Oktober 13, 2011

Bahagian 02 : Ini Bukan Bapa,Ini Menatang!

KUALA LUMPUR - Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumah mereka di Taman Sunway, Batu Caves di sini kelmarin.

Laporan media menyebut lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil.

Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Dipetik Harian Metro hari ini, sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira pukul 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.

“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.

“Dia mula curiga suaminya melakukan sesuatu yang buruk terhadap bayinya kerana sedar sebelum itu lelaki berkenaan bermain bersama anaknya itu di dalam bilik,” katanya.

Sumber berkata, tanpa pengetahuan suaminya wanita terbabit bergegas membawa mangsa ke sebuah klinik sebelum doktor mengarahkannya melakukan pemeriksaan semila di Hospital Selayang.“Pemeriksaan doktor yang mengesahkan mangsa diliwat. Berang dengan perbuatan terkutuk suaminya itu, wanita itu membuat laporan di Balai Polis Selayang,” katanya lagi.

Sebelum kejadian suspek mengajak ibu mangsa melakukan hubungan seks, namun wanita itu enggan kerana dia masih pantang kerana baru 23 hari melahirkan anak.

Lelaki itu ditahan malam kelmarin dan sedang direman selama empat hari.Sumber juga berkata bayi itu berada dalam keadaan kritikal.Ketua Polis Daerah Gombak Asisten Komisioner Abdul Rahim Abdullah mengesahkan penahanan lelaki berkenaan untuk membantu siasatan di bawah Seksyen 377 Kanun Keseksaan.

.................

Bro..come on bro...

23 hari lu tak tahan? Anak 23 hari pulak yang kau tibai? Anak kau pulak tu bro? Come on bro. Manusia ke apa kau ni bro? Kau kena kreatif sket bro. Apa guna kerajaan kita membenarkan pusat2 spa dibuka seluruh negara kalau kau tak nak gunakan? RM76 aje bro. Massage Rm38.Happy ending tambah lagi RM38. Come on.

Kau bukan sekadar membantu diri kau aje bro, kau sebenarnya membantu anak gadis melayu cari makan..sebab tiap2 kali kau ambik happy ending...duit tu semua memang dapat kat anak gadis tu bro. Rezeki haram dia bro..apa salahnya kau keluarkan sket tolong membantu anak gadis susah bro? Gunakan lah infrastruktur yang negara kita ada. Utilize kan.

Aku tak nak suruh kau puasa ke ambik air semayang sebab aku takde tauliah nak suruh kau buat benda camtu...jadi aku suggest kau pegi pusat spa. Kau round aje mana2 rumah kedai yang ada pusat spa. Gi survey. Tengok mana ada awek cun. Dah jumpa sorang test servis dia. Kalau ok, bila datang balik..mintak dia jugak. Untung kau boleh dapat happy ending free sekali-sekala.

Bantu ekonomi anak gadis bro!
Aku paham waktu pantang memang cukup perit.

Tapi perit-perit pun takkan la sampai lu liwat anak lu sendiri bro? Lu liwat Saiful Bukhari pun aku boleh accept bro.Isteri kau tu pun satu, Tolong la sket laki kau tu.

64 ulasan:

peep berkata...

haha sepul bukhari boleh jadi kwn die lah.. ape da..

dark berkata...

kah kah kah kah kah!!!....

nuff said!!!..

"Gunakan lah infrastruktur yang negara kita ada. Utilize kan. "

demn straight!!!

stiletto berkata...

"Lu liwat Saiful Bukhari pun aku boleh accept bro" ......

wakakaka... tak bleh blah ayat ko yg ni mantot... apa pun,jantan yg liwat baby dia mmg heartless..harap dapat hukuman yg setimpal..(itu pon kalau polis ada masa nk siasat kes ni)

mr edz berkata...

pakej semua selalu dalam 180 jer... paling mahal pun 250.. hehehehe

lydiarahayumahmod berkata...

Isteri dalam pantang walaupun hari yang ke 23, masih sengal lagi badan bro... tido tak cukup bro...

redzabes berkata...

isk3, nate sungguh laki, kalo x tahan sgt pon sendiri2 dh la
yg isteri tu pon 1, x semestinya guna poen, guna mulut pon jadi la kan

Unknown berkata...

Bodoh lah lelaki zaman sekarang! penting kan nafsu manjang. korang masturbate jelah masa bini pantang tak boleh ke? kalau dulu zaman sekolah boleh, takkan dah besar tak boleh kot. bukan cd porn berlambak ke. bini2 pun bukan saja2 nak pantang. kang korang jugak nak pakai dia bila dah sihat karang! aku kesian la dengan perempuan. mmg patut pun bini korg lebihkan baby kalau pemikiran lelaki skrg makin kolot. sibuk nak bini cantik tp masa pantang nak lobang dia jugak, bila dah tak cantik, carik GRO lain yang konon cantik la tp dah jadi BEKAS LOBANG 100 lelaki lain, pastu nanti bini dia dah ok boleh pi tibai bini balik lepas pakai GRO tu.

Aku mmg mintak kiamat datang cepat2 biar mampos semua org! tak sanggop lagi tengok DRAMA swasta sekarang! Astagfirullah..

OgysiJemariSeni berkata...

Apa kata abang2 yg kat dalam sel tu plak pakat liwat jantan jahanam ni selama dia dalam sel tu... Otak dikuasai nafsu setan.

LS berkata...

Kah3. Ada betul kata ko bang. Drpd bro tuh liwat anak 23 hari, baik pegi pacak kan gro/awek spa tu yg ada respon +ve. At least tak la awek spa/gro melalak menjerit mcm bayi 23 hari tuh.

Tapikan. Gua ada terpikir lah. Gua syak mamat bebal tu takde duit nak pegi spa kot? Kot lar :D

anis berkata...

mase aku bace paper hari tu, yg keluar dari mulut aku "BINATANG"..

gile ape..baby 23 hari??!! nyamuk gigit pun kite marah nyamuk, apatah lagi kena liwat...eee...gila...bodoh..bangang..ikut nafsu...ikut syaitan...eee...

Adlilatun Nur berkata...

...

eRaY berkata...

memang geram...kalau boleh, mmg tembak kepala kasi mati saje mamat tuh....

Fareez Mansur berkata...

Mangkuk ini kategori binatang la, tuih.

Syakir Zainol berkata...

Pembetulan; lagi teruk sebenarnya kes ni tu bukan laki bini, tp laki tu boyfren dia... ada kawan aku rumah kat situ...

Berbelit Berkata-kata berkata...

bukan nk blame sape2 lah....

tp pengaruh liwat ni pn kite sering dperdengarkan...hari2 dgr kes liwat anwar kan??da brape tahun da??..aku pn da lost track...media perdana,pihak2 berkaitan xrety2 or xphm2 akan effectny bende ni..sibuk nk jelkan anwar,nk halang anwar dari jd pm,negara terabai gak,hancur gak aku tgk...camni korang kate negara aman damai???

again, manusia sekarang mgkin tertny2,ape raseny meliwat,diliwat,atau melihat org diliwat or meliwat...hahaha..seyez pelik ayat tuh..so,rase ingin tahu tu jd tinggi..ini baru satu kes yg melibatkn profail kecik,mksudnye golongan yg tiada berkepentingan,ini jd big deal sbb "binatang setan" utk leh bantai baby die sendiri..pada mase yg same, byk lg perkara camnie berlaku berleluasa tnpa ade sbrang tindakan pn..but hey,who cares,we live in BOLEHLAND!,semua boleh,asal go with gomen je!..hahahaha

dyg berkata...

agk memedihkn batin kisah baby ni..nk sj aku sepak lelaki berhati kulit durian ni d bhgian senjatanya

Tanpa Nama berkata...

apabila lelaki guna teloq utk berpikir...hidup ikut nafsu...klu dpt kat aku aku potong kote die..ada kote pun x pandai guna buat apa!

Rob berkata...

kes ni nnt senyap je lpas ni..maklumlah, bayi tu tak sepenting si saiful bukhari...hehe

Ubi berkata...

macam celaka entri ko ni mantot

Asyiqin Yunos, berkata...

babi punye bapak. babi pun tak bernafsu macam tu.

aku.mamalia.wanita berkata...

kamon la bro... bini dia tu dah la baru jer bertarung nyawa nak melahirkan seorang budak, ko dah soh dia tolong laki dia... nak tolong diri sendiri pon tak larat la... tolong la jangan menyalahkan bini diaa tak pasal-pasal... ni la lelaki!!!

series tak bleh ayat ko...'bini kau tu pun satu, tolong la sket laki kau tu..'

couverv berkata...

kita x rasa apa yg dia rasa, dan dia mungkin x belajar ilmu agama sesempurna kita, x payahlah hina org tua tu, peace, no war :)

Ibu Amani berkata...

ada susulan berita yg dia tgh khayal dadah(Wallahualam).Mana nk pi spa.duit nk beli dadah.hummm,manusia apakah ini? dh menagih,meliwat lg.Nauzubillah.

Ninie Simmons berkata...

Hahaha damn! ur sarcastic!!!

Ekkem berkata...

alamak aiihh!!ak pulak yang memanas sendiri...bapak rakus bodo dan sial....babi betol la bapak cengitu....x penah dibuat orang...saitan mungkin arh bapak cengitu haih!!...

Wan Suhail berkata...

tp kalau yg liwat bayi tu anwar ibrahim, mmg rakyat malaysia takkan percaya sampai mati. hehe

Tanpa Nama berkata...

meme babi ah natang jate setan ni......dari ko seksa baby tu baik ko cari pondan mane.....free pon ada.....babi hanjing.....rejam je binatang ni!!!!

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

isteri nak tlg macam mana encik... lelagi kalau yg baru operate. mamat tu bukan nak reringan..dia nak all out utk happy ending..camner la isteri nak layan. nak salahkan isteri juga? bukan kah suami...yg merupakan insan byk akal...harus gunakan akalnya?

~Ati_Hime~ berkata...

celaka beyond all reason

Tanpa Nama berkata...

ini la sbb aku benci lelaki
aku pon nak sexist jugak
takkan mantot je boleh sexist

bik mama berkata...

Kalau ada HUKUM HUDUD confirm bende macam ni xde..HUKUM HUDUD ITU MENCEGAH dan BUKANNYA MENGHUKUM..

Mantot berkata...

haha,
mesti ada aje pempuan nak mengamuk pasal ayat aku tu..

"tolong" tu ada byk cara.laki ni bukannya peduli sangat pun apa cara..

asalkan...

aku takut nak habiskan ayat aku

Madhinah berkata...

#####################
"tolong" tu ada byk cara.laki ni bukannya peduli sangat pun apa cara..
#####################

Tolong kasik laki kawen laen sementara dlm pantang. 3 kali beranak, lengkap 4 isteri.


Kekekee.. melawak je pagi2 ni.

Shiela Rahim berkata...

sila la kawen 4 kalau mampu nak tanggung dosa 4 bini...

Tanpa Nama berkata...

wah shiela....kasarnyeee.......hihihi....nape?semua pmpn jahat sgt ke??cepat wat dosa??shiela pn samela eak?..huhu

Tanpa Nama berkata...

http://suicidepark.blogspot.com/2011/10/mestilah-salah-biniawek-bersekedudukan.html

Auni berkata...

Isteri brader tu pun tak bijak juga. Kalau baru bersalin operate pun, 23 hari tu dah agak sihat dah.. Apatah lagi kalau normal. Sy pun bersalin 3 kali operate ape.. Boleh aje layan suami setakat yg boleh. Jadi isteri, kena la kreatif. Tak payah nak kena pi blaja dgn Kelab Isteri Taat pun..

Ubi berkata...

ah ade jek yg nk sokong mantot pny 'kempen sila puaskan laki ko walau apa cara skali pn..spjg masa'

100% Jade berkata...

Kenapa isteri kena dipersalahkan? yang dia mengandung 9 bulan, melahirkan anak penat2 tu untuk sapa? Lelaki tu yang gila seks. tak perlu nak salahkan orang lain.

nana alya berkata...

alah..jntan ni xbodoh...laki ak pndai je..sndiri...xpyh ak tolong pun masa dlm pntang...

p je jolok pd buluh kt jntn ni...

nadia berkata...

mantot,

ko ni mmg gila seks aku rasa...
tahniah la kat ko sbb dpt isteri mithali, dlm pantang pun bleh layan libido ko lg... bravo la utk ko mantot...
kahwin ni bukan keje nak menutuh bini aje... tp jantan2 spesis ko ni mmg itu je la yg ada dlm kepala kan? kl 3 hr x dpt, penuh la agak air dlm kepala tu yea? bagus bagus... bravo la utk ko skali lg...

Mantot berkata...

lelaki2 yang tak gila seks..sila angkat tangan!aku nak kira berapa orang...

Cursing All Races berkata...

Jangan sampai jadik mcm kat TV tadi. SEBELAS ANAK SAMAN BAPAK! Tu la akibatnya, bapak reti buat anak je. Jaga anak 100% tugas bini. Bapak langsung takde relationship dgn anak . Yg penting, KILANG jalan!!

Angkat kaki.

Tanpa Nama berkata...

Lately.... Nampak cam mantot mmg pantang kena tegor.
Apa ko cakap je betul gamaknya...
Pompuan, semua salah... Hurmmmmm...
Sampai bapak liwat anak punnnnnnn bini dipersalahkan.
Org tu dah beranak, bukannya tak sakit... Badan pun penat ngan segala urat yg putus lagi...

Kalau yer pun ada 'cara' lain which wallahualam apa caranya... Is it f right way?
Even guna tangan pun tak salah aku haram.

Ntahlah... Hanya iman mampu mengawal nafsu.
Wallahualam...

~Ummu~

Mantot berkata...

Isteri kamu bagaikan kebun dan ladang milikmu yang boleh digunakan menurut kehendakmu sendiri asalkan tidak menyalahi hukum syarak seperti mengadakan hubungan melalui dubur (liwat).

Jika isteri dalam keadaan tidak boleh dijimak seperti dalam keadaan haid atau nifas maka suami bolehlah melepaskan berahi seks dengan memohon bantuan isteri seperti menggunakan tangan dan sebagainya demi terhindarnya fitnah dan perkara yang lebih buruk seperti berbuat zina dan sebagainya.

......

tak haram kak.

mana2 isteri yg tak mampu nak bersetubuh atas sebab2 yang tertentu boleh berbuat apa saja yang mereka mampu utk memuaskan hati suami.

ayat aku kat atas tu senang aje..aku segan nak tulis...

Lelaki bila dia horny,kalau pempuan nak dia settle down...keluarkan aje air mani dia. Diam la dia lepas tu.

kalau dia straight away reject permintaan suami dia tanpa offer apa2 sbg ganti spt handjob ke blowjob ke motorboat ke,dia pun sbnrnya berlaku kejam dgn suami dia yang setan itu.

tapi itu bukan bermaksud lelaki itu betul..pempuan tu salah. Cuma aku nak menunjukkan..pihak isteri juga adalah sebahagian dr penyebab benda tu jadi.

pikir la sendiri..

takkan semua benda nak kena bagi sebijik2 dalam posting.

kreatif la sket.

Mantot berkata...

tapi kalaulah dalam kes ni..isteri dia offer something nak melegakan si suami tapi si suami nak jugak yang "tu"...

tu mmg suami salah la.darah nifas sure tgh jalan lagi waktu tu.

double setan la lelaki tadi tu

Mantot berkata...

tanya la apa2 lagi..aku akan jawab.kau tanya aku elok2..aku jawab elok-elok..

Menteri Dlm Negeri berkata...

I nak cadangkan kpd laki yg gila seks perbanyakkan berpuasa,bersolat sunat & berzikir rindukan Tuhan & Rasulullah. Dgn cara tu, takde la bini tengah sakit2 pun, nak ditibai gak gara2 dlm kepala 100% seks.

Soalan I, adakah spesis laki gila seks akan terima cadangan I atau tolak bulat2?

I rasa cara atas tadi je la yg berkesan since spesis sex maniac never bothered utk memahami kepedihan mahupun pengorbanan bini masing2. Sendiri salah, balik2 ini SEBAHAGIAN KESALAHAN isteri. How heartless...

anis berkata...

mantot, aku nak tolong angkatkan tangan untuk laki aku....laki aku tak gile seks pun...masa aku start pregnant (mual2) sampai baby dah 4 bulan, kami masih tak bersama...genap setahun ko tau tak!
bila aku tanya, dia tanya aku balik, "sakit bersalin hari tu dah ok ke belum?dah hilang trauma ke belum?"...
yang aku tau die asyik kerja dari pagi smpi 10 malam...bile balik malam, die tidur smpi pukul 4 pagi...
pastu dia solat tahajud,bace quran etc smpi solat subuh...weekend pula die 'keluar' gi bayan lah, karkun lah...
tapi aku pelik, aku tak 'terasa' apa sebab mungkin aku sibuk dgn anak2, kerja rumah, kerja ofis kot...
tolong kasik tips sikit mantot!

iamBIG berkata...

aduhai pompuan pompuan ni nak butthurt ngan Mantot apesal....aku ni pompuan aku paham point si Mantot nih...bagi BLOWJOB la kt laki dorg t2...bukan susah pun...takpun pakai lingerie pastu dancing2 depan laki, haa kan tolong nama nye 2...aduyai, korg ni terlalu NAIF laa....google ade kan, g taip ape itu blowjob...
wakakakaka.....AKU SOKONG MANTOT!!!

Tanpa Nama berkata...

klu si suami nak, ajar2 la si isteri cara nk main cara lain. sbb kdg2 aku paham perempuan nie naif ckit. tp klu dia dah tahu, dia pulak la yg melebih lebih hahaha. apa2 pun suami dlm citer atas ialah manusia bertopeng iblis.

D berkata...

lah mantot jugak yang kene.kui3.

yang perempuan2 apesal sensitif sgt dgn satu ayat last "tolong" mantot, yang berjela2 sebelum tu takdak plak nak komen. pelik2.

Benda pelik2 mcm berita kat atas tu bukan saja2 jadi. kalau nak list faktor dia satu2 mmg tak dapatlah.

Semua yg komen marah kata lelaki tu patut jaga nafsu sendiri. Memang betul pun. Tapi generally apa yg aku nampak, kat malaysia ni kurang kot lelaki beriman+baik gila+soleh+faham perempuan sgt2.

Jadi yg perempuan ni, jgn marah sgt kat mantot, kang kot2 kita dapt situation mcm ni kat kita, nak buat apa? Bukan senang nak jumpa laki baikk kat malaysia ni, tgk perempuannya sudah...

Gloria berkata...

Brader, aku rasa ramai sensitif sebab terjadiknya ISU BABY jadik mangsa tu la. Kejam woo..

Point tu point jugak. Tapi kalau cara menulis, point nya boleh jadik lain, bahaya jugak.

Jadi, untuk POST ni sahaja, AKU TAK SOKONG MANTOT!!!

brat2104 berkata...

chup.. 23 hari bukan masih ada nifas ke? mana bole lakukan hubungan kn?

Tanpa Nama berkata...

woi mantot!!ko jgn tunjuk jahil sgt2!!!...dalam ISLAM x de pun dibenarkan melakukan hubungan suami isteri melalui dubur.....haram hukumnya cara macam tu....mmg sah2lah mantot...ko nih mmg antara salah sorang lelaki gila seks kat dunia nih.....1 jek la aku nak ckp...kesian bini ko!!....sedap mmg sedap...tu kat dunia....kat akhirat....ko tanggung la sendiri!!!..

LydSunshine berkata...

Sape yang baca entry ni guna akal pasti akan cool, dan sape baca guna hati pasti akan melenting. Sekian. Saya sokong mantot. Majulah mantot untuk negara.

Edward Khil berkata...

http://encyclopediadramatica.ch/Baby_fuck

BRO, IT'S AWWWWWWWWRIGHT! BABY FUCK BABY FUCK BABY FUCK BABY FUCK BABY FUCK BABY FUCK BABY FUCK

Tanpa Nama berkata...

Itulah pasal sebelum kawen kena ader ilmu, bukan main redah ajer, suruh baca buku tak mau, sombong, malu nak tanya. Bila dah timbul masalah tak tau nak selesaikan, nak bertanya nampak sangat kejahilan.
Wa dah kawen...memang setan dok goda masa bini dalam pantang...sib baik bini faham dan mengerti dan tau riak muka suami miang camana.Bini sendiri offer menyelesaikan masalah" saya tengok abang ni resah ajer...meh sini saya bantu...." kah kah kah...isteri yang perihatin. Baca kitab apa yang boleh dan apa yang dilarang...

takutake berkata...

Apesal pembaca perempuan blog kau ni lembab sangat?

-___-

mr_bread berkata...

hipokrit la anonymous2 ni.berani 'menyalak' belakang byg2...asal tak berani tunjuk sapa anda?

tula dia MELEIS. kau nak pertahan agama tapi dalam masa sama kau sendiri 'HINA' agama kau...stupid meleis...

bahasa melayu penuh kiasan.baca pakai kepala lutut macam mana kau nak faham...haaa...sia2 tuhan bagi kau kepala minda.sila jgn jadi kaldai.

yg pompuan jgn cpt nk butthurt.dan jangan komen ketika emosi tgh bergelora.

Jepun berkata...

Anon & penulis blog yg tak pernah tunjuk muka memang sama2 hiprokit. Ada berani ke kita MENYALAK depan Najib?

lemon itu manis. berkata...

hm. aku baru baca post ni sebab aku baca entry lepas yang ini. aku taknak komen pasal pelaku tu..

aku rasa ko takde cakap pasal liwat bini pun kan, mantot? kebetulan ko cerita pasal liwat sebelum tu. maka orang jump into conclusion - macam apa yang orang marah2 tu la sampai sanggup cerita pasal kehebatan suami sendiri. benda-benda tu korang simpan je la dalam kocek korang. takat nak cite laki aku baik, dia belikan peti ais 2 pintu untuk aku ok lagi. haih. semoga aku terhindar daripada komen-komen seperti itu.

bila aku baca ayat tu, aku terus terpk.. erm. guna la benda lain selain qubul dan dubur. right? macam mana caranya, guna la kreativiti. gi cari kamasutera gi. (org tak layan porn cam aku blh membaca je la. tapi tu pun aku belum jumpa buku tu.. ko ada?)

thanks la mantot pasal kasi satu cara nak atasi masalah ni. aku tak rasa isteri dia salah sebab perempuan ni selalunya diberitahu masa pantang tak boleh buat benda tu. tak tau la berapa ramai yang bertuah yang dapat tips nak meredakan gelora di hati suami.

tamatlah karangan aku hari ni. sekian.

Tanpa Nama berkata...

Adoi..yang takleh blahnye, akak2 yang marah2 ni bini-bini orang belaka..
tapi still tak faham..
siap ingat penulis maksudkan liwat..
apekejadah?

xD

Tanpa Nama berkata...

Setuju