April 06, 2012

Kenapa Gelfren Budak Pengkid Lawa-Lawa?

Semua orang tau kita makin menuju akhir zaman. Semua orang juga tahu ratio bilangan lelaki dan wanita makin lama makin besar. Sekarang dah 1 lelaki 5 wanita. Dekat nak kiamat ada yang kata 1 lelaki 50 wanita.

Dekat IPTA kita dah boleh nampak benda camtu. Satu kelas penuh budak perempuan dan lelakinya hanyalah beberapa orang. Itupun kalau semuanya lelaki lah. Kat sekolah pun kau boleh nampak camtu, budak perempuan adalah jauh lebih ramai daripada budak lelaki.

Apa yang aku tak puas hati dengan benda ni adalah, kita tahu makin lama ratio ni akan makin bertambah...Tapi kenapa golongan pengkid yang "lesbian" dapat tekel awek yang hot gila?

Kau pernah nampak couple lesbian pasangan dia (atau dalam kes ni, gelfren dia) tak hot? Apa rahsia diorang? Adakah makin dekat nak kiamat makin ramai perempuan yang mahukan scissoring action daripada seorang perempuan yang ingin jadi lelaki?

Apa rahsia pengkid dapat gelfren hot?


23 ulasan:

Harith Z. berkata...

tah ayat manis kot.

Tanpa Nama berkata...

mantot, aku musykil mcmana diorang dpt awek yg "hot".... maybe diorg pemurah belanja awek tu kot... org lelaki bujang ramai kedekut skit
-coma-

Tanpa Nama berkata...

topik bangang...otak ko sama je macam wartawan kt harian metro tu.

Tanpa Nama berkata...

bacalah buku Kelabu.

-faz

azween berkata...

anon9.59 am

yang kau butthurt tu kenapa?? lantak dia la nak bukak topik apa pun.. tak suka pegy blog lain. benda senang

setaw aku pengkid ni lagi care and sayang gila2 compared to real man..tu la kot sebab dia

Radin berkata...

Berhentilah baca Harian Merto. Hari tu ko jgk kata cuma Makcik2 je baca.

Fadzly Dahari berkata...

Lumrah manusia, nak yg lawa lawa, siapa je yang nak kapel yang buruk2?

Prince Noob berkata...

tak semestinya kalau pengkid kena guna teknik scissoring je... diorg kalau setakat nakkan kepuasan seks tak perlu konek lelaki, dildo vibrator berlambak... strap on pun boleh pakai apa...

tapi biasanya golongan gay lesbian ni bukan sbb seks semata2 diorg jadik mcm tu, tapi kebanyakannya pernah mengalamami kekecewaan teruk dgn pasangan yg lain jantina, dan merasakan pasangan sejenis lebih memahami.

Sang Merah berkata...

IMO....mcmane ppn 2 care kt sorg lelaki...cm2 la pengkid care kt gf die......

Cik Siti Fairuz berkata...

pengkid care lebih...
kalo ko nk gelfren HOT mmg kena bersaing ngn pengkid,, nk gelfren muka tembok ko kena bersaing ngn perasaan sendiri hari2 ahahaha
aku selalu komen kt sini, tak dpt ape2 reward ke? baucer dominos ke?

fingerkontot. berkata...

dalam kos aku, ramai je lelaki. ratio lelaki : perempuan, 12 : 1. but i know the fact that perempuan makin ramai dari lelaki.

pengkid? screw 'em.

Laici berkata...

fuuuuu...aku tau perasaan tu..aku jumpa kat pudu hari tu,tengok awek bukan main lawa,pakai tudung, muka bujur, putih..berkepit dengan pengkid gemok yang perasan dia laki..

Irfa berkata...

MGKIN SBB HANYA WANITA MEMAHAMI HARI WANITA ;)

hehe (larik)

Tanpa Nama berkata...

aku tgk pengkid kat opis aku siap hadiah galaxy notes kat awek dia. kalau boyfren belum tentu nak bagi hadiah camtu, awek kena bg dia lg ada la..

-anom yang cantik..-

Lina berkata...

Sebab hakikatnya mereka juga seorang perempuan. Sangat memahami apa seorang perempuan mahu. Tahu nak handle mood perempuan.

Tick-A-Lock berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tick-A-Lock berkata...

Mungkin teori yg awek2 hot (yg pakai tudung) pakai untuk berkapel dgn pengkid :

"Tak haram pegang2 tangan, peluk2 pinggang dengan sesama jenis dan dalam masa yang sama bole berfeeling i lap u..u lap me. 2 in 1.";p

Henzy berkata...

Aku pernah suka awek pengkid.

Cun mcm Avril Lavigne pakai makeup tapi bila pengkid dia hensemlah kan?

Tapi aku kena reject.

blogtilldrop berkata...

entah tapi setuju memang lawa... ayat? memahami? entahlah kena tanya pengkid...i m folo u

xhanafix berkata...

8. Nisbah jantina

Bilangan lelaki melebihi perempuan dengan nisbah jantina 106 (Carta 9). Situasi ini sama seperti yang diperoleh pada tahun 2000 (104). Nisbah lelaki berbanding perempuan secara relatifnya adalah tinggi bagi Pahang (113), Johor (112), Negeri Sembilan (107), Sabah (107), Selangor (107), W. P. Labuan (107) dan Sarawak (106). Sebaliknya, bilangan lelaki kurang daripada perempuan bagi W. P. Putrajaya (89) dan Perlis (97) seperti ditunjukkan dalam Carta 10.

http://www.statistics.gov.my/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1215&Itemid=89&lang=bm

spartacus x berkata...

Sebab hakikatnya mereka juga seorang perempuan. Sangat memahami apa seorang perempuan mahu. Tahu nak handle mood perempuan.

---------

ayat ni tak boleh guna untuk lelaki sebab jadik janggal hahaha

'Sebab hakikatnya mereka juga seorang lelaki. Sangat memahami apa seorang lelaki mahu. Tahu nak handle mood lelaki'...

jantan berkata...

couple lesbian ni nafsu seks serakah depa sentiasa meruap2. dah tu depa bebas kemana2 pegang tangan, berpeluk, nak duduk kat hotel memana pun senang kalau nak melampiaskan mafsu serakah.

dah tentu depa takkan kena tangkap khalwat!

gelfren pengkid yg hot ni pun jenis nafsu meruap2, kalau couple dgn jantan, camna nak beromen? kang beromen sikit si jantan nak intercourse!! lepas tu pancut kat dalam, lepas tu bunting.. dah jadi satu keja pulak nak buang anak!

fat berkata...

hanya perempuan yg tahu apa yg perempuan nak.. pengkid ni asalnya kan perempuan.. walaupun luaran dah macam lelaki mesti ada sedikit jiwa perempuan dalam diri mereka sebab tu mereka lebih memahami perempuan.