg hidup bawah mikroskop, nanti orang tau juga.
Dia kahwin ngan laki sebab undang2 negara dia bagi.
Awat tak de pemimpin sini yg tak suka gay kutuk negara yg bg kahwin sesama jenis?

awe700 berkata...

ambo sokong...xpatut la semo tu...

Curly Amirul berkata...

hal camni beriya iya plak nak banned..btw die datang sini nak nyanyi bukan nak wat pesta seks cam kat club tu..bodoh..

Tanpa Nama berkata...

apa stand hang pasal seksualiti merdeka??

Curly Amirul berkata...

aku tak sokong..tapi janganlah lebih2..lgpun macam la tak tau yang genting tu mmg tempat maksiat..ape daa!