Oktober 26, 2010

Catatan Hidupku Yang Penuh Noda

4 Disember 2007
Semalam genap 1 tahun lamanya aku bekerja di ofis aku sekarang ini.Ada waktu duka,ada waktu suka.Setakat ni ok la lagi.Seronok kerja sebab ramai orang aku jumpa.Aku mula-mula ni hanyalah tukang bancuh air cum kerani.Bagi aku 3 bulan...aku yakin aku akan jadi second in command!Aku boleh!Pasti kehidupan aku takkan dibebani masalah kewangan lagi.

29 November 2008
Selepas hampir 2 tahun aku bekerja,tiba-tiba bos besar aku,seorang Datuk memanggil aku ke dalam biliknya.Aku takut jugak sebab mana lah tahu aku ada buat silap ke.Aku masuk dan duduk lah depan meja dia.Dia kata malam ni ada corporate dinner,assistant dia takleh nak ikut jadi dia ajak aku sebab perlukan orang nak manage something.Aku pun angguk aje la.Peluang aku nak create a good impression.Aku akan mampu buat wedding reception yang tunang aku impikan!

Malam tu lepas dinner,sambil naik Mercedes bos aku,tiba-tiba bos aku panggil,"kau nak dapat bonus tak bulan ni?" Aku sebab nak duit punya pasal aku angguk aje la.Bos aku suruh aku bukak seluar.Malam tu adalah malam pertama aku diliwat.Menangis aku balik rumah tu tapi aku pendamkan aje la.Mungkin sebab aku rasakan tu adalah salah satu job scope aku.

30 Disember 2008
Kejadian tu berulang lagi.Kali ni kat rumah bos aku masa family dia pegi shopping.Dia tak pakai kondom.Aku still sabar aje la sebab membayangkan bonus yang akan aku dapat nanti.

1 Januari 2009
Aku diminta untuk bend over lagi malam semalam dan pagi tadi. Kata dia, sebagai memperingati new year.Aku bend over.

17 Januari 2009
Malam tadi lagi sekali.Aku redha.Aku terperangkap,sama ada mahu jaga maruah atau karier.Aku pilih karier.Orang boleh nampak kita takde duit tapi orang takkan tau kita takde maruah.

22 Januari 2009
Malam tadi,atas lantai.Sakit badan aku.Makin kerap pulak bos aku mensodomi aku.Petang tadi,aku borak dan ceritakan dekat member baik aku.Dia tanya aku kenapa tak berenti kerja dan pegi report polis?Aku jawab aku takut nanti karier aku yang sedang meningkat naik terganggu.Member aku kata kalau dah camtu,aku kena redha aje lah punggung aku diterokai.Aku redha ajelah asal aku tak hilang pekerjaan.Dia kata aku bangang! Boleh dia kata bangang?

Aku takut benar hilang sumber pendapatan.Aku perlukan duit dan bonus yang dijanjikan bos aku tu.Aku tak nak pegi kerja kilang,tak glemer.Boleh aje aku berenti kerja berniaga burger ke,tapi berapa sangatlah yang aku akan dapat.Nak tukar kompeni lain yang bosnya tak gemar meliwat staff dia?Diorang ada ke bagi aku bonus besar dan jadikan aku right hand bos kat situ?

2 Februari 2009
Aku diberikan hadiah sehelai seluar dalam.Dia tak tau ke yang aku suka pakai boxer?Aku pakai aje la sebab dia insist aku pakai jugak.Dia suruh aku menari depan dia.Aku jawab aku segan sebab aku tak pandai menari.Dia terkam aku.Ya Allah Ya Tuhanku,bukakanlah pintu hati bos aku ni supaya dia berenti meliwatku.


14 Februari 2009
Semalam adalah kali ke lapan aku diliwat tanpa kondom.Sakit anusku.

Sudah sampai 8 kali anus ku ditebuk.Aku tak dapat bersabar lagi kerana kesetiaanku dipermainkan. Ramai orang yang akan melarikan diri hanya selepas sekali juburnya dirodok tetapi aku sudah pun diliwat sebanyak 8 kali tetapi masih belum juga aku nampak imbuhannya.Apa gunanya kesetiaan dan kerelaan aku jika apa yang aku hamburkan ni tak berbalas?

Tak ramai lelaki yang mampu berikan apa yang aku telah korbankan.Kesetiaan aku tak mampu lagi dibeli.Esok aku akan pergi report polis.Aku dah tak tahan.Barulah aku tersedar,aku dah menjadi mangsa lelaki bernafsu binatang tu sebanyak 8 kali.Esok aku nak hantar surat resign dan jauhkanlah diri aku dari dia.BOS BABI!BOS AKU KAKI PELIWAT!BOS AKU TAK RETI PAKAI KONDOM!BOS AKU JAHANAM!CILAKA LAH KAU MANUSIA DURJANA!PELIWAT!MINTAK-MINTAK KAU DENGAN ISTERI KAU DENGAN FAMILY KAU SEMUA PEGI MAMPUS DALAM NERAKA!ANAK HARAM!


15 Februari 2009
Aku masih cuba menahan lubang juburku daripada terbuka.Sudah banyak masking tape dilekatkan dilubang juburku untuk memastikan air mani bos aku tidak terkeluar.Aku akan cuba menahan kerana kata pihak polis,itu bahan bukti yang cukup kukuh.Polis kata pakai double sided tape lagi elok sebab dapat dilekatkan kedua belah dinding anusku lebih kukuh.


16 Februari 2009
Ya Allah yang Tuhanku,lindungilah aku.Berikanlah petunjuk kepada bekas bos aku dan berikanlah kesedaran kepada mereka yang bakal menjadi mangsa dia supaya tak mengulangi kesilapan aku.Amin.

...............

Filem-filem Melayu masih ketandusan idea-idea lawak yang baik kerana semua penulis komedi sedang sibuk menulis skrip cerita paling kelakar di mahkamah.Ada orang tanya kenapa aku tak menulis pasal politik?Tiap2 kali aku nak menulis pasal politik satu2 nya benda yang bermain kat fikiran aku adalah gambaran "ehem-ehem" disontot "ehem-ehem."Politik Malaysia dah sinonim dengan liwat.Berapa tahun dah macam tu?

37 ulasan:

PIDUT ASiS berkata...

terkejut aku...aku ingatkan ko cite kisah ko mantot..hahaha

nadrah zainuddin berkata...

HAHAHAHA THE BEST POST EVER MAN!

SHE berkata...

NIH LEH GANTI NOVEL 'SHIT' YG KNE BANNED. KISAH KEPALA TAIK NGAN GEROMBOLAN. AGAK MEMUALKAN, TP AKU SUKE BC.. POST TERBAEK SETAKAT INI.

Tanpa Nama berkata...

hahaha speechless..
terbaik..

Punk Princess berkata...

aku betol2 ingat mantot yg kena liwat..hahaha..adess..

Tanpa Nama berkata...

boss..

tak dak sambungan ka?

terbaru dah ada 3 pakar untuk check jubur 3 jam...muahahahhaha..


anon cari jodoh

Lann Shaukani berkata...

Pfft.

Mati2 gua ingat lu kena mantot oi!

Tanpa Nama berkata...

hahaha.....boleh menang anugerah cerita asal terbaik kat festival filem malaysia tahun depan.......itu pun klu david teoh atau edry halim setuju nak terbitkan filem nih

armzeli berkata...

hahahah.....ingatkan ape tadi...

Tanpa Nama berkata...

sebabkan aku lelaki aku geli gila dgn pos kau!! GELI SIAL!!

Tanpa Nama berkata...

dah dua org sangka mantot kena liwat. ya tuan-tuan...mantot kena liwat...wakakakaka

Kazaztan Team berkata...

sila habiskan skrip nie ye...kalu boleh sila filem kan...untung2 menang anugerah...

Kap berkata...

aku suka part double sided.

Cik Agogo berkata...

boleh kembangkan lagi ni...

hahaha...

Myth berkata...

Sedangkan shamsul yusoff leh menang pengarah terbaik...

panji alam berkata...

sial punye saifool..politik Malaysia ditentukan oleh lubang anus saifool yg ditutup dgn masking tape..

redbean berkata...

cerita mendalam macam lubang bontot ko mantot, eh, mne aku tau ni...? hahhahah

shasha berkata...

WOW! Menarek. tertarek. masking tape? double sided tape?

mantot ini mmg skrip paling best tahun ini. :D

Khairi berkata...

aku rasa la. aku rasa la aku tau sapa punya cerita ni.

gile slow.

Tapi mungkin ada banyak lagi faktor yang menyebabkan si dia diliwat, faktor suka sama suka mungkin juga. atau faktor songsang mmg ada.

sebenarnya, kalau dia bunuh bos dia, mesti lebih teruk. jadi dia repot polis aje la. dinding anus dia jenis material apa lekat pakai dabel tape hahahahahaha.

aku rasa dia tak lekat tape tu kat lubang dubur tu betul2 mantot, kat situ berkedut banyak, mesti tiris. Aku rasa dia tape kan keseluruhan punggung dia. lekat dari atas, tarik turun sampai ke g spot antara dua telur, lepas tu kasi kepit kuat2 tahan sampai gam kering wakakakakkaa. bertakung semua bahan bukti dalam tu hahahah.

Tanpa Nama berkata...

woit..

nanti saifool saman ko nanti baru tahu..

p/s:
3 hari tak mandi beb...tapi solat jumaat dan sumpah keramat jalan....double headed snake...adoyaiiiiiii...

Tanpa Nama berkata...

Perkasa chief Ibrahim Ali's bypass heart operation at IJN took only 2 hours but 3 specialist doctors from HKL take 3 hours to just examine Saiful's anus.

Is examination of Saiful's anus more complicated than Ibrahim Ali's bypass heart operation?

Something is wrong somewhere.

TERJEMAHAN SIMPLE:
Apakah pemeriksaan anus Saiful lebih rumit daripada operasi jantung Ibrahim Ali?

3 JAM (SAIFOOL) VERSUS 2 JAM (IBRAHIM ALI)..

SOMETHING WRONG SOMEWHERE...

NOTA (CELAH) KAKI:
PERLUKAN MASA UNTUK BUKAK DOUBLE SIDED TAPE TU KOT...
MUAHHAHAHAHAHHAHA

Mantot berkata...

hoi hoi,
jangan la describe sedetail mcm tu.imaginasi manusia ni kuat!apa yang kita selalu fikir waktu tidur besar kemungkinan akan dimanifestasikan dalam mimpi.

Azrul Hisham berkata...

haha...terbaik la bro :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Edward berkata...

hahahahahhahahahahhahahahahahah............nice story~~

Kasmawati Jaafar berkata...

ko memang blogger sejatilah!!

~ Mr Somebody ~ berkata...

kambing..
aku ngah breakfast baca benda ni
seb baik xmuntah
haha

Tanpa Nama berkata...

harharharhar...

x bole blah la mantot.. kesian mamat tu, terasa lah hatinya nanti...

i like

apenzz tensai

anakomar berkata...

terbaik...
tunggu sambungannya
minta mamat khalid bikin filem

Tanpa Nama berkata...

fuck azrul hisham !

ko nak tinggalkan link blog ko buat ape?
madefaker

en.sarip berkata...

dua part ak xleh than gelak, bab double tape n komen en.khairi.. cam celake.. haha

Tanpa Nama berkata...

boss..

bab hidang kopi keesokan harinya lepas kena sontot ko terlepas pulak...

dah la tak mandi, tak berak, tak basuh..lepas tu kena 'tape' double sided..bancuh kopi lagik...huh...

p/s:
kesian la yang minum kopi kunyit tu...wekksss,,,

Datin Lulu berkata...

Kalau ada filem macam Mantot tulis ni dibuat pada 15 tahun akan datang dan dapat menang banyak anugerah, saya tak heran pun.

Masa tu Mantot boleh saman penerbit sebab ciplak idea dia.
Kaya Mantot masa tu.

Kepada Mantot, sila copyright reserve kan idea cerita ini. Kalau ada pattern syarikat bdaftar sekali.

Selamat jadi kaya.

Tanpa Nama berkata...

SODOMY2 27 Oct - ‎​Judge tells Karpal to proceed with other parts in cross-examination while he considers the defence's request.

Seoranghakim yang gagal buat keputusan segera. Kena check dengan pihak 'atasan' dulu..

loveindark berkata...

TERBAIK laa encik mantot!!! the best entry ever!!! hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Fikiran rakyat malaysia telah diisi dengan "liwat" hinggakan budak sekolah rendah pun dah tahu pasal masuk konek dalam jubur tu ialah liwat namanya.

Kenapa kisah anwar liwat ni jadi tajuk yang besar dan lama, sedangkan isu dosa seks ni bersepah merata negara, dan dilakukan oleh banyak orang yang jahil? Semuanya hanya kerana tujuan politik semata-mata. Tuduhan terhadap anwar itu tidak ikhlas dan bukan untuk menegakkan kebenaran sebenarnya, tetapi adalah satu senjata politik untuk menjatuhkan anwar oleh musuhnya iaitu pemimpin-pemimpin Malaysia yang jahil agama. (Negaraku sudah korup)

Tanpa Nama berkata...

Semua calon-calon wakil rakyat yang ingin bertanding di Malaysia mesti diperiksa anu masing-masing untuk memastikan ia bebas dari kesan tujahan ke jubur.

Setiap pembantu peribadi YB mesti dibekalkan dengan double sided tape untuk menjaga keselamatan dan kesihatan jubur.

"satu anu, satu jubor".

eizy_noor_izza berkata...

hehe. mula2 baca ingat ko yg kena. tp baca abis..... huhu. politik. politik.

follow u