Jun 18, 2010

Kerana Mangkuk Sebijik,Habis Rosak RTM Semuanya


"RTM?RTM?Hahahahaaa..Teruk betul la you!"

Reporter itu adalah template orang-orang Melayu yang otaknya beku dipenuhkan propaganda kerajaan.Calon paling sesuai untuk dapat darjah kebesaran.

25 ulasan:

pSp berkata...

Haha...suke sgt jd anjing org akhirnya diperanjingkan blk oleh DSAI...setuju dgn DSAI, RTM kena tanyer blk kat UMNO ape tindakan yg dah diambil dgn pendedahan2 yg dibuat seblm nie br blh tanyer pasal perkara ini pulak...kalo hal ini didedahkan nnt org2 melayu x akan ingt hal2 yg belum di ambil tindakan seblm nie...kan Tun Dr. Mahathir jugak yg ckp Melayu mudah lupa...

UMNOAPCO berkata...

RTM penuh dengan taik peninggalan
TOK MAT ... MAMAK CENDOL MYDIN. Lani
taik2 tu dah melimpah sampai ke
jalanan. Bak kata "Ultra Vires" tu
memfitnah Sultan dan "I tu You"

Lembu2 macam ini yang sedang
merosakkan negara kita macam anai2
yang sedang memamah kayu reput. Buat
malu !Malaysia.

AAM berkata...

hahahaha...pencacai UMNO..wat malu je..bangang

Obefiend Weiland berkata...

question

mana ada benda yang tak annoy anwar

semua benda annoy dia. paling annoy dia sekarang ialah Saifool

LOL

SHE berkata...

ABANG AKU DL KJE REPORTER RTM GAK..SIAN DYE..PATOT LA BILE AKU KUTUK POLIS YG TEMBAK KEPALA RWAH AMINULRASYID DL DYE MARAH GILE SMPAI DELETE AKU DR FRENLIST. TERBAEK PUNYE ABG...NGAN BINI2 DYE SKALI SBB BINI DYE CKP BAPAK DYE POLIS...WHOAKAKKA...OH HELLO CIK KAK...AKU XKUTUK BAPAK KO OK. TP SKANG DYE KJE NGAN NST...MUNGKIN EFFECT KJE NGAN RTM DYE JD CAMTUH...HAHAHAHHAHHAHA....

hideYUShi nakata berkata...

ahahaha..ayat bodyguard anwar yg last skali mmg best..

"org dah tak tgk RTM lah.."

hahaha...simple

Shahira berkata...

hahahahahaha.
bodohhhhh!

azlan shah berkata...

hai mantot, mantot.. kesian...

Tanpa Nama berkata...

mamat tu dah intai peluang..berangan nk jadi cm ezam kotak ke..puad zakarsi ke..menteri bueh mulut...paling koman pun dpt dato cm ramlah adam...caranya mudah jar..selam kapla dalam unongok walau penuh dgn taik....

Hidemichi berkata...

Berita yg mcm ni la rakyat nak tgk!

hairil berkata...

tu bkn body gurd cakap 'org x tengok rtm dah' tu asmadi yusuf ahli parleman balik pulau. dia bagus.
n wartawan ni perlu ada soft skill bercakap dengan pemimpin walaupun dia xhormat pemimpin tu..
anwar mcm profesional jwb. kalo ak da la bangun n hentam wartawan tu.. geram sangat2.

Aqram berkata...

muka wartawan tu tak mcm muka wartawan. lebih kepada muka pakcik kakitangan kerajaan yg nak sibuk mencelah argue dgn anwar ibrahim.

hai pakcik2. pakcik ni biar benor org RTM?

khairil berkata...

mungkin dia nak jadi from nobody to somebody..last²jadi from hero to zero =.="

eszol berkata...

biasa la kalau pak cik tu nak popular sekali
tapi btol ckp obefiend
mana ade bende yg x annoy anwar

Tanpa Nama berkata...

hidup RTM harharhar

(Rakyat Tertipu Maknye)...

apenzz tensai

Tanpa Nama berkata...

last2 yg dsai ckp 'ketua cwgn mana ni'.tu legend! hahahaahhaha.sarcasm gila!
nasib baik dsai ada point,ye la,bagi tau pendedahan apa pon bukan rtm report pon.sebok je pakcik tu.. dh kene brainwash ngan BTN kot.hhahaha

SESTER berkata...

Anwar........Y so butthurt? jangan mare nanti kena jual....

Tanpa Nama berkata...

aku ingat reporter tu adik bung mokhtar.

kuzud™ berkata...

tgk muka reporter tu aku terfikir shabery.

eh?

Keluang Man berkata...

serious x tipu lawak..
dapat mengurangkan stress aku yg sedang exam final nih..
thanks mantot..!!

Tanpa Nama berkata...

http://www.wikihow.com/Evade-Questions

skill terbaik nuar terbongkar!

kEk caWan berkata...

no political views from me.
but that reporter is plain rude!

Riochan berkata...

No political views from me too..

Iklan WC RTM berabuk bangga dpt siarkan WC. mcm die sorg je bole siarkan.tgk2 kualiti hampeh, n siaran pon berapa sgt je..rubbish..

No wonder org resort to streaming n Astro..

zam tercinta berkata...

yeah..!!!
cayalah uncle tukimin misran..
saya tetap sokong anda.
uncle seorang wartwan yg berani.
kelam kabut DSAI nk jawab..hahaha.
kpd encik mantot :
kalo nk masuk parlimen, sila hubungi sya.
cari saya kat facebook. k. :)

Tanpa Nama berkata...

TV3 pula yg modified...

http://www.youtube.com/watch?v=MTl-b0LjGaA