Jun 06, 2010

Peha Rozita Che Wan Putih Melepak Aku Habag Hang!

Perempuan tak sejuk ke pakai camni?Aku kalau gi jalan kat shopping kompleks pakai
seluar jeans pun kadang-kadang menggeletar kesejukan.

44 ulasan:

Kalut Malut berkata...

aku pun tak paham cane diorang boleh pakai camtu.

Sesumpah berkata...

haha aku pun tak tau la nak habaq apa

kyo_9 berkata...

kalo x silap, diorang tgh hadiri majlis amal kan? (tipu jer)

~ Muhamad Nor Haqim ~ berkata...

jgn terpedaye ngn peha slim cmtu, byk lemak tu..(slim ke??)

hahaha

Hidemichi berkata...

Ada orang kata diorg pakai uniform GRO...x taula betul ke tak.

Tanpa Nama berkata...

perghhhhhhh...mantot!

Tanpa Nama berkata...

baju merah tu baik pny cakap dah pegi umrah 3kali. tp masih lagi pakai mcm tu. pelik2 lah artis skrg. mcm dah xtau agama. dah akhir zaman mcm ni.. ishhh

j0j0_bdiN@ berkata...

dua-dua kaki tak cun~
tp sanggul merah ade bunga tu i like~
baju itam tu x de singkat lagi ka?

Tanpa Nama berkata...

yg nk duduk kepit2 tuh kenapa..?
alang2 dah pakai mcm tuh bg je lah free show..
terseksa batin aku curios nk tgk hiasan dalaman..
haha..
bodoh punyer artis pompan..!!
ibarat pelacur jalanan...

Besi Karat berkata...

artis.biasa la tu.
kalo bik mama pakai itu macam,air mata darah beb keluar.
ngahahaha

mack berkata...

mereka ejen yahudi kiranya begini sah la mereka sama juga macam yahudi mungkin lebih teruk dari yahudi,....

hellioz berkata...

"Style!"
kate mereka...

gwa xcakap,
gyahaahahhaahahaha~

Tanpa Nama berkata...

alang2 pkai gitu, strip dance terus la kat situ.

Tanpa Nama berkata...

depa artis masih muda,molek dan cantik,takpa bagilah depa melawa dan menikmati keindahan diri mereka.penampilan yang indah dan cantik adalah kebahagian mereka biarlah mereka bahagia dengan kecantikan mereka seadanya.ada mata lihat ada telingga dengar ada hati kita doakan mereka bertemu dengan kecantikan rohaniah akhirnya.bukankah islam itu saling doa mendoakan.

Nerzhul berkata...

semoga sempat bertobat.

Tanpa Nama berkata...

Mantot..mana ada sejuknya..time tgk wayang lg lh golongan wanita kurang kainnya..dh lh aku kurang gemar pakai slua dlm..aiya..seksa aku nahannya tot..

AUSTENITE berkata...

Rozitaku syg,kenapa kai seksi sgt, nanti mak i nampak x jd plak wat menantu..huhu..

Tanpa Nama berkata...

depa ni dah tersesat jauh..mudahxan diberi cahaya kebenaran buat depa..depa ni terang2 cuba mencabar hukum ALLAH..dan ada juga insan yang patut rasa bersalah dan menyumbang kearah ni..sapa dia tu..p tanya Jamil Kir.....

Tanpa Nama berkata...

hang pa dok biising apa ni,,memang keje mereka tunjukk benda2 yang jarang org tunjukkk,,,,tu pakai sluar dlm pun belum tentu,,,,kroni yahudii lah katakan,,

Tanpa Nama berkata...

hang pa dok biising apa ni,,memang keje mereka tunjukk benda2 yang jarang org tunjukkk,,,,tu pakai sluar dlm pun belum tentu,,,,kroni yahudii lah katakan,,

Khairi berkata...

depa sejuk, kita yg panas hehe.

LANN berkata...

ZZZ.. aum aum!

LANN berkata...

ZZZ.. aum aum!

Laici berkata...

nih salah satu jadi punca porno melayu nih melambak skrang nih.nak dapat rozita tak leh,so blasah anak2 dara lain kat luar tu.lanci la wey

Tanpa Nama berkata...

yg paling pelik...artis korea lawa-lawa pun pakai sopan...bila pakai skirt..dierang pakai jeans panjang kat dalam...artis kita ni aku tak tau la...mana punya murah punya keturunan...

Tanpa Nama berkata...

biaq pi la depa nak pakai lagu mana pon, depa dah bagi tengok pree tu kira baguih la tu... kekekeke...

tot x mo review majalah mangga lagi ka?

apenzz tensai

lolcomotive berkata...

*FAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAP*

Tanpa Nama berkata...

perghhh..mantap2..tp cm brotot sket..hehe

hanuman berkata...

smlm rozita(bukan nama sebenar) call..dia ckp,pkai mcm tu best sbb pengudaraan yang baik.

shimusuru berkata...

rozitae ada bg tau dlm mana aku tak ingat, harian metro kot.. die tak ingat die pilih baju tu.... WTF... pastu propar nak pg umrah lg... hekeleh...

org camnie pon ada ke...

AbdullahUmar berkata...

ni laa dia yang dibangga banggakn dgn gelaran UMMAT NABI MUHAMMAD erk????!!!

Fatin Fauzi berkata...

aku plak yg malu

'aisyah berkata...

bosan tengok gelagat artis Melayu yang selalu tak guna akal bila buat sesuatu.

Master Yoda berkata...

kah kah kah

sian...cian...

Tanpa Nama berkata...

peh! sabun mana sabun? hahaha.

Tanpa Nama berkata...

gila...,lutut diego maradona tu.

jagong berkata...

geleng pale aku nengok gambo ni... adekah rozi n siape sbelah dia ni cube nk gitau org ramai yg dia pun ade peha? dia sorang je ada peha? haila..

Juplo_Amouri berkata...

hahaha... sian kat anak dia... kan??

deqnamalu berkata...

haha..nice one

Tanpa Nama berkata...

spender dia warna merah ya ?

Tanpa Nama berkata...

ala,artis ke tak ke same je...xpyh la korg nk kutuk org len..tgk jela dri sndri...

Tanpa Nama berkata...

aku mmg dh lame jatuh cinte ngn rozita che wan..
x kisah la dier pkai tudung ke x..
yg pnting mmg hot mama..
nice lah!! :D

Tanpa Nama berkata...

DUA -DUA KAKI TEGAP. NI MESTI SELALU GI GYM.

Tanpa Nama berkata...

modal nie!!!wakakakaka