Oktober 14, 2011

Kenapa Ramai Artis Melayu Lelaki Sekarang Bermuka Douchebag?


Kenapa aa?

Apsal ramai artis Melayu lelaki sekarang walaupun muka diorang hensem..
tapi aku rasa muka dia "muka mintak penumbuk" ?
Gaya diorang kot bila posing tu....bajet nak buat anak gadis cair.

Hensem memang hensem tapi muka
dia macam 24 jam duk fikir macam mana nak ajak gadis masuk bilik tidur. 
Gaya memek muka yang seolah-olah mendambakan orang lain puji dia setiap masa
supaya dia rasa diri dia secure dan kacak. 

ps - Sapa terasa dia douchebag.

17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1st....!!!!

Hang Kasturi berkata...

Hang dengki tak bejaya buat aweqs cair lain ka apa? Bersyukur la ada bini nak jaga hang. Bibi hang cair cukup la.

Ekkem berkata...

'duk fikir macam mana nak ajak gadis masuk bilik tidur' ahaha lawak arh lu brader :)

iman Haikal berkata...

mantot, boleh bgi contoh artis tu tak?hehe

peep berkata...

lu pi jadi artis la nk tengok camna.. haha :P

acik berkata...

artis mana? bak contoh sikit..

Merentas Horizon berkata...

rasa macam bersetuju untuk..

memek muka yang seolah-olah mendambakan orang lain puji dia setiap masa.

*terus terbayang seorang artis lelaki, persis seperti kriteria terebut.

Tanpa Nama berkata...

aku benci jehan miskin
nuff said

Cik Siti Fairuz berkata...

"bajet nak buat anak gadis cair; macam 24 jam duk fikir macam mana nak ajak gadis masuk bilik tidur"

nama pun artis.. gaya muka kena la pandai market. untung2 dpt berlakon dlm filem 3GP br tu..haktuii

Simpsons berkata...

Semua lelaki nak tumbuk Jehan Miskin.

Semua perempuan nak cakar Lisa Surihani.

Semoga semua artis2 Malaysia selepas ni hodoh2 belaka.

no_answer berkata...

memang ramai artis lelaki macam tuh .
mengharap ehsan .

tapy , yang aku tengok bunkface wat muka tak ensem pun kene maki jugak .. aku dah terus takfaham dahh .

Stiletto berkata...

Sumpah aku tak paham apa yg ko cube sampaikan mantot...

senarai blog malaysia berkata...

selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tuan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

http://bloglistmalaysia.blogspot.com/

kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai

terima kasih

Bilal binti Robah berkata...

aku suka shaheizy sam
jarang la nmpak dia membajetkan diri
huhu

SM berkata...

jom ramai-ramai beli majalah hiburan buat kesat taik kucing depan pagar rumah.

Tanpa Nama berkata...

Ramai yg mintak dinamakan artis tuh, aku pon sama, sape ek? hehe

Tanpa Nama berkata...

aku tak terasa dgn post ni. aku termasuk dalam org yg rasa muka dia muka mintak penumbuk. maybe sebab aku x hensem kot.