April 01, 2012

Fakta Menarik Hari Ini


Isteri perlu taat pada suami,
Suami tidak perlu taat pada isteri.
Dalam Islam laa..
Dalam agama lain, lain la.


13 ulasan:

mr edz berkata...

najib pulak perlu takut pada Isa Samad... damn

C.S.I berkata...

Awat najib perlu takut pada isa samad lak? Pencerahan bro... Bagi link ke apa?

Yang mantot ni pulak, point kau apa tot? Tak paham aku... Ada kaitan tak post kau ni dengan gambar saleh yaakob tu?

C.S.I berkata...

Awat najib perlu takut pada isa samad lak? Pencerahan bro... Bagi link ke apa?

Yang mantot ni pulak, point kau apa tot? Tak paham aku... Ada kaitan tak post kau ni dengan gambar saleh yaakob tu?

suparjo berkata...

mantot tak paham lah,, general sangat nehhh

Tanpa Nama berkata...

Mantot baru lepas gaduh dengan bini dia tu.

Tanpa Nama berkata...

C.S.I
org cakap sebab IS tolong selamatkan tok jib masa di kena tangkap khalwat dgn sorang penyanyi berkulit hitam bernama ZZ kat PD.. hehehe ntah laa rumours :)

tok jib takut sebab IS pegang rahsia bosar.

OgysiJemariSeni berkata...

To Anonymous... Haku mcm penah dgr citer pasal BIJAN ngna ZZ ni hehhehehehe...

Fasha SandaKAN berkata...

Mantot nak bukak cawangan lah!!! yesss

mantat berkata...

mantot gaduh ngan bini... takut nak sound bini dia tulis dalam blog... loser...

btw mmg isteri wajib taat pada suami, suami tak perlu taat pada isteri, tapi suami wajib beri nafkah, kasih sayang dan tidak menzalimi isteri. adakah dgn suami tidak perlu taat pada isteri membolehkan suami berlaku curang dan menganiaya isteri? tulis tu lain kali biar panjang sikit hujah bro... jgn tulis sikit2 sekerat2 je...

anisa berkata...

setiap kali bukak blog mantot, ada je bau busuk dekat komen2 ni. bau hati sapa lah yang busuk sangat ntah. haha

Buletin berkata...

Aku tertanya-tanya apa pandangan orang non-Muslim bila nampak baca blog entry 2 3 ayat macam ni.

Buletin berkata...

Sekali pandang tanpa terus mengkaji, diorang boleh rumuskan marriage in Islam is one sided sbb tak dijelas apa dimaksudkan dgn 'ketaatan' kat situ. Mantot, pikir panjang2 sikit lain kali sblm klik 'publish' entry.

@Anisa, ish.. ish.. ish.. tak baek ckp org busuk hati. Heheee....

SyncRo MEOR berkata...

lek la mantat... mantot tak cakap camtu pon. haha