April 12, 2012

Trend Budak Remaja Sekarang Pakai Rantai




Golongan suami dinasihatkan agar
tidak cuba2 belajar memakai perhiasan isteri ;
golongan isteri jugak tidak dibenarkan
memasang rantai kepada leher suaminya.

31 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

dh berkembang nampaknye bisnes ac mizal..patut ar dpt dato'

Tanpa Nama berkata...

bersangka baik -- maybe dia sangkutkan wisel.. --eh?

Syakir Zainol berkata...

bersangka baik... bukan rantai tu, tangkal... eh eh, tangkal pun tak boleh jugak kan? hmmm...

mr edz berkata...

cincin kanda -ismail thambi

Tanpa Nama berkata...

BanJib pakai dog tag laaah.. heheheh dia kan dulu meneteri askarr..

Irfa berkata...

dah tersorok pun nampak gak
hebat jurugambar itu

ascorbic berkata...

Ruang komen kembali dibuka untuk anon

terbaik!

buruh berkata...

Najib budget dia Guile kot?

SembangKongkang berkata...

bersangka baik - mungkin azimat utk mengelakkan cacing dan kembung perut

su suraya berkata...

erk??? tataw nak kata apa

wangian berkata...

bukan takat rantai jer,,,lebih dari tue,,gmbrnya

http://wangian1malaysia.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

TU KAYAP ULOR LER. DAH MELINGKAR KAT LEHER. ORG KATE BAHAYA. BOLE MATI.

Prince of Noob berkata...

kalau tak silap tu rantai ahli 3 line tu

noob

OgysiJemariSeni berkata...

Ginikah contoh pemimpin M'sia?Hancus!

Tanpa Nama berkata...

rantai sakit perut cacing,etc bkn pakai tali kasut ke? hahaha... ni sakit perut lain ni

Tanpa Nama berkata...

Ha ha...buang masa aku jek click page ni. Commonlah, ini pun jadi issue ke? Ni nampak pun bukan mcm rantai perhiasan. Aku pn ada pakai. Kalau pakai jam tangan korang panggil tu gelang ke? Commonlah wei cari modal baek skit baulah boleh jatuhkan BN.

mohd berkata...

anon atas ni sengal ke bodoh ke xtau la..lelaki pakai rantai kan berdose..ni bukan nk jatuhkan sesape..g masuk kelas fardhu ain balik...

Mantot berkata...

Anon..

COMMON - biasa,kebanyakan,kerap dijumpai

COME ON - perkataan yang sepatutnya kau tulis

TumpangLalu berkata...

Tak baik tuduh bukan2. Tali bra tu. :)

Tanpa Nama berkata...

photoshop nih hehe

Dosa pakai rantai berkata...

Anon tu 3 line kot.. bangga sgt pakai rantai.. kehkehkeh..

Mojo berkata...

Common .. Come on... Kesian anon.. Nak emo2 guna inggeris tapi epic fail.. Haha

Tanpa Nama berkata...

nice ah pak jib. mcm lahanat. berdegar2 rupanya tin kosong. sama mcm rosmah gak. hahha

Cik Cakula Cemekut Cekelat berkata...

llki pki rantai adalah sgt F**k!

puiii berkata...

Baeek punya kena bedal.... HaHaHa.. Pencacai BN jawab la,aku nk dengar juga pendapat korang. Menteri keSAYANGan korang pun buat silap ngaku je la..

Tanpa Nama berkata...

Entah apa2 la lu mantot. Isu2 cheesy mcm ni pun kau nak jadi kan cerita ye. Apa salahnya pakai rantai..? Bukan rantai emas pun. Heh..hati kalau dah tak suka, aada aje point nak membenci.
Ni perangai org2 melayu islam malaysia. Nasib aku bukan ala2 gorila mcm lu. Ahaks

Tanpa Nama berkata...

Bodh aje aku jumpa komen lelaki pakai rantai hukumnya haram. Ada dalam Quran ke pakai rantai haram? Hahaha...konek belum sunat ada hati nak cakap hal agama. Puie

Mantot berkata...

Menteri Pembangunan Wanita pakai rantai = OK dan dibolehkan..

sebab menteri pembangunan wanita ni selalunya dipegang oleh orang perempuan yang mempunyai vagina. Najib adalah Menteri pembangunan wanita sekarang..jadi..Najib boleh pakai rantai.

Sebab Najib ada vagina.
Clear?

Ayyman Rahim berkata...

Bersangka baik : Tu rantai untuk perubatan la.

Ted berkata...

apesal komen anon semua bodoh?haha

lelaki x menyerupai perempuan. Perempuan x menyerupai lelaki. Org perempuan je pakai hiasan.

Tanpa Nama berkata...

ala caome on la weh..untuk perubatan? kalau untuk perubatan. Allah berfirman, darurat je kau boleh pakai. contohnya kalau tak pakai,dia mati. sama macam kau nak makan daging babi ah. tu hukumnya. kalau tak tahu, lebih baik diam. diam itu emas, cakap itu perak :)