Oktober 25, 2010

All Hail Datuk Seri Sepp Blatter! FICK FUFA!


Makin ramai pulak orang luar yang orang Malaysia kena panggil Datuk.
Salah ke kalau jumpa Datuk ni kita panggil dia Hoi ke,Uncle ke,Pakcik ke?Kenapa ada Datuk2 yang insist orang2 biasa ni panggil dia pakai title?

Datuk Seri Sepp Blatter....we are a country who always reward those who dont give a shit about others.Googlekan "FICK FUFA" dan bacalah pasal penganiayaan FIFA tehadap penduduk2 Afrika Selatan masa World Cup yang lepas.

Kat Malaysia,samseng dihargai,ustaz dimaki-maki.

12 ulasan:

daisy berkata...

aku selalu je panggil kawan aku datuk.biar dia nampak tua kih..kih..

Khairi berkata...

cis aku tak tahu apa bende ni. ingat mencarut tadi. terus klik.

sangRIMAU berkata...

biasalah ada orang jaga standard.

kepala apak dia.

:) tapi dia berduit nak wat camne..

haha.

padahal dalam islam semua sama ja tak de lebih2.

cuma yg beza iman di dada kukuh atau tidak. :)

sangRIMAU berkata...

biasalah ada orang jaga standard.

kepala apak dia.

:) tapi dia berduit nak wat camne..

haha.

padahal dalam islam semua sama ja tak de lebih2.

cuma yg beza iman di dada kukuh atau tidak. :)

SHE berkata...

DYORANG PAHAM KE 'DATUK' TUH APE? MUAHAHHAH!!!

Tanpa Nama berkata...

aku xfaham kenapa malaysia suka bagi gelaran datuk pada org luar??
sampai shahrukhan pun dia bagi datuk...
atuk dia!!
huh!!

Cik Agogo berkata...

hai datuk... saya single.

muahahahahahaha~~!!!

Kap berkata...

masa untuk tukar tiub.

Papa Chang berkata...

nie sume mainan nak cover mase depan selagi ada hayat jerr nie kehkehkeh..
ibarat pepatah.. orang berbudi, kita berbahasa...

itu pun kalo dato seri sepp blatter nie amik kesah wakakaka

Mat Pintu berkata...

najibah..najibah..najibaah baah baah~

shadee_capdrag berkata...

Kalau gitu, patut la kene ada Datuk Alex Ferguson ngan Datuk David Beckham atau Datuk Wayne Rooney lak ye coz diorang pernah datang Malaysia...hehe

Tanpa Nama berkata...

Mgkin diorang bg title Dato' Seri kat Blatter tu nk sruh dia bg Malaysia msuk World Cup automatik kot...