Oktober 28, 2011

Ini Adalah Komen Paling Bernas Aku Terima Minggu Ini

"woi mantot!!ko jgn tunjuk jahil sgt2!!!...dalam ISLAM x de pun dibenarkan melakukan hubungan suami isteri melalui dubur.....haram hukumnya cara macam tu....mmg sah2lah mantot...ko nih mmg antara salah sorang lelaki gila seks kat dunia nih.....1 jek la aku nak ckp...kesian bini ko!!....sedap mmg sedap...tu kat dunia....kat akhirat....ko tanggung la sendiri!!!.. " (Link kepada posting asal)

...........

Aku tak kisah sangat dengan komen dia yang panjang tu...
nampak benar otak takde imaginasi langsung.
Tapi apa yang menarik perhatian aku..

Macam mana dia tau main belakang tu sedap?

Pernah rasa ke?
Rasa dia macam masukkan pisang dalam termos ke?

37 ulasan:

Amir Hamzah Othman berkata...

hahahah! bodoh punya orang!! hahahahah!! klakar la orng2 bodoh ni..aduhai...

Ateeka Amer berkata...

Ayat cliche:

Benda harap memang sedap.

Laila berkata...

dahlah tak faham entry,tak baca pulak komen yang panjang berjela tu.aduhai Anonymous!

but bro, baru 23 hari letih wehh.selalunya mesti berjaga malam tidurkan anak.nak2 lagi kalau kena breastfeed sejam sekali.ada masa nak layan part tu ke?buat sendiri pun boleh kot. hehe

Tanpa Nama berkata...

hahaha...sebagai seorang perempuan, aku suka ko tot, sebabnya ko tulis pandangan & pengalaman ko sebagai seorang lelaki....aku bosan dengan bloger2 perempuan yg asyik2 nak tulis dengan emosi...(wlaupun trkeluar dari topik, aku nak bg tau jgak yg aku mmg suka dekat ko..hehehe)

Edward Khil berkata...

BRO BRO MEMANG LA SEDAP BUAT DARI BELAKANG SEBAB WARM LIQUID SHIT BOLEH LUBE KAN PELIR TAK GITU BRO? SHLUBB SHLUB....

Tanpa Nama berkata...

ish ish ish mantot...otak ko mmg dh teruk sgt dh nih...ak bca sekali pun ak paham dh apa yg anonymous nih sampaikan...ko plak g maen2kan...ingtlah mantot...bila ko sengaja mencari keaiban org...berjuta2 lag kebaikan ko akan terbuka dengan sendirinya...baca dengan akal dan iman...jgn bc dengan nafsu..tp bila baca dengan nafsu binatang....maka keluar la soalan bertahap nafsu serakah teruk mcm yg ko tulis tu...nampak sgt2 la....

Tanpa Nama berkata...

chop...silap...
sepatutnya ayat nak tulis mcm nih

"bila ko sengaja mencari keaiban org...berjuta2 lag KEAIBAN ko akan terbuka dengan sendirinya"

SM berkata...

si bodoh mana yang komen tu? tak paham bahasa sinis ke?

Tanpa Nama berkata...

whatever la anon tu
nak entri best & mantap dari abg tot!
cerpen hari tu pun ok gak
=)

Hazwan Arif berkata...

anon tu pon bengong jgk kt atas ni haha

Ubi berkata...

i think you're a narcissistic person mantot

what a waste reading all this

mirul berkata...

ini la yang kita panggil sakit bontot.

kah kah kah!!!

takutake berkata...

Anonymous yang super duper lembab.

Sudah terang lagi bersuluh Melayu mangkuk.

-azwanbakhtiar- berkata...

banyak cara kot untuk isteri tolong. bukan guna bontot ja. hahaha

Tanpa Nama berkata...

OOO...OK...AK dh bca artikel tu ngan komen2nya...no wonder la anon tu bg komen cam tu..ak rasa ak leh tangkap benda anon ckp tu...tp pesal mantot x leh tangkap??apa ke bengap sgt ko nih mantot..??hehehe...pe pun sila la bca link yg aku akan bg nih...moga tebukak sket bebola mata lelaki2 yg "suka sgt" bila ckp bab2 blue cam nih dan temasuk ko mantot...baca ngan mata hati yek...sbb artikel nih bukan nyer menggunakan tetik "sarkastik" yg slalu ko guna bila tulis dlm blog...(sarkastik ke sgt???sarkastik hak hak tuih!!)

http://www.myberita.com/2011/09/16/hukum-onani-lelaki-wanita/

kisah hati berkata...

xkisahlah ade perbalahan pndapat ke atau ape pon..xboleh anon tu bg komen baik2.'Jika tak bersetuju dan nak maki aku,harap jangan pakai Anonymous.Letak la nickname apa2 pun supaya senang sket nak komen kau balik.' mcm xde function mantot tulis ayat ni..

Tanpa Nama berkata...

tangan ada, lembuttt lgi nak basah letak ky jelly

celah peha pun buleh

kalau gemuk celah pelipat perut pun buleh

mulut boleh lagi best

belakang lutut pun buleh

celah tetek lagi best


nafsu is need ok? fitrah. bini pun jganlah bangang sangat. dah tau laki jenis otak kat kote, lagi duk tahaq napsu laki tu pasai apa.

btw : onani tu buat sendiri bukan suruh bini buat. ok? paham? guna mulut dipanggil oral sex bukan masturbate tk payahlah anon bangang nak letak dalil2 pasal onani plak!




tanyalah aku, aku dah dua kali experience beranak, laki aku plak jenis tiap2 malam on. gagah la katakan


saja nak komen as anon nama sebenar saya LadyRara. kahkah.

Tanpa Nama berkata...

"celah pelipat perut" mmg susah nk bayangkan...euwww apekah ini

farhanna berkata...

ada juga laki jahil mcm ni

Nana berkata...

I dah boleh agak dah you ni Lady Rara. Pi cite kisah2 kote kat blog u sorang je la. Atau pun u sedih makin kurang orang tinggal komen di blog u?

Mantot berkata...

apa address blog tu?
aku nak baca

Tanpa Nama berkata...

cik nana, awat hg bengang sangat ngan ladyrara ni? dia close komen kat blog dia lama dah. so, sapa pon x leh komen. hg ni buta ka apa?
kalo dia dok citer pasai kote kaa apa pun, hg sakit tang mana? jaga kote laki hg sudah! tu pun kalo ada laki laa. mantot x hingaq, hang plak lebih2. dasarrrrr bangang katakan

simpati kpd wanita2 ini berkata...

tak pyh la bising2. pi la jaga peliaq suami masing2.. duk bising2 kat sini pun tak guna duk bela nasib wanita la kononnya tp laki korg tak terjaga pun tak guna jgk . kena igt lelaki ada 1 nafsu 9 akal. tp nafsu lelaki yg satu ni kuat sgt. fitrah la smua lelaki gila seks. gila kau mana ada lelaki tak stim bila tgk pmpuan, itu tak normal. dprd dok bising2 menyuarakan pendapat yg korg rasa bernas disini, baik korg pegi tgk laki korg tu, jaga baik2. ini tak, dok lyn fesbuk la kebenda la kt internet ni, biar laki kau sangap sorg2. entah jap lg dia buat perkara di luar tabie ke ape ke, kau salahkan kaum lelaki pulak.
hah satu lg, kalau nak perjuangkan hak2 wanita sgt gi la join SIS. SIS tu dh tahap sesat sekelompok wanita terlalu cerdik tp bebal smpi nk ubah hukum agama sbb dia rasa smua dia btol.
plis la. cerdik camana pon tlg la be low profile ckit pmpuan2 ni, jaga maruah. maki2 kat sini tak manis kan. aku tak nampak pon ape yg mantot ni tulis menindas wanita. cuma ada sebilangan wanita yg terlalu cerdik tp tak pandai mngawal emosi lalu mengeluarkan kata2 makian dan secara tak lgsung dia menyerlahkan keburukan dia sendiri. itu je.

Nana berkata...

Anon, I don't care Mantot kesah atau tak. I tak macam kebanyakan pembaca blog ni yg mendewa2 kan Mantot sngt.

I sngt nyampah bila kita defend emosi wanita sket, terus dicop 'penyokong SIS', 'penentang hukum agama' bla bla.. Inilah kategori manusia paling *******.

Tapi I lagi menyampah dgn mereka2 yg lantang menceritakan sex life mereka di internet tapi menganggap org lain yg tak selantang mereka TAKDE IMAGINASI, tawar, boring dll. Bullshait sungguh..

So, ada paham?

Nana berkata...

Btw, I sokong beberapa isi kandungan dlm komen 'simpati kpd wanita2' :-) Jom balik & play!

Tanpa Nama berkata...

korang main pakai kyjelly ka?
aku ingat budak2 gay jer main pakai ky.

Tanpa Nama berkata...

Now ShowingSheih Kickdefella..Aktiviti Pelacuran Di Kelantan Terus Rancak
by Sheih on October 29, 2011


Pusat Pelacuran popular di Kelantan, tidak sampai setengah kilometer dari Pejabat Tuan Guru Nik Aziz. Yah yah SERAMBI MEKAH LAH KATAKAN KESERAMBI PELACORAN SEBELOM KEGOLOK??????

nana berkata...

mantot, ni blog ladyrara; http://ryeaffan.blogspot.com/

alidudin berkata...

err... main bontot memang haram..
onani pun haram..
enough said.

Liz Ard 27 berkata...

gado..gado..haha..

Lya berkata...

pelik tul...sorg ckp org nie..sorg ckp org nie...sebenarnyer la...sume yg telibat dlm hal nie...yg dok bising2 konon nk menegak gak kan sgt sensitivity pempuan tu bodoh n bangang sebenarnyer...
lantak la si mantot nie nk tulis apa pun...nie blog dia...yg korunk sibuk marah2 dia nie pe hal...
korunk xsuka blog dia...korg tutup la....xpyh baca....setakat nk kecoh bising dlm nie..anak aku pun boleh....

Orbit berkata...

''Lantak la blogger nak tulis apa, ni blog dia. ''
Lantak la minah tu nk letak gambar bugel dlm FB, ni FB dia.
Lantak la pakcik tu nak fitnah memfitnah, tu buku dia.

Ya, makin ramai puak2 yg berpifikiran.. BIARKAN. BIARKAN.. BIARKAN sesuatu yg bakal memberi kesan yg buruk dlm jangkamasa yg panjang.

SEKARANG korang tak nampak, tp lihatlah suatu hari nanti. Tanpa disedari apa yg kau pernah tuliskan sebenarnya mempengaruhi orang melakukan sesuatu yg merosakkan.
Beringatlah.. Benar cik Lya. Kita SEMUA terlibat. Skrg kita ketawa, bergurau tapi jangan salahkan generasi akan datang pabila mereka bersikap 'tak betul'. Lihat perbuatan & kata-kata kita & nilailah semula.

Lya berkata...

klo mcmtu..tegur la cr elok.....dh si blogger ckp kotor yg korunk nk g ckp tripple kotor tu watper??
xmalu ker dok menjaja hal2 dlm kain dkt org????

Lya berkata...

pe pun setuju dgn "simpati pd wanita" ngan "nana:....

ciksufi berkata...

aku rasa posting tu ok ja..bahasa sinis takkan tak paham kot...

Tanpa Nama berkata...

sokong abang mantot!~ dia suka main bontot kut.. hahaa

Lady RaRa berkata...

NANA

MIDDLE FINGER FOR YOU.