Jun 11, 2010

Apa Yang Kita Boleh Belajar Daripada Video "Luna Maya" dan "Ariel Peter Pan"?

Ada ke rupa?Aku tak tau pun sapa dan kenapa Luna Maya ni popular.
Mungkin sebab dia lawa aje ke?Sama la jugak macam Kim Kardashian kot?

1. Kecanggihan teknologi kamera pada telefon bimbit masih belum cukup untuk mendapatkan kualiti gambar yang lebih terang dan baik.

2. Walaupun wajah anda tidaklah sekacak mana pun,asal anda rock star,anda tetap hensem di kalangan wanita.Noh Hujan pun hensem sket dari dia kalau makeup betol-betol.

3. Secantik mana pun wajah tidak mencerminkan nilai harga diri seseorang perempuan.Pada pandangan ramai lelaki, perempuan cantik = susah didekati.Telahan ini tidak benar untuk semua perempuan.

4. Lelaki juga gemar jika kadangkala perempuan take action dan lead all the way.

5. Jika itu memang Ariel Peter Pan,dia memang gagah perkasa.Jika benar itu Luna Maya,dia memang ganas di ranjang.

6. Makin aku tua dan lepas dah kahwin,tengok porno dah macam takde apa..buang masa tengok porno ni.Simpan duit,kahwin dan buatlah porno macam mana korang nak beraksi pun.Berjuta-juta kali ganda lagi best daripada tengok porno.

7. Jika itu Ariel Peterpan,dia sudah pun berjaya mendapat Luna Maya,seorang yang sangat hot.Adakah Ariel Peter Pan ingin jadi Edison Chen Indonesia?Mungkin nanti-nanti.

8. Jangan mintak aku link.

10 ulasan:

marina anakcikbob berkata...

ala...br nak mntk link..
ahahahaha...

Hidemichi berkata...

laki bini ke mereka tu? gua takl ikut arus ke jakarta.

Myth berkata...

kantoi dgn bini tgk porn lagi. Muahahaha~~

Rogayah Suparman berkata...

ariel dan 24 lagi video porno dengan 7 celeb indonesia? huhu mmg gagah perkasa dia ni...

Obefiend Weiland berkata...

9. Seperti biasa photoshop dan after effect dipersalahkan

10. luna maya senyap di ranjang. tidak stim

11.ariel peterpan shave batang. untuk kasi nampak lebih mapan penirnya

12. video Ariel dan Cut Tari bosan. macam kucing bersenggama

13. tattoo pada hips luna maya sangat kiut

14. arile, luna dan cut tak akan kena gam di malaysia. artis melayu malaysia ada hak istimewa kena hukum macam tahik kalau silap sikit. Wan Nirhazlin lepas kes pita seks hilang 5 tahun dari TV. Ziana Zainuddin 7 tahun. Zarina Ann Julie 2 tahun.

Tapi Kim Kardhasian dan Paris Hilton masih boleh line clear di tv malaysia

expect the same leeway to be accorded to the indons

dont u just love hak istimewa orang melayu? Salah ambik ganja pun orang nak bunuh kareer. Meanwhile Chase Crawford dan Robert Downey kaki dadah elok je film lepas kat wayang! HAHAHAHA

J. Love berkata...

damn i never knew about this guy sampailah la ni.

rammyd berkata...

tak paham lah dah amek video snirik pastu bila tersebar tak nak mengaku even dah terang2 muka diorg tu kan.

Juplo_Amouri berkata...

kadang2 naluri manusia mmg camtu. Org terkenal didahulukan, video diutamakan....

Tanpa Nama berkata...

Saper2 yg nk tgk video tu, ala googlekn jer. file yg dlm rapidshare tu dier la tu. hahaha

juplo_Amouri berkata...

itula tu.. baru publish psl dia jgk. tapi xda link ke video tu plak. Hebat!! anda tau... huhu... tapi naluri manusia utk sex n mmg ada.. cam kita jgk la kot...