Oktober 13, 2010

Photoshop Yang Tak Hebat Tapi Kelakar

Hehehehehe.

50 ulasan:

Along berkata...

OMG!! Teruk la ko ni Tot! Hahahahha...aku antara nak gelak atau nak nangis tengok.

cahaYemOon berkata...

hahaahahhaahahaahhaahaha! ape je yg nenek tu buat?? giler ah! BERtarian tiang~ menanges mak die kalo tgk..
*baek punye edit!*

Azrul Hisham berkata...

Dem...Bik Mama buat show pulak...hehe

"jujus" berkata...

patah tiang tu karang...

Obefiend Weiland berkata...

lepas ni kena sedition act macam zunar

mereka tiada humor mantot

btw

I LOLED! nice one

sh1n berkata...

hahaha..memang ada bakat

mr edz berkata...

buat tambah dosa jer

Tanpa Nama berkata...

terbaik!!!

Khairi berkata...

macem sielll hahahahah.

Rayz berkata...

Hahaha terbaik dari ladang dalam laut atas bukit...
tot,kuar cite pasal bola kelantan ngn selangor lak,pasal gado tu...

Other Malaysian berkata...

superb! haha

nurul nadea berkata...

ko anti sangat dengan perempuan ni apesal?

dexidle berkata...

aku memang x suke pompuan nih... kalau ada majlis yang ada bersama Yg dipertuan Agong... dia punya over lebih dari Permaisuri Agong... tgk dia kelular tv tiap2 malam time berita pon geli... tgk pic mantot buat ni lagi geli.. macam2 geli.. geli hati, geli geleman..

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

aduhaii~ sape punye kerja la nih?

Tanpa Nama berkata...

bahaya weh..kang tak pasal2 isa..takuttt

shasha berkata...

ayooo...kenapa sampai cenggini di edit nya.huks. nk gelak tp kne kaver sket, nk nges pon ada.. huhu T_T

Tanpa Nama berkata...

melayu..melayu..

semua nak takut..takut hantu, takut bini, takut laki, takut jin, takut air, takut api, takut kartun, takut satira, takut udara, takut angin, takut anak, takut saifool, takut 1st lady, takut janda, takut ISA..

tapi bab agama tak takut plak an..semua kasi langgar...sumpah sana, sumpah sini. bomoh sana, bomoh sini..


p/s:
syabas mr mantot...saya pernah tgk pic nie kat blog bro hisham rais di tukar tiub..you make my day.. lol!

kahkahkah berkata...

mantot lu ada couple history ke ngan si big mama ni... sampai begitu benci kau pada dia... khakhkahakhakah

aku gelak jugak nih ngan gambo tu.. tapi aku lagi kesian ngan mentaliti kau ni...

Misae-Nohara berkata...

weh, ko tak takut ke?

rozy asrawaldo berkata...

berani buat berani tanggung lah :)

mantot kontot berkata...

hahaha sikit macam puki mak ko Mantot Kontot

Tanpa Nama berkata...

Beta, Sultan Shahrul Nizam dari Negeri Pohon Beringin dengan ini menganugerahkan Darjah Kebesaran "Kerabat Anggun Terunggul Astaka Kelintong"(KATAK) yang membawa gelaran "Panglima Kekatak" kepada Braheng Ali......kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

kah kah. lawak ah :D

akak berkata...

"kalau setakat undang-undang malaysia yang kebanyakannya tak boleh pakai, abang tak takut...nak saman, samanlah...kita sepatutnya takut pada Allah, hukum Allah yang sepatutnya kita pakai setiap masa dan di mana-mana...nak takut apa, selagi kita benar, Allah bersama kita...."
itu kata laki aku setiap kali bila aku suruh die renew lesen (lesen yang susah nak dapat melainkan kalau........... lu fikirlah sendiri)

akak berkata...

BTW mantot, ffuuhh....kakinya gebu dan berketak lah...

Laici berkata...

Ala, mantot ambil dr mna ntah pic nih,sje nk show.jgan la kondem dia..haha..dok bising2 maki mantot watpe

~pinjam kata2 brahem, utk haters blog nih

*U tak suka, u keluar !

Mantot berkata...

bukan aku buat la.jgn la kredit kan dekat aku.aku ambik dr blog Hishamuddin Rais

ashraf berkata...

terbaik lah

Nobita Sensei berkata...

aaaauuuuuwwww...hot mum.

SyncRo MEOR berkata...

oh come on.. grow the effing up. bukan nak cakap aku baik sangat la en but ape la masa terluang manusia yang buat pic ni tak bleh gune untuk benda lain ke ? hais... think about if someone made this picture using your mum's head.


*totally made me laugh though* haha

ainngah berkata...

ahahahaa...kelakar giler ar!!!terbaekkkkkk!

Z Schadenfreude berkata...

terima kasih kerana buat aku ketawa dan kurang homesick.

LOL!

Tanpa Nama berkata...

Banyaknye ko kne mntak maaf kat org nnt tot...

Tanpa Nama berkata...

gila pole dancing...

mau tercabut tiang tu weh..

Tanpa Nama berkata...

patut ada tatoo naga kt kelangkang penari pole tuh.. baru ganas! grrr

xpun tatoo bendera (sila pilih negara), keh keh keh

Sue Anna Joe berkata...

Kejam. Tapi kelakar gila okay.

Tanpa Nama berkata...

Menghina orang aje lah keje ko....insaflah sikit dari wat dosa.

anon gak berkata...

alah..bukannye salah mantot...pic ni dah lama berlegar dalam internet...rerajin le buka internet yek pas ni...

Tanpa Nama berkata...

Hippo show

CikalakaCikaCi berkata...

haha

Tanpa Nama berkata...

sumpah kelakar gila kot!!!

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

hilang selera.. yuks!!

Tanpa Nama berkata...

hahaha........

Tanpa Nama berkata...

korang kena jilat tapak kaki rosmah sbb korang buat fitnah...bukan aku kata tp nick ajis yg kata wakakaka.

mirah berkata...

hahaha!! mampu geleng je~

Afrida Shobri berkata...

saya memang tak suka rosmah.
sangat2.tapikan...agak2 tak berdosa ke kita malukan dia macam ni?dan selagi orang tengok,dapat saham jugak la kita kan?

*rosmah...rosmah...kan orang dah tak suka.kena main je ko.kesian.

Tanpa Nama berkata...

Astagfirullahhalazim...x baik wat fitnah wei..dosa jariah ni..

curse u berkata...

wtf...kalau la aku buat gambar mak kau mcm ni mesti kau gembira kan
burn in hell!

Tanpa Nama berkata...

kau mungkin x takot kerajaan Malaysia amik tindakan. tp ko siap baik la akhirat nnty

Tanpa Nama berkata...

Cakap tak serupa bikin. Pong pang pong pang sana sini sembang hina orang itu keji. Dosa. Dia pun sama dengan je. Cuba kalau orang tak suka mak kau then buat macam ni. Mendapat kau. Tak kisah la dari mana ko dapat gambar ni tapi once ko share, ko pun tak ada beza dengan orang2 yg kau duk pong pang pong pang hina tu.