Oktober 17, 2011

Cara Terbaru Untuk Pregnant


Oh yeah...mesti ramai wanita yang gembira di luar sana.
"KITA SUDAH TIDAK PERLUKAN LELAKI UNTUK PREGNANT!"

Cover up hebat maha agung.
Menunjukkan IQ askar USA berada dibawah paras beku.

39 ulasan:

♥CIK SHA♥ berkata...

erk?langsung tak logik..penipuan apakah?otak beku tahap kronik sangat dah ni..(-_-")

DuniakuAbstrak berkata...

adoi..ini macam pun ada ka? haha

Elly berkata...

wth!

cik puan apel berkata...

Homaiiiii..pathetic gilalah!

Jannah Abraham berkata...

tak sangka ade gak org US yang IQ low.

Adlilatun Nur berkata...

Boleh percaya tu yg pelik bin ajaib.

LydSunshine berkata...

Nampak sgt le askar US mmg tak cerdik. Bleh pecaya plak tu.

♪ cik katak ♪ berkata...

hahah gile betol.. nampak sangat bodohnya

gadis kepastian berkata...

suami dia 2 benggong kot..hahaha

Azura Mendezz berkata...

Peh...apa gila punya kaber line!!
pasni bole la dia buat wayang 3d byk2..
eh..silap..tgk wayang 3d..hehe! =P

Tanpa Nama berkata...

ok gak tu daripada dia buang baby tu dalam tong sampah dan digigit oleh semut ataupun di campak dari bangunan tinggi ataupun di buang dalam sungai..tak sanggup nak tengokkkkkkk anak anak kecil dibuat begitu

Wanita Mutalib berkata...

bodo nya laki dia ngee.

terang2 selingkuh. wah. selingkuh kauuuuu hahahaha.

eRaY berkata...

yang tabloid pun satu...same2 beng....ap....

fatinizzati berkata...

macam tak logik je? takde fertilization mane boleh ade anak

Darus Interferon berkata...

teringat satu siri House bila dia terpaksa menipu satu couple sbb tak nk bergaduh time christmas..

'its a christmas gift'

♥naematulsaadahismail♥ berkata...

hahaha..ba wa dal wau ha kot laki dia tu.

Rai berkata...

jangan lah ada yang pakai trik ni kat malaysia kan..wakaka..gila bebal..

kyo_9 berkata...

huhu..
yang tulis artikel nih pon mesti tergelak giler babeng nye waktu tulis..

Damian berkata...

"KITA SUDAH TIDAK PERLUKAN LELAKI UNTUK PREGNANT!"

Apa yg gembiranya pregnant tanpa laki? Apara lu...

HappyIrfa berkata...

KER DIA MAIN WAYANG DALAM PANGGUNG WAYANG..HEHE

mirul berkata...

yang tulis artikel ni pun same beku otak die dengan askar amerika tu.

bangang.

Cik Siti Fairuz berkata...

@Rai

dun wori, trick ni susah nk jadi kt mesia.. sbb askar US takdak kt sini..muahaha

Tanpa Nama berkata...

hahah, the title maybe right you know, but she is only telling half the story ;P

adanaberkat berkata...

cantik gambar..gambar cobian tu rarelah.. mana ko dapat bro

Tanpa Nama berkata...

Hahahah sengal la korg ni.... cube bace ni

http://www.mediaite.com/online/brazilian-satirical-paper-tricks-american-news-outlets-into-believing-3d-pregnancy-story/

Len kali sebelum post siasat dlu... ape ke sengal la

Tanpa Nama berkata...

anon 4:46....saja nk kasi layan tuan blog. dia kan tgh hepi hari-hari ckp psl pregnant,sex,ect.. huhuhu "dunia kebapaan" lyn kn jekkk

Tanpa Nama berkata...

hahaha layan2 pon post bende bengap pon wat ape kan

Tanpa Nama berkata...

baru baca pon da tau diperbodobodokan..haha

Tanpa Nama berkata...

tot mmg suke memperbodohkan orang.... sila la

El berkata...

hahaha. serius bangang askar tu

Tanpa Nama berkata...

lor sorang lagi percaya

adanhayad berkata...

ok la tu. sekurang2nye anak tu tak jadi anak tong sampah.

*sumpah bangang

Tanpa Nama berkata...

ade lagi yang caya nih...harharhar

Miss Y and Her World berkata...

memang sewel. orang bodoh pun tak kan percaya. so agaknya laki dia tu kategori apa ek?

sim_2096 berkata...

kerja2 membodohkan umat manusia...ftw?...ingat skang suma org bodoh ker..!

Tanpa Nama berkata...

mantot oi..
kaji blu sblm post
web satire jek sumbernya

al- ifudin berkata...

ni harian metro versi usa..

hahaha

Aimi Rosli berkata...

scary ~

nn berkata...

apakah kebodohan. haha